Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Princess91 27.gün bugün.dün mysteri foto koymuş gördün mü?küçük bi göbüşü çıkmış çok sevimli gözüküyo.maşallah.

12 haftalıktı kalbi durduğunda canm ertesi günü de kürtajla aldılar direk. ilk bebeğimdi.. ben doktorma sordm kanda pıhtılaşma var mı dedm yok herşeyn nrmal dedi bana ama içim rahat deil hala..

12 haftalıktı kalbi durduğunda canm ertesi günü de kürtajla aldılar direk. ilk bebeğimdi.. ben doktorma sordm kanda pıhtılaşma var mı dedm yok herşeyn nrmal dedi bana ama içim rahat deil hala..

12 haftalıktı kalbi durduğunda canm ertesi günü de kürtajla aldılar direk. ilk bebeğimdi.. ben doktorma sordm kanda pıhtılaşma var mı dedm yok herşeyn nrmal dedi bana ama içim rahat deil hala.. gttin mi doktra sen ?

12 haftalıktı kalbi durduğunda canm ertesi günü de kürtajla aldılar direk. ilk bebeğimdi.. ben doktorma sordm kanda pıhtılaşma var mı dedm yok herşeyn nrmal dedi bana ama içim rahat deil hala.. gttin mi doktra sen ?

canm tebrik ederiimm. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. dua et bize de , hamilelerin duası kabl olur :)

29 ocakta oldum.bugün 26 falan galiba.stres yapmayayım diye saymamaya çalışıyorum ama olmuyo.karnım şiş ve gerginim.
geçmiş olsn canıımm. bende 28 ocakta kürtaj oldm . canm bebiş kaç haftalıktı kürtaj olduğnda..

canm tebrik ederiimm. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. dua et bize de , hamilelerin duası kabl olur :)
. Saol cnm ama kalp atısını da duyamadık kese var yolk sac kesesi de vsr ama bebek daha yok. Doktor bir hafta daha bekle dedi pazsrtesi tekrsr bakıcak insallah bebek olusmustur yoksa kotu seye kendinl hazırla dedi: (

. Saol cnm ama kalp atısını da duyamadık kese var yolk sac kesesi de vsr ama bebek daha yok. Doktor bir hafta daha bekle dedi pazsrtesi tekrsr bakıcak insallah bebek olusmustur yoksa kotu seye kendinl hazırla dedi: (
kalp atışı için erken zatn canm korkma benm de 7.haftadn snra duymuştk. içini ferah tut..kuzenm 9.haftada duymıştu. ümidini kesme.

kalp atışı için erken zatn canm korkma benm de 7.haftadn snra duymuştk. içini ferah tut..kuzenm 9.haftada duymıştu. ümidini kesme.
ayy insallah kuzum sende bana dua et nolur bende ediyorım sizler icin. Sat a gore 7 haftalık ama kan tahliline gore daha 6 hsftanın icinde gb.bir umut iste

Merhaba Arkadaşlar

Son durumum hakkında bilgi vermek istedim;

Düşük kürtajımın 26.gününde hafif regli kanamam başladı bugün..Henüz miktarı sadece peçeteye bulaşacak kadar,normal miktarına ulaşmasını umud ediyorum.
Bu ay korunmayıp doktorumun dediği gibi inofolic kullanarak denemeye başlayacağım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sevgilerimle

İnşallah en yakın zamanda kalbinden geçenler kabul olur

Rabbim hayırlısını versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…