evet tamamen bu ftillerle canım benim hamile kalmam mucizeydi tüplerim tıkalıydı ikiside ve yumurta sıkıntısı vardı
Bu yolda hep birlikte ilerliyoruz bana tek umut veren 2008 yılında topik açanlara bakıyorum anne olmayı bizler gibi çok isteyenler bu yolda sağlam adımlarla yürümüşler ve çoğunluğunun şu an bebişi var. Biz de bu günleri böyle geçireceğiz, Allahın izni ile ve 3 - 4 yıl sonra bizim açtığımız topikleri okuyanlarda bize bakıp umutlanacak. En önemlisi umutlarımızı yitirmemek, çok uzun ve zahmetli bir yolda ilerliyoruz, asel ve ikra lütfen umutlarınızı yitirmeyin Allahım bizlerinde emeklerini karşılıksız bırakmayacak hayırlısıyla bizleride bebilerimizle kavuşturacak. İkracım seniböyle değil, en kısa sürede böyle görmek dileğiyle...
ve mutlu son şuan kuzum kucağımda allahım herkese nasip etsin
merhaba arkadaşlar buraya arkadaşlarım yazmıyor ben yazıyorum ben onların tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum çok fazla soramıyorumda
4 aya sarkınca moralleri bozuldu
biri tam olarak gitmiyor düzenli kullanmıyor
ama onlardan bilgi aldıkça buraya yazıyorum
ayda bir defa gittikleri için ,hani söylenecek çok birşeyde yok ,fitilleri kullanıyorlar şuan bir gelişme yok
bende boş boş yazıp sayfaları uzatmak istemiyorum
dediğim gibi bir kere gelmek yeterli değil , aylarca gelmeniz gerecek bunun maddi külfeti var , geldiğinizde kadın tedavi ederim diyecekmi
yani biz vandayken dahi gitmeye zorlandık ,giden arkadaşlarımda ,zorlanıyorlar siz taa orlardan kalkıp nasıl geleceksiniz bilmiyorum
ha burda bir yol açılır bir kapanır , buraya gelmek isteyenlere ben yardım edemem sonuçta kimseyi tanımıyorum
her gelmek isteyeni ben havaalanından alamam köye götüremem , eşimde öyle , sonuçta yolculuk bana yasak , araba bile kullanmıyorum ben 1,5 saat köye nasıl gideyim
ha büyük şehirde yaşayanlar ne varki biz burda bir yerden bir yere 2 saatte gidiyoruz diyor , orası ben bilemem şehir içi değil köy yolu, doğu burası
yani geldiğinizde teksiniz ,
[sıze=3]lütfen söylediklerime kırılmayın ben gerçekleri söylüyorum size [/sıze]
allah hepimizizn ayrdımcı olsun hamilelere sağ salim doğurup kucaklarına almayı olmayanlara hayırlı evlat nasip eylesin
yolunuza hep iyi vesileler çıkarıp , gebe kalmanızı naisp eylesin ,sabırlar versin amin amin
allah
Merhaba hanımlar kızım kucağımda şuan 12 günlük darısı herkese allah vesile olandan razı olsun , herkese nasip etsin
Canim cok sevindim.gule gule buyut benimkilerde 8 aylik oldular.rabbim nazarlardan korusun kuzucuklarimizi. İsteyen herkese nasip etsin.
Roseeem sendemi herdeme gitmiştin???
Canim cok sevindim.gule gule buyut benimkilerde 8 aylik oldular.rabbim nazarlardan korusun kuzucuklarimizi. İsteyen herkese nasip etsin.
evet ebeğim daha çok küçük ama herdem yolları nasıl açtıysa ikinciye hamileyim birde kızım olacak allahın izniyle 5 aylık
selam kızlar epeydir bakamadım müsait degildim viegra için soru sormuşunuz EVET bildiginiz viegra rahmi güçlendirip embriyonun tununmasında çok fayda görülmüş yatmadan önce bir tane fitil olarak kullanıyordu 2 kutu kullandm sonra transfer edildi.yani...bende şaşırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?