Kürtaj sonrası toparlanma süreci

ben 22 yaşındayım.Yaşım genç ama eşimde varikosel var ve sperm sayısı çok az doktorlar normal yoldan olmaz dediler hep tüpbebek denildi.onun için daha çok üzüldüm ve bir daha ne zaman olur bilmiyorum

ben 22 yaşındayım.Yaşım genç ama eşimde varikosel var ve sperm sayısı çok az doktorlar normal yoldan olmaz dediler hep tüpbebek denildi.onun için daha çok üzüldüm ve bir daha ne zaman olur bilmiyorum

Tekrar gecmis olsun..
Varikosel icin amaliyat onermedi mi doktorunuz?

ben oyle düşünüyorum cnm bir adet geçsin burda güzel haberleri veririz

ben oyle düşünüyorum cnm bir adet geçsin burda güzel haberleri veririz
InşaAllah. . Canım Rabbim hepimize güzel haberler yaşatsin. . Benim beklemem lazım rahmimden ameliyat olmalıyım yok sa hiç beklemezdim ama sabır...Bidaha aynı acıları yaşamak istemiyorum..

Bana başla veya içme gibi birşey demedi içilmesi iyi değil mi çünkü bunu her zamn içebilirsiniz diye biliyorum

Merhaba
Folik asit vucudumuzda maalesef depolanmiyor.bu nedenle bebek dusunmeye baslanildiginda yani adet oldugumuz gunden itibaren icilmeye baslanabilir diye biliyorum.Bu sayede yumurtlamaya da yardimi olacaktir.
Hatta benim doktorum yumurtlamaya ekstra yardimci olarak bilinen şase seklinde bir folik asit icmemi onerdi.
Ben adet oldugumda(henuz dusuk yapali 2hafta oldu) verdigi folik asite baslayacagim

Allah yardimcimiz olsun,dualarimizi kabul etsin insallah

Amin canim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. canım o folik asitin adı nedir peki ben de kullanmayı düşünüyorum. Kurtajdan ne kadar sonra regl oluruz acaba

Tekrar gecmis olsun..
Varikosel icin amaliyat onermedi mi doktorunuz?
ameliyat olduk ama eşimin değerlerine faydası olmadı en son ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullandık ondan 3 ay sonra hamile kaldım şimdi kendimize iyi bi doktor bulduk tüpbebek doktoru ,hiç bebeği olmayanlara göre şanslısınız dedi tedaviye başlayacak tekrar doğal yoldan hamile kalmam için bakalım hayırlısı olur inşallah,aslında içimde bir umut bu sefer daha erken olacak diyor ama bakalım

kızlar hastanede bir hafta yattım , önce ilaçla düşürmeye çalıştılar düşmedi en son kürtajla aldılar ay sağ kasığımda ağrı var lekelenme şeklinde kanamam var tutsun die tüp bebekle olduğu için bir sürü ilaç kullandım 2 ay boyunca, sonra da düşsün diye gece gündüz alttan üstten koldan bir sürü ilaç kullandım bir hafta boyunca, hormonlarım alt üst oldu, aşırı gergin hissediyorum...

Allah sabırlar versin canım.bende ilk zamanlar öyleydim beta hcg daha sıfırlanmadığı için öyle hissediyorsun.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.sizin sorununuz neydi tüp bebek yaptırdım dediğin için soruyorum canım sakın yanlış anlama bizede tüpbebek demişlerdi hamile kalmadan önce de onun için sordum

Geçmiş olsun cnm : (

Selm canm test yaptin mi bende ayni durumdayim adet gelcek gibi ama gelmedi test yaptim negatf cikti stres yaptim heralde hic gecikmezdi ama

Ya ben üç düşük beklemek istemiyorum.. niye tekrar tekrar aynı acıları yaşayalım ki. Ben daha gitmedim doktorlâ konuscam bakalım inşaAllah yardimci olur.
tıp fakültelerinin hematoloji bölümleri pıhtılaşma testi yapıyorlarmış diye duydum benimde ilk düşüğüm bende yaptırmayı düşünüyorum sende yaptırabilirsin canım

amin saol canım, sana da geçmiş olsun, bizim çift taraf varikoseldi, ameliyat oldu fazla düzelmedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…