Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

hayatım senin anan baban yok mu 15 yasında mı hamıle kaldın kocan kaç yaşında? resmen evli misiniz?

Kurtajdan baska yolu yok ki bunun.istemiyosan kocanla beraber gidip aldirirsin.
Ben olsam sirf bosancam zaten deyip aldirmazdim.
Onun yerine guvenmedigim sonunun ne olacagini bilmedigim bbi evliligim varsa korunurdum boyle bi vebalin altina girmezdim.

konuya kaynak oldu ama. bi ara, süreyi azaltıcaklardı ya. eylemler olmuştu. bu kısaltılmış hali mi yoksa eskiden beri böyle miydi?
Ben öğrenciykenden beri 10 haftaydı. Yeni yasayla 10 haftadan sonra bilerek düşürme 1 yıldan 3 yıla çıkarıldı diye biliyorum canım.

Aman da amann. Kadinlar çok mu safmış...Konu yazipta bizimle dalga mı geçecekmiş. Sonra da kankilerine gösterip bizimle mi eglenecekmiş aklı sıra. Sonra da Mune gelip canına mı okuyacakmis

Aldirsan nolcak. Bu kafayla birini aldirirsin, oteki ay karnina baskasini koyar kocisin. Malum döversede, sovsede, aldatsada sen karisisin nolursa olsun koynuna girmen lazim. Reddetme luksun yok.

konuya kaynak oldu ama. bi ara, süreyi azaltıcaklardı ya. eylemler olmuştu. bu kısaltılmış hali mi yoksa eskiden beri böyle miydi?

Hep.böyleydi,ama.devlette zora koşuyolar,atıyorum 6.haftadasın sana 1 ay sonraya gün veriyo oluyo sana 10 11 hafta,hani açıkça yapmıyoruz demiyo da bu şekilde ket vuruyor bazı hastanelerde oluyo bu hepsinde değil elbette, bir de ayşe armanin kürtaj yazı dizisini okursan zaten devlette yanaşmazsın bu ise

bir yıldan üç yıla? anlamadım.
10 haftadan sonra bebeğini bilerek düşüren kadınlar için 1 yıllık ceza öngörülüyordu. 3 yıla çıkarıldı.
edit: kanuna baktım. 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası yazıyor. Düzeltme yapayım da yanlış bilgilendirme olmasın.

2 haftaki iken öğrenilir ama bebek bekliyor san istiyorsan ya da suphen varsa gidip kan verirsin. Normal şartlarda gunun geçmeden nerden aklına gelecek ki gebelik durumu.
Konu sahibi umuyorum ki bu konu gerçek değildir zira cok üzüldüm.

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…