Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Canım tebrik ederim Allahm sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah
. Amln cnm rabbim her isteyrnr nasi p etsin. Ben bugun gittim doktora kalp atısını duyamadık . Bebek te henuz gorunmuyor icinde ufacık bir sey var ama dıktor haftaya tekrar gelin dedi. Tabi ben o an şok oldum cok korkuyoum cok. İnsalah gec dollenmedir insallah duyarım nolur dua edin

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 20 aylık evliyim. Aralıkta klomen kullandım olmadı. ocak ayında serophene kullandım ve adetim 5 gün geçince 6. Gün yani 10 şubatta kan tahlili yaptırdım 102 çıktı. 12 şubatta tekrar yaptırdım 215i ggörünce havalara uctum. Dortorum 18 şubatta keseyi görürüz diye çağırdı fakat kese görülmedi. Tahlil yaptirdigimda 1600 çıkması gereken sonuc 615 çıkınca yıkıldım. 20 şubatta tekrar tahlil yaptırdım 595 ckti. Ama kese göründü. Doktorum sağlıklı olmayacağını alınacağını söyledi. Çok uzattım amabenim gibi olup kürtaj olan var mı?

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman hemen kendime destek akıl için kk ya üye oldum. bu forumu gördüğümde çok üzülmüş çok korkmuştum. 9 buçuk hafta iken bebeklerimin hem ikiz olduğunu hem de gelişmediklerini öğrendim. 4 gün önce kürtaj oldum. çok üzüldüm ama toparlanmaya çalışıyorum. patoloji sonucumu bekliyorum daha sonra tekrar deneyeceğiz. doktorum 3 ay beklemem gerektiğini söylüyor. ailede çok uzak akrabamızda ikiz varmış bilmiyordum. annelik duygusu tatmak inşallah bu foruma yazan tüm arkadaşlarımıza nasip olur. sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah hepimizin...

Canım hep iyi düşün iyi olsun.. 6. haftada duyamayan çok insan var ama haftaya mutlaka git birde diğer konuda yazdım hormon testi yaptırdın mı?

Canım hep iyi düşün iyi olsun.. 6. haftada duyamayan çok insan var ama haftaya mutlaka git birde diğer konuda yazdım hormon testi yaptırdın mı?
. Yaptırmadım sadece bir suru test ysptı doktor her sey normal cıktı. İlk dusukte patoloji ye gonderirldi parca kotu bir sey cıkmadı saglıksız gebelik dedi doktor. Bu hamileligim kesinlesince ayrıntılı bir test yaptırdı o da normal cıktı. Bilmiorım tekrsr gidince onu da sorsrım cnm. Sana da cok gecmis olsn. İnsallah guzel haberler verir alırız srtık

Bak inşallah normal çıkmış şuan yaptırdıkların iyi haberlerini bekliyoruz.. Ne zaman randevun?

Can'lar hayırlısıyla hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız sadece biraz zamanı vardır belki.doğru zaman şimdi değildir.
Üzülmeyelim,umutsuz olmayalım.
Ben hala adetimi bekliyorum. dr 40 güne kadar olmazsan gel dedi.

Kaçıncı gündesin canım?

29 ocakta oldum.bugün 26 falan galiba.stres yapmayayım diye saymamaya çalışıyorum ama olmuyo.karnım şiş ve gerginim.
Kaçıncı haftada düşük yaptın bilmiyorum ama varmış daha bana da doktorum 30 gün ile 40 gün arasında rakam verdi regl için. Eğer olmazsan da korkma doktor mutlaka bunun için bi çözüm verir yada regl söktürücü bitki çayı da içebilirsin. Korundun mu? Bekleyecek misin biraz?

Canım 12.haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 hafta sonra dr rahim tertemiz dedi.dr um 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetimi olayım,korunmayacağım.1 yıl sonra hamile kalıp tekrar düşük yapan da var.1 ay sonra kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alan da.zaten rahim toparlandıktan sonra gebelik oluşur deniyor genelde.
dr um ayrıca gebelik sonrası daha çabuk hamile kalma diye bir şey yok.hurafe dedi:/
40 gün konusunda haklısın ama ben de çabucak gelsin istiyorum.

Evet ben benim arkadaşım 1 ay sonra hamile kaldı düşükten sonra şimdi bebeği 3 yaşında. Rahim temizse bu da çok güzel bişi.. 1 haftaya olursun inşallah. Ama düşüğün sebebini bilip ona göre önlem alınabiliyorsa da almak lazım ben de beklemek istemiyorum. 1-2ay inşallah Rabbim bekletmeden fazla bebkeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder hepimizin

Ya tabi ki insanın kalbi buruk oluyo ama elimizden bise gelmiyor önümüze hayatımıza devam etmek dünyanın kanunu inşallah en yakın zamanda sağlıcakla hamile kalırız hepimiz ve sağlıcakla kucağımıza alırız kaçıncı günün bugün
İyiyim demek adet olmuş canım.ama allaha şükür daha iyiyim.daha daha büyük acılardan korusun.hala adetimi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…