- Konu Sahibi eren sezen
-
dur bakalım belki glmez canım yaa insallah gelmez gelirsede üzme kendini calışşmalara devammmm:)))
merhaba kızlar.ben de erken doğum yaptım ve kaybettim maalesef bebeğimi.doktor benim tavsyem 1 sene beklemen yönünde dedi.sizce bu süre uzun değil mi?sizin doktorlarınız ne kadar bekleme süresi verdi.?gerçi en aşağı 6-8 ay beklemek gerekiyormus...
o kadar korkuyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.napalım Allah kaldıramayacağı yük yüklemzmiş kuluna...bu da benim sınavım.Akıl ve beden sağlığımı korumalıyım ki tekrar bebiş yapabileyim...
asi_83 kullanıcısından alıntı
gecikmeli geliyor kırmızılar henüz gelmediler .... dün bugün karnım fena agrıyor adet olcam malesef ....
merhaba kızlar.ben de erken doğum yaptım ve kaybettim maalesef bebeğimi.doktor benim tavsyem 1 sene beklemen yönünde dedi.sizce bu süre uzun değil mi?sizin doktorlarınız ne kadar bekleme süresi verdi.?gerçi en aşağı 6-8 ay beklemek gerekiyormus...
valla gecikmeli gelir cünkü 20sinde kan testi yaptım 2,00 cıktı yani negatif ama adetim halen gelmedi eylülmavi
hayırlısı olsun canım yine denersiniz.Bende eylülde baslıycam inş.Dua edelim bu mübarek ayda inş hersey güzel olacak.Arkadasım doğum yaptı Allaha öylesine dayanmıştı ki doğumu cok ama cok kolay oldu.Bebegide bi tatlı görmelisiniz.Cok ama cok özendim.Allah hepimize nasip etsin...
hayırlısı canımbenim hayırlısı olsunn ben sana dua ediyorum allah hayırlısı ise bu ay sana hamileliği nasip etsin değil ise hiç etmesin bu ayy. umudunu yitirme emii benide habersiz bırakma belki bii süprizz olur meleğin sana bi süprizz gönderir
ben 24 haftalıkken plesenta ablasyo nedeniyle kaybettim.bebeğin eşi erken ayrıldı.bana 6-8 ay dedi ama garanti olsun 1 sene bekle dedi.mol gebelik değildi.bilmiyorum yaa kafam karıştı.ben mayıs-haziran gibi düşünüyodum.aslında 1 sene de çok deil de işte...özel sigorta da yaptırmayı düşünüyorum zaten.o da 1 sene sonra ödemeye başlıo masrafları.ben bu doğumumu acıbadem de yaptım...ve artık burnum kanasa dahi oraya gidicem...rahmimi kurtardılar...1-2 doktora daha sormak en mantıklısı...
hamra tam karar vermedim ama belki bende denerimm eylülde.inşallah ilk denemelerimizde allahımm bizede verir sağlıklı bebekk.had,i bakalım hayırlısıı
asiiii nerdesinnn nee olduu varmı bi gelismee
halen gelmedi ....bekliyorum cnm,
bu sitede bir doktora sordum anlattım durumu oda dediki cumaya kadar gelmezse tekrar kantesti yaptır bakalım daha henüz birşey yok..........
ayy hadi canım yaaa hayırlısı insallahh bebiss gelirrr anneciginee
Ah su korkular...Halakorkuyorum bende ya ikincide de aynı seyleri yasarsam diye.Nasıl atlatıcaz bu günleri bilemiyorummafoldumbenhayırlısı evet..........
korkum var birazda adetim gelmiyor ve eger hamilelik yoksa yani yok gibi gözüküyor
negatif cıktıya cuma günü.........korkum işte neden gelmiyor diye şühpe girdi icime .....
Ah su korkular...Halakorkuyorum bende ya ikincide de aynı seyleri yasarsam diye.Nasıl atlatıcaz bu günleri bilemiyorummafoldumben
Daha önce olmuşmuydu böyle birsey? Birde hamilelik öncesi(yani hamileliğe karar verdikten sonra,ilkinden bahsetmiyorum) herhangi bir test, kontrol falan yaptırmışmıydın?evet o korku ztn kalır cnm ama daha tecrübeli oluyorsun az cok sadece üzücü oluyor cok.
benim şimdi adetim gelmiyor eger hamilelik yoksa neden gelmiyor cok korkuyorum birşeyim mi var acaba bilemiyorumki bugünde olmadım yarın 39.gün oluyor cumartesi icin randevu aldım doktorumdan bakalım gelmezse o zamana bir kontrol olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?