- 24 Ağustos 2015
- 270
- 224
- 53
- Konu Sahibi Princess91
-
benim eşiminde sol tarafında vardı bizde ameliyat olalı 3sene oldu bizimde ameliyat bi işe yaramadı.saraçoğlunun kürlerini kullandık 3ay sonra doğal yoldan hamile kaldım.maalesef düşük oldu.eşim kürtajdan sonra test yaptırdı ve hareketliliği yüzde seksen olmuş sayı değişmemişti onun için bir daha olur diye umutluyum.Allahım nasip eder inşallah tekrardanamin saol canım, sana da geçmiş olsun, bizim çift taraf varikoseldi, ameliyat oldu fazla düzelmedi canım
sana da çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun cnm : (
amin inşallah sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz canım, biz de keçiboynuzu kürüne başladık, bol kuruyemiş yiyoruz ve hurma ... bakalım bir faydası olacak mı... önce regl olmam gerek sonra kendimiz deneyeceğiz uzun bir süre, bu tüp bebek çok yıprattı beni , ilaçlar mafetti, Allah'tan eşim anlayışlı çok asabi çok ağlak bişi oldum, ayrıca genetik tarama yaptırmadan transfer yaptırmam bir daha.. kaç paraysa kaç para bunları yaşamaktansa öderiz bir şekilde...benim eşiminde sol tarafında vardı bizde ameliyat olalı 3sene oldu bizimde ameliyat bi işe yaramadı.saraçoğlunun kürlerini kullandık 3ay sonra doğal yoldan hamile kaldım.maalesef düşük oldu.eşim kürtajdan sonra test yaptırdı ve hareketliliği yüzde seksen olmuş sayı değişmemişti onun için bir daha olur diye umutluyum.Allahım nasip eder inşallah tekrardan
haklısın canım.inşallah doğal yoldan olur da tüpbebek e gerek kalmaz .hem maddi hem manevi yorucu bir süreç çünkü. evicap kullanıyo musunuz bilmiyorum ama eşime çok iyi geldi tavsiye ederimamin inşallah sağlıkla kucağınıza alır büyütürsünüz canım, biz de keçiboynuzu kürüne başladık, bol kuruyemiş yiyoruz ve hurma ... bakalım bir faydası olacak mı... önce regl olmam gerek sonra kendimiz deneyeceğiz uzun bir süre, bu tüp bebek çok yıprattı beni , ilaçlar mafetti, Allah'tan eşim anlayışlı çok asabi çok ağlak bişi oldum, ayrıca genetik tarama yaptırmadan transfer yaptırmam bir daha.. kaç paraysa kaç para bunları yaşamaktansa öderiz bir şekilde...
InşaAllah canım izmire gidince yaptırcam inşaAllah. İnsaAllaH çıkmaz zaten rahim ameliyatı olcam insaAllah bide o cikmaztıp fakültelerinin hematoloji bölümleri pıhtılaşma testi yapıyorlarmış diye duydum benimde ilk düşüğüm bende yaptırmayı düşünüyorum sende yaptırabilirsin canım
bir sürü ilaç kullandı canım o da , onu da kullandı, sayı arttı ama ölüydü yine çoğu, kalite artmadı yani, doğal beslenmeyi deniyoruz, bir kaç ay da buna bakalımhaklısın canım.inşallah doğal yoldan olur da tüpbebek e gerek kalmaz .hem maddi hem manevi yorucu bir süreç çünkü. evicap kullanıyo musunuz bilmiyorum ama eşime çok iyi geldi tavsiye ederim
inşallah çıkmaz canım.2.bebeğini sağsalim alırsın kucağınaInşaAllah canım izmire gidince yaptırcam inşaAllah. İnsaAllaH çıkmaz zaten rahim ameliyatı olcam insaAllah bide o cikmaz
inşallah sonuç verir canım hakkımızda hayırlısı olsunbir sürü ilaç kullandı canım o da , onu da kullandı, sayı arttı ama ölüydü yine çoğu, kalite artmadı yani, doğal beslenmeyi deniyoruz, bir kaç ay da buna bakalım
Amiiiin canım hepimiz insaAllah. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize Çifter Çifter inşaAllah.. hayırlısıyla o günleride görelim.inşallah çıkmaz canım.2.bebeğini sağsalim alırsın kucağına
amin canım sağolasın.en kısa zamanda o günler gelir inşallah yeni bir hamilelik beni ancak kendime getirebilir sanırımAmiiiin canım hepimiz insaAllah. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize Çifter Çifter inşaAllah.. hayırlısıyla o günleride görelim.
InşaAllah canım. Nekadar oldu bebeğini kaybedeli. Rabbim tez zamanda nasip etsin insaAllah canım.amin canım sağolasın.en kısa zamanda o günler gelir inşallah yeni bir hamilelik beni ancak kendime getirebilir sanırım
amin canım sanada inşallah daha yeni aslında 1.5 ay oldu şimdi yeniden başladık çalışmalara bakalım hayırlısInşaAllah canım. Nekadar oldu bebeğini kaybedeli. Rabbim tez zamanda nasip etsin insaAllah canım.
cnm ben korunuyorum yani hamilelikte ilgili değil kurtajdan sonra daha adet olmadım malesef ama 1.5 haftadır geliyor gidiyor ağrıSelm canm test yaptin mi bende ayni durumdayim adet gelcek gibi ama gelmedi test yaptim negatf ciktistres yaptim heralde hic gecikmezdi ama
Ne kadar oldu canım kürtaj olalı. Normalde adetin düzenli midir?? Ben çok geç bekliyorum adetimicnm ben korunuyorum yani hamilelikte ilgili değil kurtajdan sonra daha adet olmadım malesef ama 1.5 haftadır geliyor gidiyor ağrı
Hadi hayırlısı canım. Bize doktor 3 ay verdi ama ben zaten ameliyat olcam bi ondan sonra ne kadar süre vercek bilmiyorum inşaAllah biran evvel kavusuruz yavrularimiza..amin canım sanada inşallah daha yeni aslında 1.5 ay oldu şimdi yeniden başladık çalışmalara bakalım hayırlıs
inşallah canm hepimiz güzel haberler verelim burdaben oyle düşünüyorum cnm bir adet geçsin burda güzel haberleri veririz
Normalde adetim düzenli 30 günde oluyorum 15 ocakta oldum cnmNe kadar oldu canım kürtaj olalı. Normalde adetin düzenli midir?? Ben çok geç bekliyorum adetimi
Benim bide o var adetim ne zaman gelir hiç belli olmaz :/Normalde adetim düzenli 30 günde oluyorum 15 ocakta oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?