Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Ben dün doktoruma dedim bana gerek yok dedi geçiştirdi ilk düşükte test yaptırmak paronoya dedi bide. Sen perdenin aldır dedi bana

amin canım inşallah kısa zamanda sağsalim evlatlarımıza kavuşuruz.güzel günler çok yakında hepimiz için

kızlar kürtajdan sonra ılka detımde hormon testı ve hcg verdım testde hala 1.17 fılan cıktı hcg doktor o yzuden bıda hcg ıstedı nıe düşmedı bu hormon bı ayda

Ben dün doktoruma dedim bana gerek yok dedi geçiştirdi ilk düşükte test yaptırmak paronoya dedi bide. Sen perdenin aldır dedi bana
hepsi aynı şeyi söylüyor bana da oyle dedıler 2.sıde dustu sonra bır daha dusurursen o zamn adam akıllı arasstırırız dedıler ben dayanamadım ıcıme kurt dustu yaptırdım ve pıhtılasmam varmıs yanı 10 kere gebe kalsam hepsı dusecek eger ılk dusukte arastırsaydım 2.sı dusmucektı onlara gore kurtaj olmak basıt sen bılırsın yıne de vaktın varsa ugrasmak ıstersen yaptır bır sey kaybetmezsın .en azından pıhtılasmayı yaptır tromfolı mi neydi testin ismi :=)

Tamam canım çok teşekkür ederim insaAllah Rabbim bir daha yaşatmaz hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi

aslında ılkını dusurup sonrası gebelıklerını saglıklı yasayan ınsanlar da cok veya tam tersını yasayanlar da var cok olumsuz dusunmeden tedbır almanın kımseye zararı olmaz neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun.

Sanirim bende daha beklicem 9 gun gecti adet yok test yine negatiff basina byle bisey gelen var mi????? Bugunde cok cok az pembe akinti geldi napcagimi bilemiyorum

canım benim orası hiç belli olmaz.bu işler nasip hepimizin hemen olacak diye bir kural yok ki.rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün,sen içini ferah tut canım benim
Amin canim inşaAllah Rabbim bekleyiş lerimizin sonunu hayır etsin sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşalim insaAllah

4 ay once kurtaj oldum ve 6 haftslık hsmileyim rabbime sukurler olsun yarın kalp atısını duymsk icin gidicem insallah duyucam rabbim sesimi duyacak insallah. Sabredin dua edin rabbim ysrdımcız olsun. Sma unumayın ki insan bir kere dusuk yasadımı inanılmaz etkileniyor cok korkuyorum

Canım tebrik ederim Allahm sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…