- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
- Konu Sahibi Princess91
-
Kızlar her doktor farklı birşey soyluyor kımı ıkı ay korunun kımı hiç korunmasanda olur kımıde 6 ay bazısı 3 ay dıyor ne yapmalıyız sizce???
benımde ılk regl yenı bıttı canım bı ay da fazladan korunım dıorum madem hcg değerim yenılerde sıfırlandı çunku
Kesinlikle en az 1regli korunmak gerekiyor rahim icinin temizlenmesi olasi sivi birikmesinin atilmasi icin..
Benim 8-9haftalikti doktorum bu kadar kucuk gebeliklerde regl olana kadar korunmak yeterli dedi.26.gunumdeyim ve hamdolsun regl oldum...
Simdi dua etme zamani
Merhaba arkadaşlar size kısa tutarak yaşadığımı anlatacağım. İlk önce 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım evlendiğimden beri çocuk istiyordum ama nasip olmadı. Hep bi sorun var diye düşünüyordum eşimin başının etini yedim ve sonunda doktora gittik ve eşimin sperm sayısı tüp bebek için yeterli seviyede düşük çıktı. tedaviye artık hazırdık ilk olarak aşılama olacaktı. Benim adetimi bekledik o ay rahim filmim çekilecekti ve o gün geldi ve ben adet olmadım hala test yaptım bi ihtimal diye hamile olduğumu öğrendim. Kesinlikle musteşem bi duygu fakat kısa sürdü 11 haftalıkken kalbi durdu ve gitti benden 6 ocakta. İlk geçer dedim ama yok unutamıyorum çıkmıyor aklımdan üstünden 2 adet geçirdim. Şimdi eşim umursamaz tavrıyla beni deli ediyor. tamam oldu ama tüp bebek tedavisine devam etsek diyorum ama yanaşmıyor. "Bizim doğal yollarla oluyor" diye söylenip duruyor eşimin yaşı da 32 bu arada. Artık bıraktım peşini dilim bıraktı da kalbim bırakmıyor ama kararlıyım bi süre susucam akışına bırakıcam. Görümcemin yeni bir bebeği oldu ve adam kendini baba gibi hissediyormuş galiba yeterli onun için rabbim yardımcımız olsun
Selam
Kurtajdan sonra ilk adetimi oldum.bu ay calismalara basliyorum.eger melek bebegim,saglikli kardesini hemen ilk aydan gonderirse mutluluktan mahvolurum
ıkı adet beklıcem canım ılkını oldum nısan başlarında ınşallah sen başladınmıHayırlı vakit ne zamansa o zaman hayirlisiyla olsun canım benm
ıkı adet beklıcem canım ılkını oldum nısan başlarında ınşallah sen başladınmı
Amiiiiiiinnnnnn ben de hep hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin diye dua ediyorumHayırlı vakit ne zamansa o zaman hayirlisiyla olsun canım benm
Amiiiiiiinnnnnn ben de hep hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin diye dua ediyorum
evet oyle sanırım bızde eşim memur oldugu için gurbetdeyız goze fılan gelırouz sanırım boşverın sıkın dişinizi doğumda selfileşelım :):):)İkinci adetim 5 gün sonra aslında çok istiyorum ama kpss ye girecem Mayıs da martta olursa yine bulantilar olacak o yüzden bende Nisan başı tekrar başlıcam hemen hemen aynı dönemler başlarız galiba
evet oyle sanırım bızde eşim memur oldugu için gurbetdeyız goze fılan gelırouz sanırım boşverın sıkın dişinizi doğumda selfileşelım :):):)
aynen akrabalara yok :)Yok size derim ben akrabalarıma demeyecem:))
aynen akrabalara yok :)glysldnl canım bnm dılım durmadı tum akraba arakdaş kımse bırakmadım solemedık 6 haftalıkken 7 . haftada da kaybettık bılmıorum takdırı ılahı ama gözede gelmiş olamamız da ıhtımal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?