- Konu Sahibi eren sezen
-
evet ama bizim doktor o zamanda demişti bırakınca bir adet döneminden sonra korunmanız gerekmiyor .....bende bir adet dönemi gecirmiştim ardından hamile kalmıştım ama boşgebelik olmuştu işte ve yine dogum k. kullanıp aynısını yaşamaktan korkuyorum....
birde şimdi ben progestan kullanıyorum birde adetimin gelmesini bekle sonra dogum k. başla hemde iki ay etti kasım sonra birde bırakınca bekle yine yani korunma olayı felan derken etti 2011 tekrar silbaştan olacak böylece bu yıl ki hamilelik dönemine tekrar döncem cok kafam karışık aslında şu dogum k. ya karşıyım bıraktıktan sonra birdaha kullanmam demiştim ama
canım herşeyin hayırlısı. hayırlısı bu demekki öyle düşün tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa bekle beklemek çok zor ama bunları yaşamak daha zor canım yaaa allah sabır versinn.
asi istersen yumurtlama döneminde bi daha dene cocugu olmazsa sonra basla doğum kontrole.. ben hic taraftar degilim bu ilacı almana...
hamracım öyle yapmayı düşünüyorum.adetim gelsin bu ay kullanmıyacam baktım yine aynısı oldu o zaman alırım.folik asite devam edeyimmi ne diyorsun..........
şu progestan hapı bana sanırım yan etki yapıyor sürekli baş dönmesi ve uyku yapıyor ....
bu gecede cok fena oldum gece wcye gitmek icin kalktım nasıl başım dönüyor kendimde degildim resmen yatmak istedim yattamadım cok kötü oldum eşim sabah kalınca anlattı
sen dün gece hic iyi degildin agladın felan başım dönüyor uyuyamıroum demiş durmuşum o beni sakinleştirmiş öyle uyumuşum.bugün uyumak icin korkuyorum aynısı olur diye
hamracım sen nasılsın durumlar nasıll?
asii bencede öyle yapp canım bu ayda dene sansını insallah olur eger olmaz adetinde düzünli olmaz ise o zaman baslarsın. foloc asidini al canım ya niye almayasın kii.
folik asite devam edicem dün başka doktora gittim.
anlattım durumu dogum kontrol hapı gerekmiyor dedi,hormontesti yapcaklar bana ve degerlerine bakılacak.en önemliside kilo vermem gerekiyor.zaten deniyorum vermeyi ama hayırlısı.evlendikten sonra yarım sene icinde cok kilo almıştım ardından hamile kalınca bıraktım iyice kendimi.sonra boşgebelik felan derken baya bi kilo aldım.
58den 70cıktım ohaoldumsmile acil kilo vermem gerekiyor yaaaaa......
birde bir hap verecek şekeri dengeliyormuş ve kilo vermede yardımcı oluyormuş bakalım hayırlısı sen ne yapıyorsun????
canım bu testleri sadece sana mı yaptılar,eşine de yapılar mı
eylülmavı sana katılıyorum
eylülmavicim bunların dışında rahim filmi,seamer,hormon tetkiki,gizli şeker falan bunlara da bakılıyormu?bazı arkadaşlar yaptırmış sanırım.
canım adet olabildinmii?
eylülmaviiiiiiiiii sonuçlarını aldın mı tatlım?nasıl durumlar.
hayır cnm olamadım 48gün oldu ....
sanırım şu progestan hapım bittikten sonra olucam doktor öyle dedi,hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?