Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

bu konuda ben cevap veremiyecem hic dogum yapmadıgım icin ama ,sana cok gecmiş olsun anime allahım bir daha yaşatmasın :Saruboceq:

o kadar korkuyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.napalım Allah kaldıramayacağı yük yüklemzmiş kuluna...bu da benim sınavım.Akıl ve beden sağlığımı korumalıyım ki tekrar bebiş yapabileyim...

haklısın zor bir durumdur ben ise sadece boşgebelik gecirdim ama o kadar yıkıyorki insanı sonrasından allah şükür ediyordum daha kötüsüde olabilridi diye........
herşeyin bir sınavı vardır bunlarda bizim sınavımızmış demek

asi_83 kullanıcısından alıntı
gecikmeli geliyor kırmızılar henüz gelmediler .... dün bugün karnım fena agrıyor adet olcam malesef ....

hayırlısı olsun canım yine denersiniz.Bende eylülde baslıycam inş.Dua edelim bu mübarek ayda inş hersey güzel olacak.Arkadasım doğum yaptı Allaha öylesine dayanmıştı ki doğumu cok ama cok kolay oldu.Bebegide bi tatlı görmelisiniz.Cok ama cok özendim.Allah hepimize nasip etsin...

gecmiş olsun canım.Erken derken ne kadar erken? neden bir sene sormadın mı?

valla gecikmeli gelir cünkü 20sinde kan testi yaptım 2,00 cıktı yani negatif ama adetim halen gelmedi eylülmavi

hayırlısı canımbenim hayırlısı olsunn ben sana dua ediyorum allah hayırlısı ise bu ay sana hamileliği nasip etsin değil ise hiç etmesin bu ayy. umudunu yitirme emii benide habersiz bırakma belki bii süprizz olur meleğin sana bi süprizz gönderir

canım allah sabır versin. erken doğum demişsin ne kadarlıktı. mol gebeliklerde 1 yıl öneriliyor diye biliyorum onun dışında 3 yada 6 ayy daha uzun hiç duymadım.erken doğum diyorsun herhelde mol gebelik değildir. ama bebeğin büyükse belki ondan okadar süre vermiştir bilemiyorum.bence sen başka bi dra daha git eger hemen istiyorsan allahım hepimiz için hayırlısını versinnn

hamra tam karar vermedim ama belki bende denerimm eylülde.inşallah ilk denemelerimizde allahımm bizede verir sağlıklı bebekk.had,i bakalım hayırlısıı

sagol cnm yaaa bilemiyorum perşembe cuma günü cok kötü affedersin vajina kokusu vardı adet kokusu gibi ve cumadan beri karnım ara ara agrıyor adet olcakmışım gibi.birde cuma kan testi yaptım işte midem agrıyordu ve bulanıyordu cok,ama 2,00cıktı degerim....gecen haftada yapmıştım 14.dünde o zamanda 1,00 cıkmıştı.....şimdi adetimi bekliyorum işte herşeyin hayırlısı.............

ben 24 haftalıkken plesenta ablasyo nedeniyle kaybettim.bebeğin eşi erken ayrıldı.bana 6-8 ay dedi ama garanti olsun 1 sene bekle dedi.mol gebelik değildi.bilmiyorum yaa kafam karıştı.ben mayıs-haziran gibi düşünüyodum.aslında 1 sene de çok deil de işte...özel sigorta da yaptırmayı düşünüyorum zaten.o da 1 sene sonra ödemeye başlıo masrafları.ben bu doğumumu acıbadem de yaptım...ve artık burnum kanasa dahi oraya gidicem...rahmimi kurtardılar...1-2 doktora daha sormak en mantıklısı...

gecmiş olsun canım yaa sen bizden daha beterini yaşamassın.İnş Rabbim en güzel sekilde mükafatını verir.Bebeğin yok olmadı biliyorsun seni cennette bekliyor olucak hemde sana ve esine sefaatci olarak...

hamra tam karar vermedim ama belki bende denerimm eylülde.inşallah ilk denemelerimizde allahımm bizede verir sağlıklı bebekk.had,i bakalım hayırlısıı

inş canım ya Allah en hayırlısını nasip etsin..Artık istiyorum bakalım Allah ne zaman nasip edecek.Bu topikde birbirimize güc kuvvet olalım...

Son düzenleme:
inş canım ya Allah en hayırlısını nasip etsin..Artık istiyorum bakalım Allah ne zaman nasip edecek.Bu topikde birbirimize güc kuvvet olalım...[/QUOTE]

insallah canım insallah en kısa zamanda versin allahımm.

ayy hadi canım yaaa hayırlısı insallahh bebiss gelirrr anneciginee

hayırlısı evet..........
korkum var birazda adetim gelmiyor ve eger hamilelik yoksa yani yok gibi gözüküyor
negatif cıktıya cuma günü.........korkum işte neden gelmiyor diye şühpe girdi icime .....

hayırlısı evet..........
korkum var birazda adetim gelmiyor ve eger hamilelik yoksa yani yok gibi gözüküyor
negatif cıktıya cuma günü.........korkum işte neden gelmiyor diye şühpe girdi icime .....
Ah su korkular...Halakorkuyorum bende ya ikincide de aynı seyleri yasarsam diye.Nasıl atlatıcaz bu günleri bilemiyorummafoldumben

Ah su korkular...Halakorkuyorum bende ya ikincide de aynı seyleri yasarsam diye.Nasıl atlatıcaz bu günleri bilemiyorummafoldumben

evet o korku ztn kalır cnm ama daha tecrübeli oluyorsun az cok sadece üzücü oluyor cok.
benim şimdi adetim gelmiyor eger hamilelik yoksa neden gelmiyor cok korkuyorum birşeyim mi var acaba bilemiyorumki bugünde olmadım yarın 39.gün oluyor cumartesi icin randevu aldım doktorumdan bakalım gelmezse o zamana bir kontrol olayım

Daha önce olmuşmuydu böyle birsey? Birde hamilelik öncesi(yani hamileliğe karar verdikten sonra,ilkinden bahsetmiyorum) herhangi bir test, kontrol falan yaptırmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…