- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Ben de arada bakıyorum ağustos gurubuna cinsiyetler öğrenilmiş.bebek kıyafetleri alınmış.sonra da üzÜlüyorum.kızlara nazarım değmesin diye maşallah deyip çıkıyorum.ben de evde yapıyorum sporumu.zaten 3 kilo kadar almışım.onu vermeye çalışıyorum.rabbim yüzümüze gülerse inşallah aylar sonra bu günleri hatırlamayacağız.Slm Cnm Bende Seni Hatırladım Üzücü Bi Durum Bazen DiyorumsİMDİ 14 Haftalık Olacaktı 15 Olacaktı Zor Günler Kimseye Belli etmemeye Çalışıyorum Ama Hep Aklımda Bende Halla Regl Olmadım Ağrılar Var Regl Ağrısı Gibi Gelen Giden Yok Gerçi Bir Ay Doldurmadım Daha Doktor Randevum 22 İnde Daha Konuşmadım doktorumla Şimdi Spora Yazıldım Biraz Kafa Dağıtmak İçin Yarın Başlıyorum:)
Canlarim benim bir çoğunu okumaya çalıştım hikâyelerin. Ben de 4 şubatta Normal kontrole gittiğimde öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu. . Ertesi gün 9+4te bebeğimi aldılar benden.. 8 buçukta suni sancı verdiler 3 é kadar ağrı çektim ama bebeğim düşmedi sonra anestezi yle aldılar yavrumu. Kurtajdan sonra doktor aileme rahmi çift veya perdeli tedavi olmadan hamile kalmasın demiş. Dün kontrolüm vardı doktor sıvı kalmış dedi hadi tekrar ağrı verdiler rahmim açılsın diye sonra doktor uyutmadan tekrar kürtaj yaptı çok felaket acı çektim. .
Hala kendimi toparlamis değilim suan annemin evindeyim yarın kendi evime gideceğim evimin heryerinde bebeğimin anısı var napicam bilmiyorum. Biliyorum Rabbim verdi Rabbim aldı sabrını da vercek inşaAllah.. Rabbim hepimizin daha beter acilardan korusun. . Hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah..
Üzüntüden bişey düşünemedim canım. Bebeğimi kaybetmenin açısıyla napcam bilemedim. İnşaAllah bir sorun olmaz.. bian evvel hayırlısıyla tedavimi olurda tez zamanda hamile kalırım tabi bu aylar sürecek bi süreç Rabbim sabrımizi versin inşaAllah. . Hepimizin kucaklarini sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun..Cok cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin.benim 11 gun oldu benim de kontrolumde sivi birikmesi oldugunu ve ilk iliskide ya da en gec ilk adetle atilacagini soyledi..
Hergun cok cok minik pihtilasmis kahverengi kani atiyor vucudum.
Ilk basta suni sanci vermesi vs de afedersiniz ama cok sacma geldi bana.
9 haftalik gebeydim ben de ve kalbinin durdugunu kanamam baslamadigi icin tahliye etmenin en dogrusunu soyledi doktorum
Ki dogrusu da budur
Sizin durumunuzu cok daha travmatik hale getirmis sanki doktor((
Cnm ben hiç girmiyorum bakmıyorum da biraz kızgın çıktım aralarından sadece şeyi merak ediyorum bu Çin de yaşayan arkadaş vardı uzun zaman haber alamadık ondan haber ver miBen de arada bakıyorum ağustos gurubuna cinsiyetler öğrenilmiş.bebek kıyafetleri alınmış.sonra da üzÜlüyorum.kızlara nazarım değmesin diye maşallah deyip çıkıyorum.ben de evde yapıyorum sporumu.zaten 3 kilo kadar almışım.onu vermeye çalışıyorum.rabbim yüzümüze gülerse inşallah aylar sonra bu günleri hatırlamayacağız.
Merhaba kızlar bende 15 ocakta kurtaj oldum 10+3 haftalikti halla hareketleri gözümün önünde ama onları düşünüp moralimizi bozmayalım onlar bizim meleklerimiz nasıl bir yol izlemeliyiz neler yapmalıyız onları konuşalım hepimiz burda hamilelik haberlerini verelim..ben vitamin hapima devam ediyorum son bir haftadır adet agrilari geliyor ama henüz birşey gelmedi birde civanpercemi aldım onu içiyorum
Canım kötü haberler beni olumsuz etkiliyor muhabbetinden dolayı mı?maalesef bu durumu sadece yaşayanlar anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın ama böyle maalesef.ÇİN Mİ?TAM hatırlayamadım ama esinertuğrul dan sonra ben yaşadım sonra herkesin durumu normaldi bildiğim kadarıyla.senin ilk gebeliğin miydi canım?Cnm ben hiç girmiyorum bakmıyorum da biraz kızgın çıktım aralarından sadece şeyi merak ediyorum bu Çin de yaşayan arkadaş vardı uzun zaman haber alamadık ondan haber ver mi
Evet hamileliğin 4 haftası folibol diye hap bunu hamile kalmadan önce başlamayı tavsiye ediyorlar zatenMerhaba,
hangi vitamini kullanıyorsunuz?hamileyken mi verilmişti vitamin?bildiğim kadarıyla vitaminler 12.haftadan sonra veriliyor
Evet o muhabbet cnm birde buna kimsenin müdahale etmemesi sonuçta kanaması olanlara durumunu soruyorlar ben hastanede idim durumu mu soruyorlar sonucu söylemeyelim miCanım kötü haberler beni olumsuz etkiliyor muhabbetinden dolayı mı?maalesef bu durumu sadece yaşayanlar anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın ama böyle maalesef.ÇİN Mİ?TAM hatırlayamadım ama esinertuğrul dan sonra ben yaşadım sonra herkesin durumu normaldi bildiğim kadarıyla.senin ilk gebeliğin miydi canım?
Anladim..Folik asit ilaci o..benim doktorum ilk adetle tekrar baslarsin demisti..Evet hamileliğin 4 haftası folibol diye hap bunu hamile kalmadan önce başlamayı tavsiye ediyorlar zaten
Bana başla veya içme gibi birşey demedi içilmesi iyi değil mi çünkü bunu her zamn içebilirsiniz diye biliyorumAnladim..Folik asit ilaci o..benim doktorum ilk adetle tekrar baslarsin demisti..
Size dusuk/kurtajdan sonra biraktirmadu mi doktorunuz?
Canım geçmiş olsun ilk regl oldun mu çocuk için en azından ilk regl beklemeni tavsiye ederimmerhaba kızlar bende bebeğini kaybedenlerdenim 3 aylık diye gitmiştik hastaneye ama bebeğim 2.5 aylıkken kalbi durmuş hemen ertesi gün kürtaj oldum 3 hafta oldu olalı 10 güne yakın az az kanamam oldu şimdi hiç bişey yok şükür dr.um rahim toparlanmış beklemeye gerek yok cocuk için devam edin dedi bcg değerlerim düşünce devam edicez allah tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah kızlar en son bcg değerim 394 cıktı hemen düşer mi?
yok canm daha adet olmadım sanırım kürtaj dan 40 gün sonra hasta olunuyormuş daha olmadım bende zaten en azından bi adet geçsin sonra devam ediyim diyorum bu sürede değerler de normala dönmüş olur allah hayırlısını versin yaCanım geçmiş olsun ilk regl oldun mu çocuk için en azından ilk regl beklemeni tavsiye ederim
merhaba kızlar bende bebeğini kaybedenlerdenim 3 aylık diye gitmiştik hastaneye ama bebeğim 2.5 aylıkken kalbi durmuş hemen ertesi gün kürtaj oldum 3 hafta oldu olalı 10 güne yakın az az kanamam oldu şimdi hiç bişey yok şükür dr.um rahim toparlanmış beklemeye gerek yok cocuk için devam edin dedi bcg değerlerim düşünce devam edicez allah tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah kızlar en son bcg değerim 394 cıktı hemen düşer mi?
cnm onunda bebeği gitti...kürtaj oldu ağustos grubundaki arkadaşı diosan...Cnm ben hiç girmiyorum bakmıyorum da biraz kızgın çıktım aralarından sadece şeyi merak ediyorum bu Çin de yaşayan arkadaş vardı uzun zaman haber alamadık ondan haber ver mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?