- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Ilk dusuk genelde artk cok yyginmis canm.Allah ikimciyi yasatmasn insallh cok zor bi durum. Benmde 2 kaybim oldu galiba suan yine hamileyim 5gun gecti test yapmadm belkide stresten gecikti bilmiyorum gecmis olsun bu aradaKizlar bnmde 9haftalik bebegimin dun kalbi durdu bugun tahliller ve dobbler sonrasi kurtaja aldilar cok moralim bozuk niye boyle bisey olduki kanamamda olmadi bu hamileligimde Allahim hepimze sabr versin..
Benmde adetim duzenli gelmezdi gununu hep 2 3gun gecerdi dusukten snra 3ay duzenli geldi simdide 12si adet gunumdu hala gelmediBenim bide o var adetim ne zaman gelir hiç belli olmaz :/
Canım ben bildiğin 2 ay da filan adet oluyorumBenmde adetim duzenli gelmezdi gununu hep 2 3gun gecerdi dusukten snra 3ay duzenli geldi simdide 12si adet gunumdu hala gelmedi
çok geçmiş olsun canım bnde de ole oldu kanama fılan hiç bişey yokken kalp atışı alınamadı en buyuk etken kanda pıhtılaşma olabılır dıolar doktorlar onu bı araştrmak lazımKizlar bnmde 9haftalik bebegimin dun kalbi durdu bugun tahliller ve dobbler sonrasi kurtaja aldilar cok moralim bozuk niye boyle bisey olduki kanamamda olmadi bu hamileligimde Allahim hepimze sabr versin..
canım ne kadarlıkdı bebegını kaybettıgınde ve ılk gebelıkmıydı bı cok doktor bu normal herkesde olabılıyor dıor ama ben araştırma hastanesıne gdecegım haftaya kanda pıhtılaşma varmı vs dıye yabana atamam ıkıncı kez aynı acıyı kı kımse atamazbende 20 gün önce kürtaj oldum tam 12 haftalıktı ki doktor son 24 saat içinde kalbi durmuş dedi ertesi gün kürtajla aldılar bebeği.. doktr bana 3 ay bekle rahim toparlsın kendini hem ruhen hem bedenen anca hazır olursun dedi. ama ben beklemek istemiyorm.. doktorum çok iyi ama test flan yapmadı bana. benm kan oranımı flan sorduğmda herşey normal vitamn değerin flan da normal gayet sağlıklısın 3 ay snra hamile kalabilrsin dedi. ben 3 ay beklemek istemiyorm başka doktra mı gtsem ? kürtajdan snra alttan hiç muayne etmedi rahimin toparlanıp toparlanmadığını nasl anlayabilrm ?
Bnm ilk deil bi erken dogum bi dusuk bu 3 olduIlk dusuk genelde artk cok yyginmis canm.Allah ikimciyi yasatmasn insallh cok zor bi durum. Benmde 2 kaybim oldu galiba suan yine hamileyim 5gun gecti test yapmadm belkide stresten gecikti bilmiyorum gecmis olsun bu arada
pıhtılaşma ve kromozom testı yaptrdın mı canımBnm ilk deil bi erken dogum bi dusuk bu 3 oldu
Canim igne kullaniyodum pihtilasma icin nasip deilmisçok geçmiş olsun canım bnde de ole oldu kanama fılan hiç bişey yokken kalp atışı alınamadı en buyuk etken kanda pıhtılaşma olabılır dıolar doktorlar onu bı araştrmak lazım
Evet yaptirdim kromozom temiz cikti esimde ve bnde pihtilasma ise yok denecek kadar azdi igne kullaniyodum zaten karindanpıhtılaşma ve kromozom testı yaptrdın mı canım
canım kromozomu hangı bolum yapıyor pıhtılaşma için jınekolojıymiş sanırım kromozomda aynı yer yapıomu jınekolojı yanı?Evet yaptirdim kromozom temiz cikti esimde ve bnde pihtilasma ise yok denecek kadar azdi igne kullaniyodum zaten karindan
Hayir tibbi genetik bolumu kromozom yapiyo istersen pihtilasmayida orda yaptirabilirsincanım kromozomu hangı bolum yapıyor pıhtılaşma için jınekolojıymiş sanırım kromozomda aynı yer yapıomu jınekolojı yanı?
bilmiyorumkı tatlım araştırma hastanesıne gdecem unıversıtenın orayı aradım jınekolojı bolumumuz pıhtılaşmaya bakıo 2 düşükden sonra dedıler bnmde tek düşük kesın sorun cıkartcaklarHayir tibbi genetik bolumu kromozom yapiyo istersen pihtilasmayida orda yaptirabilirsin
İnsallah snuc alirsin hangi arastirmaya gidicenbilmiyorumkı tatlım araştırma hastanesıne gdecem unıversıtenın orayı aradım jınekolojı bolumumuz pıhtılaşmaya bakıo 2 düşükden sonra dedıler bnmde tek düşük kesın sorun cıkartcaklar
Erzurumdayız canım bız Atatürk unıversıtesının araştırma hastanesı var tek burda orasıda bakıyormuş oraya kısmetse haftaya gdeyım dıorum bugun adetımın 4. gunu bıtsındeİnsallah snuc alirsin hangi arastirmaya gidicen
aynen kuzu bende artık bıda gebe kalırsam herkese hemen solemıcem soledımde noldu herkes yorum aa ne cabuk oldu falan fılanlar aman aman 9 ay benle karnımda yaşasın zaten gurbetdeyız kımse bılmez duymazİnsallah hayirlisi olur hakkinda ben artik kendimi okutturucamnazar yada baska seylerden supheleniyorum cok korkarak uyanirdim uykudan karnim tas gibi olurdu
Aynen ole aman bizim agzimiz durmaz soyleriz bende oyle diyodum herkes ogrendiaynen kuzu bende artık bıda gebe kalırsam herkese hemen solemıcem soledımde noldu herkes yorum aa ne cabuk oldu falan fılanlar aman aman 9 ay benle karnımda yaşasın zaten gurbetdeyız kımse bılmez duymaz
doğru dıon valla en azından 4 ay sıksak dişimiz yeter bızdede varAynen ole aman bizim agzimiz durmaz soyleriz bende oyle diyodum herkes ogrendi
Insallah faydasini gorursun canmCanım ben bildiğin 2 ay da filan adet oluyorumdün soğan kürü ne başladım belki fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?