Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

Daha önce olmuşmuydu böyle birsey? Birde hamilelik öncesi(yani hamileliğe karar verdikten sonra,ilkinden bahsetmiyorum) herhangi bir test, kontrol falan yaptırmışmıydın?

evet simir testi yaptırmıştım cnm ama temiz cıkmıştı....
hayır bu kadar hic gecikmemişti şimdiye kadar kürtajdan önce ve boşgebelikten önce adetim cok düzenliydi 29.-30.gün sürerdi

evet simir testi yaptırmıştım cnm ama temiz cıkmıştı....
hayır bu kadar hic gecikmemişti şimdiye kadar kürtajdan önce ve boşgebelikten önce adetim cok düzenliydi 29.-30.gün sürerdi

simir testi ne oluyor?

biz hamilelige karar verdigimiz zaman doktora gitmiştik doktorum önerdi

Ayy bende mi gitsem acaba? Ama alttan muayene olmak bana cok agır geliyor.Baska test falan istedi mi asi? Önümüzdeki ay bende korunmayı bırakıcamda doktora gitmesem olur mu acaba?

Ayy bende mi gitsem acaba? Ama alttan muayene olmak bana cok agır geliyor.Baska test falan istedi mi asi? Önümüzdeki ay bende korunmayı bırakıcamda doktora gitmesem olur mu acaba?

bence git cnm korkulacak birşey yok bence.tamam ilkden bende cok korkuyordum ama o kadar korkulacak degil bence daha ii senin icin ...işte bir simir testi yapmıştı ve kan almıştılar o kadar başka bir test yapılmadı cnm.....

asiiii yokmu bişey daha canım terkrar bi test alıp evde yaptınmıı

asiiii yokmu bişey daha canım terkrar bi test alıp evde yaptınmıı

evet cnm bugün sabah evde test yaptım ama negatif cıktı .....gelen gidende yok karnımın agrısıda durdu ve bir kac gündür olacakmışım gibi bir hiss vardı o bugün kayboldu halen beklemekteyim cumartesi icin randevu aldım bakalım neyin nesi inş kötü birşey yokturdur....:Saruboceq:

sen nasılsın durumlar nasıl???

Arkadaşlar Allah hepimize sabırlar versin öncelikle..Bende bebeğimi kaybettim. 9 haftalıkken kalbi durmuş.bugün tam 15. gün..lEKELENMELER DEVAM EDİYO..bUGÜNDE ADET OLACAKMIŞIM GİBİ KASIK AĞRISI VAR.. gEÇEN HAFTA KONTROLE GİTTİM TEMİZ DEDİ..BU AĞRI NE OLUYO ACABa? Ay bu kadar kötü yazmayı nası becerdim acaba...

gecmiş olsun canım.benim kürtajdan sonra 1 hafta sürdü kanamam agrımda hiç olmadı sonraki adetimide tam 28 gün sonra oldum.ama bazılarınki uzun sürebiliyormuş araştırmıştım çünkü ama agrı için bişey diyemiyorum devam ederse bence dr git derim

cok gecmiş olsun gözdem allah sabır versin umarım bir daha yaşamasın ...............

hıım.. off hic gidesim yok ya.Bilsem ki hic birsey olmıyacak hamilelik boyunca doktora gitmiycem

gecmiş olsun canım.Benim ağrım oldu mu maalesef hatırlamıyorum

hıım.. off hic gidesim yok ya.Bilsem ki hic birsey olmıyacak hamilelik boyunca doktora gitmiycem

bende öyle diyordum hem korkudan hemde istemiyordum ama gidince hicde pişman olmazsın cünkü doktorlarda yardımcı oluyor az cok,hic degilse seninde icin rahat eder.
ama yinede sen bilirsin sadece benim sana bir tavsiyem işte buyrunnnnnnnnn

asi belki hepiniz kürtaj oldunuz ama hicbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamadınız.Doktorlardan nefret ediyorummafoldumben

nedenki hamracım ..... ??? anlata bilirisin ???

bunu baska yerde yazmıstım asi kopyalıyorum

bunu baska yerde yazmıstım asi kopyalıyorum

hamra neler cekmissin oyle yaa okurken tüylerim diken diken oldu canım.allahım bie daha sana bunları yasatmasın kimseye yasatmasın.bende hemsireyimm ve inan o kadar üzüldüm ki arkadasımm insanlar bu kadar duyarsız olabiliyor demmekki. oysaki insanın en ihtiyacı oldugu zaman bi gülüse bi sefkate benim icinde zor olmustu kürtaj kürtajdan cok alttan muayene sen birde üstüne bunları yasamıssın. bende hamile kalınca alttan ultrasyon tekrar yaptırabilirmiyim diyebazen düsünüyorum. ama allahım bize tekrar bebek nasip ederse napalım mecburuz hem onun icin hemde kendimiz icin bunları hic düsünme artık geriye at önüne bak canım eminim zordur ama ne yapalımm gerek,iyorsada git druna mutlaka ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…