Kürtaj sonrası toparlanma süreci

amin saol canım, sana da geçmiş olsun, bizim çift taraf varikoseldi, ameliyat oldu fazla düzelmedi canım
benim eşiminde sol tarafında vardı bizde ameliyat olalı 3sene oldu bizimde ameliyat bi işe yaramadı.saraçoğlunun kürlerini kullandık 3ay sonra doğal yoldan hamile kaldım.maalesef düşük oldu.eşim kürtajdan sonra test yaptırdı ve hareketliliği yüzde seksen olmuş sayı değişmemişti onun için bir daha olur diye umutluyum.Allahım nasip eder inşallah tekrardan

amin inşallah sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz canım, biz de keçiboynuzu kürüne başladık, bol kuruyemiş yiyoruz ve hurma ... bakalım bir faydası olacak mı... önce regl olmam gerek sonra kendimiz deneyeceğiz uzun bir süre, bu tüp bebek çok yıprattı beni , ilaçlar mafetti, Allah'tan eşim anlayışlı çok asabi çok ağlak bişi oldum, ayrıca genetik tarama yaptırmadan transfer yaptırmam bir daha.. kaç paraysa kaç para bunları yaşamaktansa öderiz bir şekilde...

haklısın canım.inşallah doğal yoldan olur da tüpbebek e gerek kalmaz .hem maddi hem manevi yorucu bir süreç çünkü. evicap kullanıyo musunuz bilmiyorum ama eşime çok iyi geldi tavsiye ederim

tıp fakültelerinin hematoloji bölümleri pıhtılaşma testi yapıyorlarmış diye duydum benimde ilk düşüğüm bende yaptırmayı düşünüyorum sende yaptırabilirsin canım
InşaAllah canım izmire gidince yaptırcam inşaAllah. İnsaAllaH çıkmaz zaten rahim ameliyatı olcam insaAllah bide o cikmaz

haklısın canım.inşallah doğal yoldan olur da tüpbebek e gerek kalmaz .hem maddi hem manevi yorucu bir süreç çünkü. evicap kullanıyo musunuz bilmiyorum ama eşime çok iyi geldi tavsiye ederim
bir sürü ilaç kullandı canım o da , onu da kullandı, sayı arttı ama ölüydü yine çoğu, kalite artmadı yani, doğal beslenmeyi deniyoruz, bir kaç ay da buna bakalım

Amiiiin canım hepimiz insaAllah. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize Çifter Çifter inşaAllah.. hayırlısıyla o günleride görelim.
amin canım sağolasın.en kısa zamanda o günler gelir inşallah yeni bir hamilelik beni ancak kendime getirebilir sanırım

amin canım sanada inşallah daha yeni aslında 1.5 ay oldu şimdi yeniden başladık çalışmalara bakalım hayırlıs
Hadi hayırlısı canım. Bize doktor 3 ay verdi ama ben zaten ameliyat olcam bi ondan sonra ne kadar süre vercek bilmiyorum inşaAllah biran evvel kavusuruz yavrularimiza..

Benim gibi ne kadar çok bebeğini kaybeden varmış bır aydır gırmıyordum topiğe gebelık heyecanımı paylaştığım bu topik artık üzüyordu benı ıkı gun once kurtaj sonrası ılk adetımı yaşadım ve yoğun kanamam var dıye topığı bır karıştırayım dedım ve benım gıbı bı cok bayan varmış hepımıze geçmiş olsun kızlar ve umarım en kısa zamanda sağlıklı bebeişlerimiz olur ... ve geleyım soruma bugun adetımın 3.gunu cok aşırı kanamam var şimdi devlet hastanesıne hormon testı yaptırmaya gdeceğim herhangı bır problem varmı tum değerlerime baktıracağım hangı testlerı yaptrmam gerekıyor bılen varmı kızlar

Kizlar bnmde 9haftalik bebegimin dun kalbi durdu bugun tahliller ve dobbler sonrasi kurtaja aldilar cok moralim bozuk niye boyle bisey olduki kanamamda olmadi bu hamileligimde Allahim hepimze sabr versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…