- 24 Ağustos 2015
- 270
- 224
- 53
- Konu Sahibi Princess91
-
bana bebeğin küçük olduğu için korunmana gerek yok dedi zaten rahmin hazır olmadan hamile kalamazsın demişti.inşallah canım sen ne ameliyatı olacaksın canımHadi hayırlısı canım. Bize doktor 3 ay verdi ama ben zaten ameliyat olcam bi ondan sonra ne kadar süre vercek bilmiyorum inşaAllah biran evvel kavusuruz yavrularimiza..
her doktor farklı şey soluor ya bnmde 5 haftalıkken ölmüş 7.haftada zor gorduler bebegı halbukı bnada 2 ay korun dedı kafam karıştıbana bebeğin küçük olduğu için korunmana gerek yok dedi zaten rahmin hazır olmadan hamile kalamazsın demişti.inşallah canım sen ne ameliyatı olacaksın canım
Amiiin canım inşaAllah. . Vardir bunda da bi hayır kuzum bekle bakalım inşaAllah ciftcizgiyi görürsünInsallah faydasini gorursun canm
Bende test yaptm negatif cikti 6 gun gecikti nye cikmadi anlamdm
Canım ben çift rahimliyim rahmimde perde varmışbana bebeğin küçük olduğu için korunmana gerek yok dedi zaten rahmin hazır olmadan hamile kalamazsın demişti.inşallah canım sen ne ameliyatı olacaksın canım
bence gerek yok çünkü bebek küçük olduğu için rahim fazla büyümüş olmuyor ve çabuk topluyor kendini.zaten hazır olunca oluyormuş canım bende 31 aralıkta kürtaj oldum 1şubatta det oldum bu ay başladım çalışmalara hakkımızda hayırlısı olur inşallahher doktor farklı şey soluor ya bnmde 5 haftalıkken ölmüş 7.haftada zor gorduler bebegı halbukı bnada 2 ay korun dedı kafam karıştı
anladım canım.gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda çabuk toparlanır başlarsın çalışmalaraCanım ben çift rahimliyim rahmimde perde varmışDoktorum onu aldırmadan hamile kalma dedi ; (
Nasip olursa nisan da ameliyat olcam insaAllah. Sonra da bekleme süresi galiba 6 ayanladım canım.gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda çabuk toparlanır başlarsın çalışmalara
aynı vakıtlerde kurtaj olmuşuz canım bnde 9 ocakda oldum. bugunde adetımın 5.gunu kurtajdan sonra ılk adet bu bıtsınde araştırma hastanesıne gdıp kanda pıhtılaşmaya ve kromozom testlerını yaptrcam temız cıakrsa sonra düşüneyım sonuca gore bnde ozamn beklemek zaman kaybı hayırlısıysa herşekılde olur eskıden düşükden sonra beklıomuyumuş analarımız sankibence gerek yok çünkü bebek küçük olduğu için rahim fazla büyümüş olmuyor ve çabuk topluyor kendini.zaten hazır olunca oluyormuş canım bende 31 aralıkta kürtaj oldum 1şubatta det oldum bu ay başladım çalışmalara hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Sabrin sonu selamettir hayrlisyla ins tedavini olduktan snra Allahn izniyle hamile kalorsnNasip olursa nisan da ameliyat olcam insaAllah. Sonra da bekleme süresi galiba 6 ayneyse beklemenin sonu Rabbimin izniyle hayırlı olur inşaAllah. .
inşallah canım beklemeyi hiç takma kafana önemli olan bu üzücü olayı yaşamaman.bu sefer inşallah sağlıkla doğar bebeğinNasip olursa nisan da ameliyat olcam insaAllah. Sonra da bekleme süresi galiba 6 ayneyse beklemenin sonu Rabbimin izniyle hayırlı olur inşaAllah. .
kesinlikle öyle canım.zaten biz beklesekde beklemesekde vücut kendini ne zaman hazır hissederse rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak canım inşallah testlerde bişey çıkmaz da canım sağsalim evladını kucağına alırsın.bazen hiçbir sorun yokken doğal seleksiyondan düşük olurmuş.inanıyorum 2.sinde olmaz.ben kendime söz verdim hamileliğimde elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışcam.şimdiden kendimi sakin tutuyorum yoksa yumurtlama da olmaz.rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versinaynı vakıtlerde kurtaj olmuşuz canım bnde 9 ocakda oldum. bugunde adetımın 5.gunu kurtajdan sonra ılk adet bu bıtsınde araştırma hastanesıne gdıp kanda pıhtılaşmaya ve kromozom testlerını yaptrcam temız cıakrsa sonra düşüneyım sonuca gore bnde ozamn beklemek zaman kaybı hayırlısıysa herşekılde olur eskıden düşükden sonra beklıomuyumuş analarımız sanki
Amiiin inşaAllah ki ben 6 ay bekleyebilirmiyim bilmiyorum inşaAllah biran evvel tedavimi olur kurtulurum. Doktor da inşaAllah rahmin toparlanmis der az süre verirS
Sabrin sonu selamettir hayrlisyla ins tedavini olduktan snra Allahn izniyle hamile kalorsn
Kesinlikle canım Rabbim inşaAllah bir daha böyle acılar yaşatmasin beterinden saklasin hepimizi.. İnşaAllah gün gelecek burdan yavrularimiza kavuştuğumuzu anlatacağız. Rabbimin izniyle. Rabbim hepimize o günleri göstersin inşaAllahinşallah canım beklemeyi hiç takma kafana önemli olan bu üzücü olayı yaşamaman.bu sefer inşallah sağlıkla doğar bebeğin
Canım testleri nerde yaptırdın devlette yapmıyorlarIlk dusuklerınız de olsa mutlaka arastırmalarını yapın yoksa benım gıbı 2. de dusurursunuz sıze tavsıyem
hangı testlerı yaptrdın bıde detaylı yazabılırmısın canım ve hangı bolumde jınekolojımı hematolojımı fılanIlk dusuklerınız de olsa mutlaka arastırmalarını yapın yoksa benım gıbı 2. de dusurursunuz sıze tavsıyem
Normalde ozelde doktorum genetık arastırma ıstedı ama kendısı burda yaptırma sakın cok pahalı tutar devlette arastırttır sonuclarını al oyle gel dedı ayrıca ordakı doktorlara 3 dusuk yaptıgını soyle zaten anlamazlar dedı ve ben de devlete gıttım 3 dusuk yaptım dedım butun testlerımı devlette yaptırdım ...zaten ıkı dusugum vardı 1 tane fazla soylemıs oldumCanım testleri nerde yaptırdın devlette yapmıyorlar
Normalde ozelde doktorum genetık arastırma ıstedı ama kendısı burda yaptırma sakın cok pahalı tutar devlette arastırttır sonuclarını al oyle gel dedı ayrıca ordakı doktorlara 3 dusuk yaptıgını soyle zaten anlamazlar dedı ve ben de devlete gıttım 3 dusuk yaptım dedım butun testlerımı devlette yaptırdım ...zaten ıkı dusugum vardı 1 tane fazla soylemıs oldum
Çok teşekkür ederim canım. Ben de yaptırmak istiyorum. Acaba üniversite hastanesinde yaparlar mı ki??genetık bolumunden kromozom testı esımle beraber yaptırdık.
genetık bolumden pıhtılasma testı .sadece anne
rahım fılmı fln da yapıyorlar da dr benden ıstemedı
2*3 tane daha test var ama onlar o kadar onemlı degıl asıl onemlıler ılk ıkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?