Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

kızlar bir soru da ben sorayım.
ben de 28 temmuzda 8 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.kalp atışı yoktu.sonrasında 26 ağustosta normal şekilde adetimi oldum.ama 11 eylül demeden bir daha kanamam geldi.hala da devam ediyor.kahve renkte az az gün içersinde gelmeye devam ediyor.ara ara kırmızı renge dönse de ağırlıklı olarak koyu renkte.doktorum kürtajdan sonra ultrasonla bakıp rahmin içi temiz,parça falan yok,her şey normal dedi.ama bu ara kanama aklımı karıştırıyor.önümüzdeki günlerde doktora gideceğim ama bir de sizden fikir alayım istedim.böyle bir durumla karşılaşan var mı?

canım bu ay icin biraz sabret eger baktın halen devam ediyor bir doktora gören bence....
inşallah herşey düzene girer....
cok şükür benim sonuclar belli oldu herşey temiz cıktı allahıma şükür birde adetimde düzene girse........
artı darısı bizlere :Saruboceq:

öncelikle gecmiş olsun muhribe....
allahım bir daha yaşatmasın,sana yardımcı olmak isterdim ama malesef bir fikrim yok en iyi cözüm doktor allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun..Ben 12 ağustosta kalbi durduğu için 9 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldımm..Ağustos sonunda yoğun kanamam başladı..Doktor, rahmin kendini sıfırladığını yenilediğini söyledi...Bu tür düzensizlikler olabilirmiş.Ama yine de bi doktora görün için rahatlasın..

öncelikle çok geçmiş olsun canım inş. meleğinin kardeşini yollar Rabbim bişi sorcam kan pıhtılaşmasını nasıl öğrendin.. ne testler uygulandı ve bu testlerin sonucunu ne zman aldın??

canım çok gecmiş olsun allah sabır versin

sagol eylülmavi sordugun icin. allah şükür tahlillerimin hepsi iyi çıktı canım.hormonlarımda bir sorun yok kan şekerim iyi smeartestide temiz çıktı hiç bir sorunum yoktur şükür.bakalım önümüzdeki ay neler olacak.gerçi tam olarak yumurtlama tarihimi bilmiyorum bu ay çok geciktigi için.bakalım allah büyüktür.2hafta sonra yurtdışına uçuyorum 1-2aylığına inşallah gitmeden döllenme olur bilemiyorum artık.sen nasılsın? durumun vs....

canım yaa bende iyiyim adetime 1 hafta var insallah hamile kalmısımdır arkadasım yaa insallah. herkes yumurtlama testi kullanıyomus canım acaba sende onlardanmı alsan senin simdi düzensiz ya belki onunla belirlensin canım isin daha kolay olur.öpüyorum allahım gönlüne göre versin insallah

canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız.benim de testler yapılıyo,haftaya bi daha gideceğim.çok uzun sürüyo ya.

kızlar yumurta çatlatma iğnesi hamileliği hızlandırmak için mi kullanılıyor.acaba bi yan etkisi veya zararı oluyor mu?

eylülmavi canim benim insallah hamilesindir ve bebisin seninledir.bize mutlu haberlerle gel.bende o yumurtlama testinden duydum vakat alsam ne zaman yani hangi gün kullanacam bilmiyorum.zaten iki hafta sonra gidiyorum insallah gitmeden yumurtlama olur.zaten ayiptir söylemesi iki günde bir calisma yapiyoruz gidene kadar devam durmak yok ;-) herseyin hayirlisi

süpersin canım bencede cok calışmak lazım hadi bakalımm allah yardımcımız olsun

canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız.benim de testler yapılıyo,haftaya bi daha gideceğim.çok uzun sürüyo ya.

canım inşallah bende haykırırım burdan sevincimii:)) evet testler uzun sürüyoo canımm malesef insanın sinirini bozuyoo bu bekleyişde anlıyorum seni. catlama iğnesine gelince onu yumurtlaması olmayanlara yapıyolar canım senin yumurtlaman oluyosa hiççç gerek yokk.

hamraaa nerelerdesin sennnn hiç yoksun

arkadaşlar 20 ağustosta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. bugün lekelenme tarzında kanamam var. çok fena sancı çekiyorum. dr 4-6 hafta içinde regl olursun demişti. kürtaj olalı 37 gün olmuş. ben pco hastası olduğum için regl aralığım hiç belli olmaz zaten 1 yıl olmadığımı bilirim. hatta gebeliğim de 8 aydır regl olmazken gerçekleşmişti.şimdi merak ettiğim gerçek regl kanaması mıdır bu,ilk günü olduğundan lekenme denecek kadar az olması normaldir sanırım. asıl önemlisi bu çok yoğun sancı normal midir?kıvranıyorum resmen.

arkadaşlar dün lekelenme şeklindeki kanama bugün normal regl kanamasına döndü. ama sancım çok fazla.kıvranıyorum.bu sıcakta donuyorum resmen.eşofmanları giydim işten döner dönmez.normal mi ki bu ya?

hamraaa nerelerdesin sennnn hiç yoksun

canım tatildeydim daha dün geldim.Eeee sizlerden ne haber varmı iyi haberleriniz? Bende bu ay bebek düşünüyordum ama maalesef romatizma tedavisi görüyorum ilacla gecmedi iğneye baslıycam. Bakalım ondan sonra inşallah...

arkadaşlar dr. adetimin 21. günü progesteron hormonumu ölçecek. kürtaj sonrası ilk kanamam. ama önce 1gün lekelenme oldu,ikinci gün kanamam söktü.adetimin ilk günü lekelenmemin başladığı gün müdür yoksa kanamamın söktüğü gün mü? arada bir gün oynuyor. testi ciddi bir şekilde etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…