- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Ben dün doktoruma dedim bana gerek yok dedi geçiştirdi ilk düşükte test yaptırmak paronoya dedi bide. Sen perdenin aldır dedi banaKadın doguma gıdın ben dusugumun arastırmak ıstıyorum bana yptırmam gereken butun testelerı soyler msıınız deyın lıste halınde verırler testlerın 2 tanesı genetık bolumunde yapılıyor dıgerlerı kadın dogum bolumunde yapılır
mutlaka yaparlarÇok teşekkür ederim canım. Ben de yaptırmak istiyorum. Acaba üniversite hastanesinde yaparlar mı ki??
amin canım inşallah kısa zamanda sağsalim evlatlarımıza kavuşuruz.güzel günler çok yakında hepimiz içinKesinlikle canım Rabbim inşaAllah bir daha böyle acılar yaşatmasin beterinden saklasin hepimizi.. İnşaAllah gün gelecek burdan yavrularimiza kavuştuğumuzu anlatacağız. Rabbimin izniyle. Rabbim hepimize o günleri göstersin inşaAllah
InşaAllah. Canım ben sanırım burda en fazla bekleyen olacağım ama sonu güzel olsun insaAllahamin canım inşallah kısa zamanda sağsalim evlatlarımıza kavuşuruz.güzel günler çok yakında hepimiz için
InşaAllah canım.mutlaka yaparlar
hepsi aynı şeyi söylüyor bana da oyle dedıler 2.sıde dustu sonra bır daha dusurursen o zamn adam akıllı arasstırırız dedıler ben dayanamadım ıcıme kurt dustu yaptırdım ve pıhtılasmam varmıs yanı 10 kere gebe kalsam hepsı dusecek eger ılk dusukte arastırsaydım 2.sı dusmucektıBen dün doktoruma dedim bana gerek yok dedi geçiştirdi ilk düşükte test yaptırmak paronoya dedi bide. Sen perdenin aldır dedi bana
Tamam canım çok teşekkür ederim insaAllah Rabbim bir daha yaşatmaz hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizihepsi aynı şeyi söylüyor bana da oyle dedıler 2.sıde dustu sonra bır daha dusurursen o zamn adam akıllı arasstırırız dedıler ben dayanamadım ıcıme kurt dustu yaptırdım ve pıhtılasmam varmıs yanı 10 kere gebe kalsam hepsı dusecek eger ılk dusukte arastırsaydım 2.sı dusmucektıonlara gore kurtaj olmak basıt sen bılırsın yıne de vaktın varsa ugrasmak ıstersen yaptır bır sey kaybetmezsın .en azından pıhtılasmayı yaptır tromfolı mi neydi testin ismi :=)
aslında ılkını dusurup sonrası gebelıklerını saglıklı yasayan ınsanlar da cok veya tam tersını yasayanlar da var cok olumsuz dusunmeden tedbır almanın kımseye zararı olmaz neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun.hepsi aynı şeyi söylüyor bana da oyle dedıler 2.sıde dustu sonra bır daha dusurursen o zamn adam akıllı arasstırırız dedıler ben dayanamadım ıcıme kurt dustu yaptırdım ve pıhtılasmam varmıs yanı 10 kere gebe kalsam hepsı dusecek eger ılk dusukte arastırsaydım 2.sı dusmucektıonlara gore kurtaj olmak basıt sen bılırsın yıne de vaktın varsa ugrasmak ıstersen yaptır bır sey kaybetmezsın .en azından pıhtılasmayı yaptır tromfolı mi neydi testin ismi :=)
Sanirim bende daha beklicem9 gun gecti adet yok test yine negatiff basina byle bisey gelen var mi????? Bugunde cok cok az pembe akinti geldi napcagimi bilemiyorum
Yok canm 2aydr korunmuyorumCanım korunuyormuydun
Yok canm 2aydr korunmuyorum
canım benim orası hiç belli olmaz.bu işler nasip hepimizin hemen olacak diye bir kural yok ki.rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün,sen içini ferah tut canım benimInşaAllah. Canım ben sanırım burda en fazla bekleyen olacağım ama sonu güzel olsun insaAllah
Hayırlısı olsun canım sıkma canını hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inşaAllah miniklerimiz..Adet oluyorum kizlar kanamam artti suan. Bel agrisi esliginde hamile olmadigim net olarak anlasildi
Amin canim inşaAllah Rabbim bekleyiş lerimizin sonunu hayır etsin sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşalim insaAllahcanım benim orası hiç belli olmaz.bu işler nasip hepimizin hemen olacak diye bir kural yok ki.rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün,sen içini ferah tut canım benim
4 ay once kurtaj oldum ve 6 haftslık hsmileyim rabbime sukurler olsun yarın kalp atısını duymsk icin gidicem insallah duyucam rabbim sesimi duyacak insallah. Sabredin dua edin rabbim ysrdımcız olsun. Sma unumayın ki insan bir kere dusuk yasadımı inanılmaz etkileniyor cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?