- Konu Sahibi eren sezen
-
aldım tatlım yaa. pıhtılasma problemim varmıs. heterezigot mthfr...c677t mutasyonu yazıyoo.internetten arastırdım hamileligimde aspirin ve kan sulandırıv-cı igne kullanmam gerekecek galiba.salıya drdan randevu aldım ona gösterecegim bakalım o ne diyecek. bu sonuca sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım. sonucta bize hamileligimde yol gösterecek bi belirsizlikten iyidir diyorum diger yandanda korkuyorum. canım sende sakın ihmal etme arastır mutlaka. bak bana ilk düsükten sonra gerek yok dediler ben kendi cabalarımla yaptırdım bu testi yoksa yapmıcaklardı.
bizde durumlar yarın belli olacak canım pıhtılaşma ile ilgili sonucum cıkacak büyük ihtimal bu ay bizde istiyoruz bebiş. benim eşimde içiyo sigaraa ama çok değill onun içmesi cok etkili oluyomu kii bende diyeyim ozaman onaaaa bıraksın bakalım ne diyecek. hakkımızda hayırlısııı:)) öpiyem siziii
folik asite devam edicem dün başka doktora gittim.
anlattım durumu dogum kontrol hapı gerekmiyor dedi,hormontesti yapcaklar bana ve degerlerine bakılacak.en önemliside kilo vermem gerekiyor.zaten deniyorum vermeyi ama hayırlısı.evlendikten sonra yarım sene icinde cok kilo almıştım ardından hamile kalınca bıraktım iyice kendimi.sonra boşgebelik felan derken baya bi kilo aldım.
58den 70cıktım acil kilo vermem gerekiyor yaaaaa......
birde bir hap verecek şekeri dengeliyormuş ve kilo vermede yardımcı oluyormuş bakalım hayırlısı sen ne yapıyorsun????
canım ya en azından sebebini biliyosun,elbetteki belirsizlikten iyidir. ya sebebi bilinmeseydi o zaman senin için durum daha zor olurdu.sonuçta bu durumun tedavisi var.hadi geçmiş olsun.şimdi nasıl bir yol izleyeceksin.randevu aldığın dr.üniversitenin doktoru mu yoksa senin kendi doktorun mu? sana üniversitede nasıl bir tedavi izleyeceğin söylendimi mesela hangi iğneyi kullanacağın gibi?
İlk doktorum bebegin gelişmemesinin spermden daha doğrusu kalitesiz spermin döl tutmasından kaynaklandığını söylemişti.Sigara zaten sperm düşmanı.... bu yüzden sebeb olabilir diye bırakmasını cok istiyorum.kan pıhtılaşması icin nasıl bi tetkik yaptırdın?
anladım canım ozaman bıraksınlar tabii biz ne kadar ugrasıyoruz onlarda biraz fedakarlık yapsınlar degilmi. pıhtılasma icin faktöt v diye bi test yaprırdım. mthfr..c677t mutasyonu cıkmış sonuc.
İlk doktorum bebegin gelişmemesinin spermden daha doğrusu kalitesiz spermin döl tutmasından kaynaklandığını söylemişti.Sigara zaten sperm düşmanı.... bu yüzden sebeb olabilir diye bırakmasını cok istiyorum.kan pıhtılaşması icin nasıl bi tetkik yaptırdın?
anladım canım ozaman bıraksınlar tabii biz ne kadar ugrasıyoruz onlarda biraz fedakarlık yapsınlar degilmi. pıhtılasma icin faktöt v diye bi test yaprırdım. mthfr..c677t mutasyonu cıkmış sonuc.
bunu kadın doğumdan istesem yapar mı?
bunu kadın doğumdan istesem yapar mı?
evet canmı kadın dogum polikliniginden giris yapıyolar. oraya git
evet canmı kadın dogum polikliniginden giris yapıyolar. oraya git
SAĞOL CANIM
SAĞOL CANIM
önemli degil canım benim birbirimize destek olmak sevincimizi üzüntümüzü paylasmak icin burdayız.biirbirimize bu mübarek gecede dua edelim.
asii nerelerdesin canım durumlar nasıl
asii nerelerdesin canım durumlar nasıl
sagol iyim eylülcüm ........bir degişiklik yoktur bende bildigin gibi.
bu aralar bizim aile cevresinde habire dogum yapanlar hamile kalanlar cooook cokkkk,
anlarsın işte
sen nasılsın ????
sagol iyim eylülcüm ........bir degişiklik yoktur bende bildigin gibi.
bu aralar bizim aile cevresinde habire dogum yapanlar hamile kalanlar cooook cokkkk,
anlarsın işte
sen nasılsın ????
anladım canım yaa.bende zamanzaman aynı duyguları yasıyorum bu kıskanclık degil onlar adına seviniyo insan da kendisininde olsun istiyoo. bende iyiyim bolbol dua ediyorum bu gece sizlerede ediyorum rabbim dualarımıza tez zamanda cevap veriri insallah. salı dra gicem onu bekliyorum işte sonucu gösterecegim cok karamsarım bu aralar hamile kalabilecekmiyim kalırsam nasıl olacak ignemikullanacagım acaba nasıl olacak falan filann uyuyuncaya kadar hep bunlar aklımda(( allahım güc versinn sabır versin sonrada bebis versinn:Saruboceq:
anladım canım yaa.bende zamanzaman aynı duyguları yasıyorum bu kıskanclık degil onlar adına seviniyo insan da kendisininde olsun istiyoo. bende iyiyim bolbol dua ediyorum bu gece sizlerede ediyorum rabbim dualarımıza tez zamanda cevap veriri insallah. salı dra gicem onu bekliyorum işte sonucu gösterecegim cok karamsarım bu aralar hamile kalabilecekmiyim kalırsam nasıl olacak ignemikullanacagım acaba nasıl olacak falan filann uyuyuncaya kadar hep bunlar aklımda(( allahım güc versinn sabır versin sonrada bebis versinn:Saruboceq:
amin cnm amnin
slm kızlar...........
sonunda kırmızıları görebildim allahıma şükür..........kafayı yemek üzeredim.....
tam 55gün sonra gelebildiler.............
canım hadi hayırlı olsun cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur bu arada iyi bayramlar canımm
dün kürtajımın 15.günüydü, en son dün kanamam oldu 1-2 damla.
bitsin artık yaaa, sinir oldum
gecmiş olsun öncelikle.kolay degil biliyorum allah bir daha yaşatmasın,
ama herşey yoluna girecek bundan emin ol...........
saol canım.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. hayırlısı böyleymiş, başka ne denilir ki...
az önce yine bikaç damla kahverengi lekelenmem olmuş. bakalım ne kadar sürcek...
hayırlısı canım ben mayısda kürtaj olmuştum ilk adetim 36gün ikinci adetim 34gün sonra gelmişti ücüncüsü ise daha cuma günü oldum 55gün sonra...CATLIYACAKTIM nerdese neden gelmiyor diye hamile sandım degildim ama adet düzenim alt üst oldu ......
hormon testi istedi doktorum bakalım kan verdim yarın sonuclara bakıcak,herşeyin hayırlısı güzelim
damla gelmesi normal cnm hepimiz gibi sabretmek gerek ama bazen elinde olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?