- Konu Sahibi eren sezen
-
Daha önce olmuşmuydu böyle birsey? Birde hamilelik öncesi(yani hamileliğe karar verdikten sonra,ilkinden bahsetmiyorum) herhangi bir test, kontrol falan yaptırmışmıydın?
evet simir testi yaptırmıştım cnm ama temiz cıkmıştı....
hayır bu kadar hic gecikmemişti şimdiye kadar kürtajdan önce ve boşgebelikten önce adetim cok düzenliydi 29.-30.gün sürerdi
simir testi ne oluyor?
Smear Testi (Simir Testi) Nasl Yaplr, Kanser Taramas, Rahim Az Kanseri Taramas.Kanserden Korunma
kanser taraması,rahim agzı kanserı..........
neden gerek gördün? doktor mu tavsiye etti sana?
biz hamilelige karar verdigimiz zaman doktora gitmiştik doktorum önerdi
Ayy bende mi gitsem acaba? Ama alttan muayene olmak bana cok agır geliyor.Baska test falan istedi mi asi? Önümüzdeki ay bende korunmayı bırakıcamda doktora gitmesem olur mu acaba?
bence git cnm korkulacak birşey yok bence.tamam ilkden bende cok korkuyordum ama o kadar korkulacak degil bence daha ii senin icin ...işte bir simir testi yapmıştı ve kan almıştılar o kadar başka bir test yapılmadı cnm.....
asiiii yokmu bişey daha canım terkrar bi test alıp evde yaptınmıı
Arkadaşlar Allah hepimize sabırlar versin öncelikle..Bende bebeğimi kaybettim. 9 haftalıkken kalbi durmuş.bugün tam 15. gün..lEKELENMELER DEVAM EDİYO..bUGÜNDE ADET OLACAKMIŞIM GİBİ KASIK AĞRISI VAR.. gEÇEN HAFTA KONTROLE GİTTİM TEMİZ DEDİ..BU AĞRI NE OLUYO ACABa? Ay bu kadar kötü yazmayı nası becerdim acaba...
Arkadaşlar Allah hepimize sabırlar versin öncelikle..Bende bebeğimi kaybettim. 9 haftalıkken kalbi durmuş.bugün tam 15. gün..lEKELENMELER DEVAM EDİYO..bUGÜNDE ADET OLACAKMIŞIM GİBİ KASIK AĞRISI VAR.. gEÇEN HAFTA KONTROLE GİTTİM TEMİZ DEDİ..BU AĞRI NE OLUYO ACABa? Ay bu kadar kötü yazmayı nası becerdim acaba...
bence git cnm korkulacak birşey yok bence.tamam ilkden bende cok korkuyordum ama o kadar korkulacak degil bence daha ii senin icin ...işte bir simir testi yapmıştı ve kan almıştılar o kadar başka bir test yapılmadı cnm.....
hıım.. off hic gidesim yok ya.Bilsem ki hic birsey olmıyacak hamilelik boyunca doktora gitmiycem
bende öyle diyordum hem korkudan hemde istemiyordum ama gidince hicde pişman olmazsın cünkü doktorlarda yardımcı oluyor az cok,hic degilse seninde icin rahat eder.
ama yinede sen bilirsin sadece benim sana bir tavsiyem işte buyrunnnnnnnnn
asi belki hepiniz kürtaj oldunuz ama hicbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamadınız.Doktorlardan nefret ediyorummafoldumben
nedenki hamracım ..... ??? anlata bilirisin ???
bunu baska yerde yazmıstım asi kopyalıyorumArkadaşlar bende manisada oturuyorum 9 haftalık hamileyken kanamam acıldı ve kadındoğuma gittim doktorum özlem hanımdı öncesinde. Bazı sebelerden dolayı vazgectim ona gitmeyi ve kadın doğuıma gittim gece ki doktor ve ebe benimle ilgilenip yatırdılar serum verdiler bi daha da ugramadı kimse sabaha kadar kıvrandım durdum sancıdan.Önceden düşük yapabileceğimi özlem hanım söylemişti cuknu bebegim gelişmiyordu.Sabah kısa boylu gür saclı orta yaslarda bi doktor geldi.
Sancının acısıyla '' ne olur doktor bey bişeyler yapın kürtaj olacaksam olayım mahvoldum dedim''..Annemde yavrum dünden beri mahvoldu dedi.Doktor bize öyle bir cıkıştıki anlatamam bize bagırarak durun yahu dedi ben daha bakmadan siz teşhisi koydunuz bile dedi.Kagıtlarıma baktı.Kesem göründüğü halde bana dış gebe olabilirsin seni ameliyata alırlar tüpünün yarısıda gider dedi.Bu işler basit değil dedi.Halbuki sonradan öğrendim kesesi olan dış gebe olmazmış resmen beni korkuttu bagırıp cagırmasıda cabası Allah ondan sorsun...Ben dış gebeliği duyunca başladım ağlamaya.Bana celal bayara git dedi seni tetkik etsinler hele paranda varsa en kral doktora muayene olursun dedi.Bende tamam dedim.Ama daha sonra anladım ki basından savmış.Neyse hemsireye taburcu edin diyorum bekle kahvaltı yapıyoruz diyor.Kanamalı ve sancılı olmam umurlarında bile değil.sonrada bana bi kağıt imzalattılar kendi istegimle ayrıldığıma dair..Bu sekilde sorumluluktan kacıyıorlar tabi.Ben bir an önce kurtulmak icin imzaladım.Eşime haber verdim esim hemsirelere '' hanımım sizin keyfinizi mi bekleyecek demiş hemen taburcu etmezseniz ben bilirlim yapacagımı'' deyince hemen taburcu ettiler.Ben ordan cıkınca parca düşürmeye basladım.Celal bayara gittik dediler ki'' bizim doktorumuz yok kadın doğum bunu biliyor neden yolluyor on gündür bu böyle'' diye basından bide onlar savdı.Esim merkez efendi hastanesine gitmiş tabi bu esnada ben parca düşürüyorum hala ve hastanenin bahcesinde oturmuş esimi bekliyorum aglıyarak..
Onlarda o doktorun basına nasıl hastaneyi yıkmadınız demiş o bakmazsa kim bakacak? neyse onlarda izmire sevk tabi..ben kanamalı agırılı parca düşürür bi sekilde taa izmir tepeciğe kadar gittim ve orda yatırldım sonunda da kürtaj oldu.Acildeki doktorda ayrıca beni öldürdü 3 ayrı sekilde muayene etti canımı cok yaktı ama ona kızmıyorum yapılması gereken seylerdi tabi..Anlıyacagınız basıma gelmeyen kalmadı.O doktorun ismini bilmiyorum ama onu ve o günkü hemsireleri tariih vererek saglık bakanlığına sikayet ettim.Simdi iki ay oldu ama ben artık öylesine nefret ettim ki doktorlardan hamile kalmak istemiyorum...
bunu baska yerde yazmıstım asi kopyalıyorum
bunu baska yerde yazmıstım asi kopyalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?