Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Ben de arada bakıyorum ağustos gurubuna cinsiyetler öğrenilmiş.bebek kıyafetleri alınmış.sonra da üzÜlüyorum.kızlara nazarım değmesin diye maşallah deyip çıkıyorum.ben de evde yapıyorum sporumu.zaten 3 kilo kadar almışım.onu vermeye çalışıyorum.rabbim yüzümüze gülerse inşallah aylar sonra bu günleri hatırlamayacağız.

Canlarim benim bir çoğunu okumaya çalıştım hikâyelerin. Ben de 4 şubatta Normal kontrole gittiğimde öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu. . Ertesi gün 9+4te bebeğimi aldılar benden.. 8 buçukta suni sancı verdiler 3 é kadar ağrı çektim ama bebeğim düşmedi sonra anestezi yle aldılar yavrumu. Kurtajdan sonra doktor aileme rahmi çift veya perdeli tedavi olmadan hamile kalmasın demiş. Dün kontrolüm vardı doktor sıvı kalmış dedi hadi tekrar ağrı verdiler rahmim açılsın diye sonra doktor uyutmadan tekrar kürtaj yaptı çok felaket acı çektim. .
Hala kendimi toparlamis değilim suan annemin evindeyim yarın kendi evime gideceğim evimin heryerinde bebeğimin anısı var napicam bilmiyorum. Biliyorum Rabbim verdi Rabbim aldı sabrını da vercek inşaAllah.. Rabbim hepimizin daha beter acilardan korusun. . Hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah..

Cok cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin.benim 11 gun oldu benim de kontrolumde sivi birikmesi oldugunu ve ilk iliskide ya da en gec ilk adetle atilacagini soyledi..
Hergun cok cok minik pihtilasmis kahverengi kani atiyor vucudum.

Ilk basta suni sanci vermesi vs de afedersiniz ama cok sacma geldi bana.
9 haftalik gebeydim ben de ve kalbinin durdugunu kanamam baslamadigi icin tahliye etmenin en dogrusunu soyledi doktorum
Ki dogrusu da budur
Sizin durumunuzu cok daha travmatik hale getirmis sanki doktor ((

O an
Üzüntüden bişey düşünemedim canım. Bebeğimi kaybetmenin açısıyla napcam bilemedim. İnşaAllah bir sorun olmaz.. bian evvel hayırlısıyla tedavimi olurda tez zamanda hamile kalırım tabi bu aylar sürecek bi süreç Rabbim sabrımizi versin inşaAllah. . Hepimizin kucaklarini sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun..

Cnm ben hiç girmiyorum bakmıyorum da biraz kızgın çıktım aralarından sadece şeyi merak ediyorum bu Çin de yaşayan arkadaş vardı uzun zaman haber alamadık ondan haber ver mi

Merhaba,

hangi vitamini kullanıyorsunuz?hamileyken mi verilmişti vitamin?bildiğim kadarıyla vitaminler 12.haftadan sonra veriliyor

Cnm ben hiç girmiyorum bakmıyorum da biraz kızgın çıktım aralarından sadece şeyi merak ediyorum bu Çin de yaşayan arkadaş vardı uzun zaman haber alamadık ondan haber ver mi
Canım kötü haberler beni olumsuz etkiliyor muhabbetinden dolayı mı?maalesef bu durumu sadece yaşayanlar anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın ama böyle maalesef.ÇİN Mİ?TAM hatırlayamadım ama esinertuğrul dan sonra ben yaşadım sonra herkesin durumu normaldi bildiğim kadarıyla.senin ilk gebeliğin miydi canım?

Evet o muhabbet cnm birde buna kimsenin müdahale etmemesi sonuçta kanaması olanlara durumunu soruyorlar ben hastanede idim durumu mu soruyorlar sonucu söylemeyelim mi
X ile başlıyordu cinde yaşıyordu ama ondan da haber alınamadı Türkiye'ye gelecekti bi onu merak ediyorum

Evet hamileliğin 4 haftası folibol diye hap bunu hamile kalmadan önce başlamayı tavsiye ediyorlar zaten
Anladim..Folik asit ilaci o..benim doktorum ilk adetle tekrar baslarsin demisti..
Size dusuk/kurtajdan sonra biraktirmadu mi doktorunuz?

merhaba kızlar bende bebeğini kaybedenlerdenim 3 aylık diye gitmiştik hastaneye ama bebeğim 2.5 aylıkken kalbi durmuş hemen ertesi gün kürtaj oldum 3 hafta oldu olalı 10 güne yakın az az kanamam oldu şimdi hiç bişey yok şükür dr.um rahim toparlanmış beklemeye gerek yok cocuk için devam edin dedi bcg değerlerim düşünce devam edicez allah tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah kızlar en son bcg değerim 394 cıktı hemen düşer mi?

Canım geçmiş olsun ilk regl oldun mu çocuk için en azından ilk regl beklemeni tavsiye ederim

Kızlar ben çok kötüyüm memlekteydim annemin yanında. Dün hakkariye geldik evime girer girmez ağlamaya başladım evimin heryerinde bebeğimle ilgili bişeyler var aldigim kıyafetleri eşimle topladik.nereye koydu bilmiyorum..
dün tam bir hafta oldu bebeğim benden gideli.. bazen dayanamıyorum.. biliyorum Rabbimin imtihanı. . Burda kimsem yok bi Rabbim bi eşim. .
Duaniza çok ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız dua edin bana..

Hala da daha dr un önerdiği zamandan önce gebelik yaşarsam sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Bir kez adet olayım sonra başlayayım diyorum ama.bilemedim yine de.

Canım geçmiş olsun ilk regl oldun mu çocuk için en azından ilk regl beklemeni tavsiye ederim
yok canm daha adet olmadım sanırım kürtaj dan 40 gün sonra hasta olunuyormuş daha olmadım bende zaten en azından bi adet geçsin sonra devam ediyim diyorum bu sürede değerler de normala dönmüş olur allah hayırlısını versin ya

kürtajı ne zaman oldunuz ve nu değer kürtajdan kaç gün sonra çıktı

cnm onunda bebeği gitti...kürtaj oldu ağustos grubundaki arkadaşı diosan...

merhaba kızlar.bende 31 aralıkta ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.hala etkisinden kurtulmuş değilim.ilk adetimi oldum doktor bebek küçük olduğu için korunmamıza gerek görmedi.zaten 3 yıldan sonra olmuştu mucize gibi,bende hemen olmadığı için korunmayı bıraktım yumurtlama zamanına girmek üzereyim çalışmalara başladık.Allah tez zamanda yavrularımızın kardeşlerini sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tek temennim bu ancak yeni bir bebek yaralarımızı iyileştirebilir

Merhaba,
Rica etsem kac yasinda oldugunuzu yazar misiniz lutfen..ben 39 yasimdayim.18 yasinda 1 cocugum var ve 9haftalikken bebegimin kalbi durdu
Degisken ruh halimdeyim.tekrar ayni aciyi yasamaktan korkuyorum.yaş ne kadar etken bilmiyorum,bundan dolayi yaslarinizi ogrenmek istedim.
Allahim isteyen herkese sagliklil yavrular versin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…