Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

offf cnm yaaa ne cekmişsin öyle allahım...cok üzüldüm gercekten.
orda başka gidilecek hastane yokmuydu ???
seni şimdi daha iyi anlıyorum kolay degil ..................

canım daha öncesinde üc özel hastaneye zaten gitmiştim.İlk doktorum hemen alalım deyince ona güvenmeyip diğer özele gittim.O doktorda tam menfaatci biri cıktı oda ayrı bi mesele.ücüncü özeldek, doktor cok aksi bi doktordu kimse gitmezmiş zaten ona.. .Kanamam acıldıgı gün bi profösörden randevu almıştım.Bazı tanıdıklarım ona gitmemem icin beni aradılar bende vazgectim.Anlıyacagın gitmediğim doktor kalmadı hemen hemen...Suan hamile kalsam kime gideceğim bilmiyorum..Beni kadın doğum aradı cok sükür sikayetim ulaşmıs,özür falan dilediler..ama ne care gecen gecti...

amin canım.Evet alttan muayene pskolojisi bi yana izmirdeki doktor bir alet sokup rahmimi actı ve ben öyle bi cığlık attım ki acıdan anlatamam.Parca kalmış iicerde bu sefer elini sokup cekmeye calıştı . sonra dakikalarca alttan ultrasyonla baktı.Cok acı cektim.O kadar uzun ki neresinden anlatayım.Kürtaj icin yatırıldım bir tane muz yemiştim doktor 9 saat beklemelisin dedi su bile icme..Neyse saatim dolunca beni kürtaj edilecek yere getirdiler.Birde ne göreyim kadının birini kürtaj ediyorlar.Benide yan masaya aldılar hazırlıyorlar.iki dk sonra kadının bacaklarından kanlar sızmaya basladı tabi bende görüyorum basladım korkmaya..Doktor hemen baska doktoru cagırdı benim sucum yok falan diyor..Tabi beni aldı bir panik..Gelen doktor dediki yandaki hastayı kaldırın bu iş uzun sürer.Bana hadi yatagına demezler mi? o kadını gör ve korkma basladım ağlamaya...kadını hemen ameliyata almışlar.gece 12 ye kadar ac susuz korku icinde bekledim.Meger kadının rahmini zor kurtarmışlar..Gece beni aldılar.Doktor aynı doktoru cagırdı gel sen yap dedi ben dersimi aldım dedi.Düşünün halimi... dua ederek uyumusum.. cok sükür bişey olmadı..iste böyle canım sende hemsiresin iyilikten hic ama hic zarar görmezsin.Hastanın mademki duası makbul.Sana bi dua etseler sana yeter..Ben doktoru o hemsireyi helal etmiyorum mesela...

amin canım.Evet alttan muayene pskolojisi bi yana izmirdeki doktor bir alet sokup rahmimi actı ve ben öyle bi cığlık attım ki acıdan anlatamam.Parca kalmış iicerde bu sefer elini sokup cekmeye calıştı . sonra dakikalarca alttan ultrasyonla baktı.Cok acı cektim.O kadar uzun ki neresinden anlatayım.Kürtaj icin yatırıldım bir tane muz yemiştim doktor 9 saat beklemelisin dedi su bile icme..Neyse saatim dolunca beni kürtaj edilecek yere getirdiler.Birde ne göreyim kadının birini kürtaj ediyorlar.Benide yan masaya aldılar hazırlıyorlar.iki dk sonra kadının bacaklarından kanlar sızmaya basladı tabi bende görüyorum basladım korkmaya..Doktor hemen baska doktoru cagırdı benim sucum yok falan diyor..Tabi beni aldı bir panik..Gelen doktor dediki yandaki hastayı kaldırın bu iş uzun sürer.Bana hadi yatagına demezler mi? o kadını gör ve korkma basladım ağlamaya...kadını hemen ameliyata almışlar.gece 12 ye kadar ac susuz korku icinde bekledim.Meger kadının rahmini zor kurtarmışlar..Gece beni aldılar.Doktor aynı doktoru cagırdı gel sen yap dedi ben dersimi aldım dedi.Düşünün halimi... dua ederek uyumusum.. cok sükür bişey olmadı..iste böyle canım sende hemsiresin iyilikten hic ama hic zarar görmezsin.Hastanın mademki duası makbul.Sana bi dua etseler sana yeter..Ben doktoru o hemsireyi helal etmiyorum mesela...[/QUOTE]

ne diyeyim canım yaa kanım dondu yasadıklarrına allahım tekrar yasatmasın rabbim

evet simir testi yaptırmıştım cnm ama temiz cıkmıştı....
hayır bu kadar hic gecikmemişti şimdiye kadar kürtajdan önce ve boşgebelikten önce adetim cok düzenliydi 29.-30.gün sürerdi

asii naptın canım gittinmi dra sonuctan bizide haberdar et umarım bisey cıkmaz benimde bu gün adet günğm ama daha gelen giden yokk bakalımm insallah bisey cıkmazzz yaa bide bunlarla ugrasmak zorunda kalmayızz canımm

canım ya neler cekmişsin gercekten offfffffffff .....
nasıl insanlar var ya hayatta

asii naptın canım gittinmi dra sonuctan bizide haberdar et umarım bisey cıkmaz benimde bu gün adet günğm ama daha gelen giden yokk bakalımm insallah bisey cıkmazzz yaa bide bunlarla ugrasmak zorunda kalmayızz canımm

evet gittim cnm:1no2: .......... sonuc düşündügüm gibi cıktı hamile degilim
ama allahtan birşeyde yoktur kist felan filan vs.
doktorum progestan diye birşey yazdı almam gerektigini söyledi başladım bugün.
ve 2ay dogum kontrol hapı önerdi adet düzenim düzelsin diye akannehir dogum kontrol hicmi hic kullanmak istemiyorum aslında ama ne yapalım.....

artık bebek :ecrin_bebek: hayalını 2ay ertelememiz lazım malesef:gitme:

merhaba arkadaşlar.tekrarlayan düşüklerde genetik araştırma,kan pıhtılaşması ne zaman araştırılmaya başlanıyor.düşükten hemen sonra araştırma yaptıranız var mı.yoksa hormonların eski haline gelmesini mi beklicez.bu ne kadar sürer.

yaa olsun canım kötü bisey cıkmasındaaa 2 ay sonra olurr sıkma canınıı senn

kızlar bende 28 temmuzda kürtaj olmuştum bugün 32. gün oldu ama hala adet olmadım 40 gune kadar normalmiş ama benım adetlerı 28 gunde bır olurdu şimdi beklemelımıyım yoksa doktora gıtmelımıyım ay ıyıce paronayak oldum ya kafayı yıcem yakında sinirlerim bozuldu artıkohaoldumsmile

canımcım sıkma canını benim drumda 35 gün sonra olursun olmazsa gel demisti benimde 28 günde oluyorduu.sende bekle gelmez ise gidersin canım bir kac gün iicinde

Allah Allah neden böyle oldu ki? canını sıkma Bence kontrol hapı kullanma. Civanpercemli macun ve aslan pencesi kullan inş hamile kalırsın hemen...Bu dediğim macun adetini hemen getirir üstelik düzelmesinide saglar...

hamracım bende anlamadım doktorum bılıyor bebek ıstıyoruz neden dogum kontrol kullan dıyorkı sormadımda artık sadece düzene gırır dedı felan............
Progestan da adetimin gelmesine yardımcı oluyormuş.
Onlar ne oluyor dedıklerın ?????

Bak canım yıllardır düzenli adeti bırak doğru dürüst adet olmıyan bi abla bu macunu kullanmış hemen adet olmuş.Daha gecenlerde arkadasım anlattı.Bir yabancı herbalistte ;
''Eger kadınlar arada bir civanpercemi kullansalardı kadınlığa dair hicbir sorun yasamazlardı''
demişti..Bu arkadasım ömer coskunun sitesinden istemiş.İstersen netten bi arastır..

Birde bu bitkisel ürünler daha doğal yan tesiri yok hic olmazsa.. o doğum kontrollerin bi sürü yan etkisi var

Birde bu bitkisel ürünler daha doğal yan tesiri yok hic olmazsa.. o doğum kontrollerin bi sürü yan etkisi var

sagol bir bakarım........ ben dogum kntrol hapı kullanmıştım 7ay sonra bıraktım bir adet dönemi oldum sonra hamile kalmıştım ama işte boşgebelik olmuştu yine aynısı olur diye korkuyorum acıkcası...........

hayırlısı ne yapalım kısmet degilmiş demek morelim cok bozuk valla ....................
allahtan eşim bana destek oluyor yoksa depresyona girecem valla yaaa

anlıyorum seni canım yaa bende bugün hastalandım 1 gün gecmesine rahmen stres yapmıştım.başka bi dra daha mı gitsen ki canım yaaa sen düşükten sonra kaç kez adet görmiştün canım

anlıyorum seni canım yaa bende bugün hastalandım 1 gün gecmesine rahmen stres yapmıştım.başka bi dra daha mı gitsen ki canım yaaa sen düşükten sonra kaç kez adet görmiştün canım

aslında doktordan memnunum ....
kürtajdan sonra iki kez oldum ilki 36gün ikincisi 34gün sürmüştü.
dün şu progestanmıdır nedir işte ona başladım adetim gelmesine yardımcı oluyormuş.
adet gelincede dogum kontrol hapı kullan dedi ama bilmiyorum ya aslında ne gerek varki ben
korunmak istemiyorumki ama adet düzeni düzelir dedi benim kafam iyice karıştı

düzenlesin diye onu vermiş demekki baksana öncekilerde hep uzun aradan sonra olmuşsun.düzenli olması hamiş kalmak için iyi bişey de işte beklemek zorr canım ya anlıyorum senii.şimdi düşünüyorumda ben senin yerinde olsam ne yapardım diye zor bi karar gercekten progestanı kullanırdım adet olup bittikten sonrada yumurtlama gününü takip edemeyecegim için 2 günde bii çalışma yapardımm herhaldeee:))eeee çok çalışmak lazım çooookk:))

birde doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamilelikte önermiyolar canım yaa ben öyle biliyorum kafanıda karıştırmak istemiyom ama bi kez böyle şeyler yaşayınca insan herşeyden korkuyooo her şeyi düşünüyoo(

evet ama bizim doktor o zamanda demişti bırakınca bir adet döneminden sonra korunmanız gerekmiyor .....bende bir adet dönemi gecirmiştim ardından hamile kalmıştım ama boşgebelik olmuştu işte ve yine dogum k. kullanıp aynısını yaşamaktan korkuyorum....
birde şimdi ben progestan kullanıyorum birde adetimin gelmesini bekle sonra dogum k. başla hemde iki ay etti kasım sonra birde bırakınca bekle yine yani korunma olayı felan derken etti 2011 tekrar silbaştan olacak böylece bu yıl ki hamilelik dönemine tekrar döncem cok kafam karışık aslında şu dogum k. ya karşıyım bıraktıktan sonra birdaha kullanmam demiştim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…