Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

canım ya en azından sebebini biliyosun,elbetteki belirsizlikten iyidir. ya sebebi bilinmeseydi o zaman senin için durum daha zor olurdu.sonuçta bu durumun tedavisi var.hadi geçmiş olsun.şimdi nasıl bir yol izleyeceksin.randevu aldığın dr.üniversitenin doktoru mu yoksa senin kendi doktorun mu? sana üniversitede nasıl bir tedavi izleyeceğin söylendimi mesela hangi iğneyi kullanacağın gibi?

İlk doktorum bebegin gelişmemesinin spermden daha doğrusu kalitesiz spermin döl tutmasından kaynaklandığını söylemişti.Sigara zaten sperm düşmanı.... bu yüzden sebeb olabilir diye bırakmasını cok istiyorum.kan pıhtılaşması icin nasıl bi tetkik yaptırdın?

sorma bendede kilo fazlalığı var 67 falanım galiiba 5 kilo versem harika olucak ama nerdeeee...

aslında kendi drum üniversitede idi. ama ohic biarastırma önermemisti simdi ona gidip gitmemekonusunda kararsızım. randevu aldıgım baska dr kürtaj sonrası ona gitmistim o folic plus ile coraspirin vermisti önlem icin ama ben sonuc cıkana kadr icmedim corapirini ona gidecegim simdi. ama ben cok pinpiriklimiyim desem artık ne desem bilmiyorum artık ondan sonrada yine bi üniversitedede hocaya giderim daha ona karar veremedim iste hangisine gitsem diye. cünkü ilacın dozlarıda cok önemli oluyomus bide benim kansızlıgımda var iyice aratırmak istiyom anlayaagın canım yaa insallah sorun yasamam

slm kızlar...........
sonunda kırmızıları görebildim allahıma şükür..........kafayı yemek üzeredim.....
tam 55gün sonra gelebildiler.............

canım hadi hayırlı olsun cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur bu arada iyi bayramlar canımm

SAGOL YA BU KADAR BEKLEYİŞ YETER BANA VALLA,,,,,
SENİNDE BAYRAMIN KUTLU OLSUN opuyorumnanaktan
UMARIM HEPİMİZ İCİN HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR :Saruboceq:
YARIN HORMON TESTİ İCİN KAN VERMEM GEREKİCEK BAKALIM

gecmiş olsun öncelikle.kolay degil biliyorum allah bir daha yaşatmasın,
ama herşey yoluna girecek bundan emin ol...........

saol canım.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. hayırlısı böyleymiş, başka ne denilir ki...

az önce yine bikaç damla kahverengi lekelenmem olmuş. bakalım ne kadar sürcek...

saol canım.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. hayırlısı böyleymiş, başka ne denilir ki...

az önce yine bikaç damla kahverengi lekelenmem olmuş. bakalım ne kadar sürcek...

hayırlısı canım ben mayısda kürtaj olmuştum ilk adetim 36gün ikinci adetim 34gün sonra gelmişti ücüncüsü ise daha cuma günü oldum 55gün sonra...CATLIYACAKTIM nerdese neden gelmiyor diye hamile sandım degildim ama adet düzenim alt üst oldu ......
hormon testi istedi doktorum bakalım kan verdim yarın sonuclara bakıcak,herşeyin hayırlısı güzelim

damla gelmesi normal cnm hepimiz gibi sabretmek gerek ama bazen elinde olmuyor işte

inşallah adetin düzene girer senin de. ve inşallah testlerinde de problem çıkmaz.
bugün de lekelenmem var ve 17.günüm :S

bi arkadaşımın, kürtaj olduktan sonra 1-2 gün damla şeklinde kanaması olmuş, o kadar... 35 gün sonra adeti gelmiş ve gayet düzenli bi şekilde 2 ay adet oldu.3.adetini göremeden hamile kaldı :) darısı bizlere :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…