Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

evet tamamen bu ftillerle canım benim hamile kalmam mucizeydi tüplerim tıkalıydı ikiside ve yumurta sıkıntısı vardı

Merhaba,
Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama bende anne olmak istiyorum. Kuzenimin bir arkadaşı ebeymiş ve bende kendisiyle görüştüm bir fitilden bahsetti fakat o fitili artık temin edemiyormuş. Fitil arap ülkelerinden birinden geliyormuş. fitili yapan eczacı vefat ettimiş ve fitili bulamaz olmuşlar. Bu konuşmadan sonra nette mucize fitil diye aramaya başlarken sizin yazışmalarınızı, senin hikayeni okudum ve çok etkilendim. Allah bebişini analı babalı uzun ömürlü kılsın inşallah.
Ben İstanbul da yaşıyorum. Ve mümkünse Herdem ablayla irtibata geçmek istiyorum. Bana ulaşabileceğim bir numara ya da herhangi bir bilgi verebilirsen çok mutlu olurum.
Bende birkaç kere tüp bebek denedim. Başarısızlıkla sonuçlandı. Sonra kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu. Arkasından tekrar kaldım mol gebelik oldu. Fsh ve Lh değerlerim yüksek ve erken menepoz riskim olduğu söylendi. Yumurtalık rezervimde azalma varmış.
Umarım hala bu siteyi ziyaret ediyorsundur ve mesajımı alırsın. Sevgiler

Özelden atmak istedim ama henüz özeli kullanamıyor muşum :)

Selam PamukShkerim,
2011 de yazmışsın bu yazıyı, ve çok iyi yapmışsın. Hala okuyo musun, buralarda mısınız bilmiyorum ama, yazmak istedim yine de sana..
Evet aynı dediğin gibi. Sen 2011 de 2008 deki yazılara bakarak bunu düşünüyormuşsun, sırayla demek ki bu işler (-gerçi ben 2008 de de, 2011 de de bu işlerle uğraşıyor, hamile kalmaya çalışıyordum zaten ama )
Şimdi ben senin yazdıklarına bakarak, daha doğrusu kim, ne zaman, ne yazmış? onun yazısının altında, şimdiki tarihte bebek sahibi olabilmiş mi, hamile mi? bunlara bakıyorum hep inan. Bana umut olsun, ışık olsun diye okuyorum bunları. İnşallah ben de sizler gibi buradan yazarım hamile olduğumu. Umudumu kırmamaya çalışıyorum. Bunun için de hep bunu takip ediyorum, bak birilerinin olmuş, benim de olur İnşallah Allah ın izniyle diyorum. İnşallah öyle olur!! (Kusura bakma, kafamı toparlayamıyorum, biraz karışık oldu galiba yazım ama Umarım anlarsınız)

merhaba

arkadaşlarımdan biri bugün herdeme gitti malesef herdem hala beklemesi gerektiğini söylemiş

3. ayı bitirip 4. aya döndüler

her zaman söylediğim gibi defa gelemek yeterli değil , şuan buralar kar yol açıkmış ama

adres en baştaki sayfalarda yazılı herşey orda yazılı

brezilya dizisi gibi oldu artık. hergün girip bakıyozki biri bisey daha yazmısmı. bi şey öğrenecekmiyiz
bizde gidebiliecekmiyiz, v.s .vs

merhaba arkadaşlar buraya arkadaşlarım yazmıyor ben yazıyorum ben onların tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum çok fazla soramıyorumda

4 aya sarkınca moralleri bozuldu

biri tam olarak gitmiyor düzenli kullanmıyor

ama onlardan bilgi aldıkça buraya yazıyorum

ayda bir defa gittikleri için ,hani söylenecek çok birşeyde yok ,fitilleri kullanıyorlar şuan bir gelişme yok

bende boş boş yazıp sayfaları uzatmak istemiyorum

dediğim gibi bir kere gelmek yeterli değil , aylarca gelmeniz gerecek bunun maddi külfeti var , geldiğinizde kadın tedavi ederim diyecekmi

yani biz vandayken dahi gitmeye zorlandık ,giden arkadaşlarımda ,zorlanıyorlar siz taa orlardan kalkıp nasıl geleceksiniz bilmiyorum

ha burda bir yol açılır bir kapanır , buraya gelmek isteyenlere ben yardım edemem sonuçta kimseyi tanımıyorum

her gelmek isteyeni ben havaalanından alamam köye götüremem , eşimde öyle , sonuçta yolculuk bana yasak , araba bile kullanmıyorum ben 1,5 saat köye nasıl gideyim

ha büyük şehirde yaşayanlar ne varki biz burda bir yerden bir yere 2 saatte gidiyoruz diyor , orası ben bilemem şehir içi değil köy yolu, doğu burası

yani geldiğinizde teksiniz ,

lütfen söylediklerime kırılmayın ben gerçekleri söylüyorum size

allah hepimizizn ayrdımcı olsun hamilelere sağ salim doğurup kucaklarına almayı olmayanlara hayırlı evlat nasip eylesin

yolunuza hep iyi vesileler çıkarıp , gebe kalmanızı naisp eylesin ,sabırlar versin amin amin

ALLAH

Son düzenleme:
bu fitilleri ikra kullananlar

ikra oda o köyde yaşıyordu , maşallah nur topu gibi bir oğlu oldu = hamile kaldı 2. ayın sonunda

hastanekorkagi 3. ayın sonunda hamile kaldı

x1 kullanıyor 4. ayı = gelişme yok

X2 kullanıyor 4. ayı gelişme yok

pamuksker branca ursuli ile gecen sene hamile kaldı bir kızı oldu maşallah

Son düzenleme:
Kızlar merhaba x1 arkadaşım adet oldu , bugün beni beni aradı artık 5 ay olacak dr tedavisine başlıyorum dedi

x2 ar kadaşım adet olmadığı için herdem onada hala olmaz bekle demiş

5. ayları olduğu için canları sıkkın biraz birşey soramıyorum üzgünüm

canım paylaşımlarım için aro.2 saatir tüm yazdıklarınızı okudum :)bende istanbul'dayım ama
herdem egitmeyi çok isterdim.ama söylediklerinde çok haklısın.benm gibi fsh mağduru birine de çok fayda sağlardı ne diyim kısmet....

merhaba , arkadaşlarımdan biri bu ay diğeri gelecek ay aşılama yaptıracak , herdeme gitmeyecekler 6 ay gibi bir zaman oluyor çünkü

nasip olmadı inşallah ilk aşılamalarında tutar

sağlıkla kalın

Merhaba hanımlar kızım kucağımda şuan 12 günlük darısı herkese allah vesile olandan razı olsun , herkese nasip etsin

evet ebeğim daha çok küçük ama herdem yolları nasıl açtıysa ikinciye hamileyim birde kızım olacak allahın izniyle 5 aylık

evet ebeğim daha çok küçük ama herdem yolları nasıl açtıysa ikinciye hamileyim birde kızım olacak allahın izniyle 5 aylık

Hahah Maşalllah ışıgı gören geliyor desene kuzum çok sevindim Rabbim yavrularınla güzel bir ömür nasip etsin..Bende Herdeme gitmek için çırpındım durdum ama gidemedim bir türlü Rabbim banada nasip etti Bende hamileyim 5 yıl sonra benimde oğlum olucak inşallah..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

nasil yani ??bana anlatirmisin??hamile kalamiyorummmm

konuyu komple okudum ve çok mutlu oldummmmmmmmmmm : ) Allah bizlerede nasip etsin bu mutluluğu.
bende gitmek istiyorum bir köy ebesine ist.da ama bulamıyorum. vana nasıl giderim işler güçler : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…