Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Kizlar bnmde 9haftalik bebegimin dun kalbi durdu bugun tahliller ve dobbler sonrasi kurtaja aldilar cok moralim bozuk niye boyle bisey olduki kanamamda olmadi bu hamileligimde Allahim hepimze sabr versin..
Ilk dusuk genelde artk cok yyginmis canm.Allah ikimciyi yasatmasn insallh cok zor bi durum. Benmde 2 kaybim oldu galiba suan yine hamileyim 5gun gecti test yapmadm belkide stresten gecikti bilmiyorum gecmis olsun bu arada

Kizlar bnmde 9haftalik bebegimin dun kalbi durdu bugun tahliller ve dobbler sonrasi kurtaja aldilar cok moralim bozuk niye boyle bisey olduki kanamamda olmadi bu hamileligimde Allahim hepimze sabr versin..
çok geçmiş olsun canım bnde de ole oldu kanama fılan hiç bişey yokken kalp atışı alınamadı en buyuk etken kanda pıhtılaşma olabılır dıolar doktorlar onu bı araştrmak lazım

bende 20 gün önce kürtaj oldum tam 12 haftalıktı ki doktor son 24 saat içinde kalbi durmuş dedi ertesi gün kürtajla aldılar bebeği.. doktr bana 3 ay bekle rahim toparlsın kendini hem ruhen hem bedenen anca hazır olursun dedi. ama ben beklemek istemiyorm.. doktorum çok iyi ama test flan yapmadı bana. benm kan oranımı flan sorduğmda herşey normal vitamn değerin flan da normal gayet sağlıklısın 3 ay snra hamile kalabilrsin dedi. ben 3 ay beklemek istemiyorm başka doktra mı gtsem ? kürtajdan snra alttan hiç muayne etmedi rahimin toparlanıp toparlanmadığını nasl anlayabilrm ?

canım ne kadarlıkdı bebegını kaybettıgınde ve ılk gebelıkmıydı bı cok doktor bu normal herkesde olabılıyor dıor ama ben araştırma hastanesıne gdecegım haftaya kanda pıhtılaşma varmı vs dıye yabana atamam ıkıncı kez aynı acıyı kı kımse atamaz

Ilk dusuk genelde artk cok yyginmis canm.Allah ikimciyi yasatmasn insallh cok zor bi durum. Benmde 2 kaybim oldu galiba suan yine hamileyim 5gun gecti test yapmadm belkide stresten gecikti bilmiyorum gecmis olsun bu arada
Bnm ilk deil bi erken dogum bi dusuk bu 3 oldu

Hayir tibbi genetik bolumu kromozom yapiyo istersen pihtilasmayida orda yaptirabilirsin
bilmiyorumkı tatlım araştırma hastanesıne gdecem unıversıtenın orayı aradım jınekolojı bolumumuz pıhtılaşmaya bakıo 2 düşükden sonra dedıler bnmde tek düşük kesın sorun cıkartcaklar

İnsallah hayirlisi olur hakkinda ben artik kendimi okutturucamnazar yada baska seylerden supheleniyorum cok korkarak uyanirdim uykudan karnim tas gibi olurdu

İnsallah hayirlisi olur hakkinda ben artik kendimi okutturucamnazar yada baska seylerden supheleniyorum cok korkarak uyanirdim uykudan karnim tas gibi olurdu
aynen kuzu bende artık bıda gebe kalırsam herkese hemen solemıcem soledımde noldu herkes yorum aa ne cabuk oldu falan fılanlar aman aman 9 ay benle karnımda yaşasın zaten gurbetdeyız kımse bılmez duymaz

aynen kuzu bende artık bıda gebe kalırsam herkese hemen solemıcem soledımde noldu herkes yorum aa ne cabuk oldu falan fılanlar aman aman 9 ay benle karnımda yaşasın zaten gurbetdeyız kımse bılmez duymaz
Aynen ole aman bizim agzimiz durmaz soyleriz bende oyle diyodum herkes ogrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…