Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

canım herşeyin hayırlısı. hayırlısı bu demekki öyle düşün tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa bekle beklemek çok zor ama bunları yaşamak daha zor canım yaaa allah sabır versinn.

asi istersen yumurtlama döneminde bi daha dene cocugu olmazsa sonra basla doğum kontrole.. ben hic taraftar degilim bu ilacı almana...

asi istersen yumurtlama döneminde bi daha dene cocugu olmazsa sonra basla doğum kontrole.. ben hic taraftar degilim bu ilacı almana...

hamracım öyle yapmayı düşünüyorum.adetim gelsin bu ay kullanmıyacam baktım yine aynısı oldu o zaman alırım.folik asite devam edeyimmi ne diyorsun..........

şu progestan hapı bana sanırım yan etki yapıyor sürekli baş dönmesi ve uyku yapıyor ....
bu gecede cok fena oldum gece wcye gitmek icin kalktım nasıl başım dönüyor kendimde degildim resmen yatmak istedim yattamadım cok kötü oldum eşim sabah kalınca anlattı
sen dün gece hic iyi degildin agladın felan başım dönüyor uyuyamıroum demiş durmuşum o beni sakinleştirmiş öyle uyumuşum.bugün uyumak icin korkuyorum aynısı olur diye

asii bencede öyle yapp canım bu ayda dene sansını insallah olur eger olmaz adetinde düzünli olmaz ise o zaman baslarsın. foloc asidini al canım ya niye almayasın kii.

hamracım sen nasılsın durumlar nasıll?

gecmiş olsun canım.Folik asite devam et. Ben yine civanperceminde ısrarlıyım ama sen billirsin...

hamracım sen nasılsın durumlar nasıll?

sağol canım iyiyim sen nasılsın? Bende bu ay bebek istiyordum ama esim sigarayı bırakmıyor bende vazgectim... bakalım hayırlısı. sizde durumlar nasıl?

Arkadaşlar, 7 haftalık bebeğim kalbi durduğu için 30 ağustosta kürtajla alındı. Lekelenme şeklinde kanamam var.İlaçlarımı da kullanıyorum. Ama kasık bölgemde ağrı var, rahatsız ediyor bu durum beni. Sizde ağrı yaşadınız mı?Yaşadıysanız ne kadar sürede geçti?

Cevaplarınıza ihtiyacım var.Kendimi gerçekten kötü hissediyorum

asii bencede öyle yapp canım bu ayda dene sansını insallah olur eger olmaz adetinde düzünli olmaz ise o zaman baslarsın. foloc asidini al canım ya niye almayasın kii.

folik asite devam edicem dün başka doktora gittim.
anlattım durumu dogum kontrol hapı gerekmiyor dedi,hormontesti yapcaklar bana ve degerlerine bakılacak.en önemliside kilo vermem gerekiyor.zaten deniyorum vermeyi ama hayırlısı.evlendikten sonra yarım sene icinde cok kilo almıştım ardından hamile kalınca bıraktım iyice kendimi.sonra boşgebelik felan derken baya bi kilo aldım.
58den 70cıktım ohaoldumsmile acil kilo vermem gerekiyor yaaaaa......
birde bir hap verecek şekeri dengeliyormuş ve kilo vermede yardımcı oluyormuş bakalım hayırlısı sen ne yapıyorsun????

iyi hadi bakalım canım hayırlısı oldum sevindin dogum kontrol hapı içmeyeceginee insallah hayırlısı ile gebe kalabiliriz ve tabi saglıklı hamiş olup bebeğimizi kucagımızı alırız canım yatıp kalkıp bunu düşünüyorum insanın zihni hiç ara vermeden nasıl bunları düşünür yaa sadece calışırken biraz uzuklaşıyorum sonra yine hep aynı düşünceler rüyalarımda bile hep hamilelik hep bebek allahım kafayı yemeden inşallah nasip eder.

sağol canım iyiyim sen nasılsın? Bende bu ay bebek istiyordum ama esim sigarayı bırakmıyor bende vazgectim... bakalım hayırlısı. sizde durumlar nasıl?[/QUOTE]

bizde durumlar yarın belli olacak canım pıhtılaşma ile ilgili sonucum cıkacak büyük ihtimal bu ay bizde istiyoruz bebiş. benim eşimde içiyo sigaraa ama çok değill onun içmesi cok etkili oluyomu kii bende diyeyim ozaman onaaaa bıraksın bakalım ne diyecek. hakkımızda hayırlısııı:)) öpiyem siziii

eylülmavicim bunların dışında rahim filmi,seamer,hormon tetkiki,gizli şeker falan bunlara da bakılıyormu?bazı arkadaşlar yaptırmış sanırım.

eylülmavicim bunların dışında rahim filmi,seamer,hormon tetkiki,gizli şeker falan bunlara da bakılıyormu?bazı arkadaşlar yaptırmış sanırım.

yok canım onları yaptırmadım. rahim filmini hiç düşünmedim aslında. bu tetkikleri bile zor yaptırım acıkcası ilk düşükte yapmıyolar çünkü. hormon olarak triodlerime bakılmıştı zaten hamileyken bi sorun yoktu şekere de bakılmıştı. diğer hormonlara bakılmadı önemli olan sanırım progesteron onun azlıgında düşük oluyomuş onunda en iyi tanısı rahimden biyopsi ile konuyomuş onuda düşünmedim. allahım yardımcımız olsun. ama sen seamer ile hormonlarını yaptır istersen canım.

eylülmaviiiiiiiiii sonuçlarını aldın mı tatlım?nasıl durumlar.

aldım tatlım yaa. pıhtılasma problemim varmıs. heterezigot mthfr...c677t mutasyonu yazıyoo.internetten arastırdım hamileligimde aspirin ve kan sulandırıv-cı igne kullanmam gerekecek galiba.salıya drdan randevu aldım ona gösterecegim bakalım o ne diyecek. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım. sonucta bize hamileligimde yol gösterecek bi belirsizlikten iyidir diyorum diger yandanda korkuyorum. canım sende sakın ihmal etme arastır mutlaka. bak bana ilk düsükten sonra gerek yok dediler ben kendi cabalarımla yaptırdım bu testi yoksa yapmıcaklardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…