- Konu Sahibi eren sezen
-
inşallah adetin düzene girer senin de. ve inşallah testlerinde de problem çıkmaz.
bugün de lekelenmem var ve 17.günüm :S
bi arkadaşımın, kürtaj olduktan sonra 1-2 gün damla şeklinde kanaması olmuş, o kadar... 35 gün sonra adeti gelmiş ve gayet düzenli bi şekilde 2 ay adet oldu.3.adetini göremeden hamile kaldı :) darısı bizlere :))))))
kızlar bir soru da ben sorayım.
ben de 28 temmuzda 8 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.kalp atışı yoktu.sonrasında 26 ağustosta normal şekilde adetimi oldum.ama 11 eylül demeden bir daha kanamam geldi.hala da devam ediyor.kahve renkte az az gün içersinde gelmeye devam ediyor.ara ara kırmızı renge dönse de ağırlıklı olarak koyu renkte.doktorum kürtajdan sonra ultrasonla bakıp rahmin içi temiz,parça falan yok,her şey normal dedi.ama bu ara kanama aklımı karıştırıyor.önümüzdeki günlerde doktora gideceğim ama bir de sizden fikir alayım istedim.böyle bir durumla karşılaşan var mı?
ben de 28 temmuzda 8 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.kalp atışı yoktu.sonrasında 26 ağustosta normal şekilde adetimi oldum.ama 11 eylül demeden bir daha kanamam geldi.hala da devam ediyor.kahve renkte az az gün içersinde gelmeye devam ediyor.ara ara kırmızı renge dönse de ağırlıklı olarak koyu renkte.doktorum kürtajdan sonra ultrasonla bakıp rahmin içi temiz,parça falan yok,her şey normal dedi.ama bu ara kanama aklımı karıştırıyor.önümüzdeki günlerde doktora gideceğim ama bir de sizden fikir alayım istedim.böyle bir durumla karşılaşan var mı?
öncelikle çok geçmiş olsun canım inş. meleğinin kardeşini yollar Rabbim bişi sorcam kan pıhtılaşmasını nasıl öğrendin.. ne testler uygulandı ve bu testlerin sonucunu ne zman aldın??arkadaşlar ben de geçen sene bu zamanlar da 6 haftalıkken kürtaj oldum kanamam çok az olmuştu sonraki 40 gün sonrası ise normal sdet döngüm başladı. sonrasında da pıhtılaşma problemim olduğu anlaşıldı. bu ay tekrardan başladık çalışmalara. inşallah benim de bi bebişim olacakk
öncelikle gecmiş olsun muhribe....
allahım bir daha yaşatmasın,sana yardımcı olmak isterdim ama malesef bir fikrim yok en iyi cözüm doktor allah yardımcın olsun
sagol eylülmavi sordugun icin. allah şükür tahlillerimin hepsi iyi çıktı canım.hormonlarımda bir sorun yok kan şekerim iyi smeartestide temiz çıktı hiç bir sorunum yoktur şükür.bakalım önümüzdeki ay neler olacak.gerçi tam olarak yumurtlama tarihimi bilmiyorum bu ay çok geciktigi için.bakalım allah büyüktür.2hafta sonra yurtdışına uçuyorum 1-2aylığına inşallah gitmeden döllenme olur bilemiyorum artık.sen nasılsın? durumun vs....
canım yaa bende iyiyim adetime 1 hafta var insallah hamile kalmısımdır arkadasım yaa insallah. herkes yumurtlama testi kullanıyomus canım acaba sende onlardanmı alsan senin simdi düzensiz ya belki onunla belirlensin canım isin daha kolay olur.öpüyorum allahım gönlüne göre versin insallah
eylülmavi canim benim insallah hamilesindir ve bebisin seninledir.bize mutlu haberlerle gel.bende o yumurtlama testinden duydum vakat alsam ne zaman yani hangi gün kullanacam bilmiyorum.zaten iki hafta sonra gidiyorum insallah gitmeden yumurtlama olur.zaten ayiptir söylemesi iki günde bir calisma yapiyoruz gidene kadar devam durmak yok ;-) herseyin hayirlisi
canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız.benim de testler yapılıyo,haftaya bi daha gideceğim.çok uzun sürüyo ya.
ilk doktorum bebegin gelişmemesinin spermden daha doğrusu kalitesiz spermin döl tutmasından kaynaklandığını söylemişti.sigara zaten sperm düşmanı.... Bu yüzden sebeb olabilir diye bırakmasını cok istiyorum.kan pıhtılaşması icin nasıl bi tetkik yaptırdın?
Sorma bendede kilo fazlalığı var 67 falanım galiiba 5 kilo versem harika olucak ama nerdeeee...
hamraaa nerelerdesin sennnn hiç yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?