Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Kızlar her doktor farklı birşey soyluyor kımı ıkı ay korunun kımı hiç korunmasanda olur kımıde 6 ay bazısı 3 ay dıyor ne yapmalıyız sizce???

Kızlar her doktor farklı birşey soyluyor kımı ıkı ay korunun kımı hiç korunmasanda olur kımıde 6 ay bazısı 3 ay dıyor ne yapmalıyız sizce???

Kesinlikle en az 1regli korunmak gerekiyor rahim icinin temizlenmesi olasi sivi birikmesinin atilmasi icin..
Benim 8-9haftalikti doktorum bu kadar kucuk gebeliklerde regl olana kadar korunmak yeterli dedi.26.gunumdeyim ve hamdolsun regl oldum...
Simdi dua etme zamani

benımde ılk regl yenı bıttı canım bı ay da fazladan korunım dıorum madem hcg değerim yenılerde sıfırlandı çunku

Merhaba arkadaşlar size kısa tutarak yaşadığımı anlatacağım. İlk önce 1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım evlendiğimden beri çocuk istiyordum ama nasip olmadı. Hep bi sorun var diye düşünüyordum eşimin başının etini yedim ve sonunda doktora gittik ve eşimin sperm sayısı tüp bebek için yeterli seviyede düşük çıktı. tedaviye artık hazırdık ilk olarak aşılama olacaktı. Benim adetimi bekledik o ay rahim filmim çekilecekti ve o gün geldi ve ben adet olmadım hala test yaptım bi ihtimal diye hamile olduğumu öğrendim. Kesinlikle musteşem bi duygu fakat kısa sürdü 11 haftalıkken kalbi durdu ve gitti benden 6 ocakta. İlk geçer dedim ama yok unutamıyorum çıkmıyor aklımdan üstünden 2 adet geçirdim. Şimdi eşim umursamaz tavrıyla beni deli ediyor. tamam oldu ama tüp bebek tedavisine devam etsek diyorum ama yanaşmıyor. "Bizim doğal yollarla oluyor" diye söylenip duruyor eşimin yaşı da 32 bu arada. Artık bıraktım peşini dilim bıraktı da kalbim bırakmıyor ama kararlıyım bi süre susucam akışına bırakıcam. Görümcemin yeni bir bebeği oldu ve adam kendini baba gibi hissediyormuş galiba yeterli onun için rabbim yardımcımız olsun

ahhhhh bu erkekler (( neden anlamıyorlar bizi?
benim eşim de hazırladığım hiçbir yiyeceği yemiyor sürekli bahane buluyor.Ben neredeyse zehir tadında bitki kürleri tüketirken o keçiboynuzu pekmezini yemiyor

kızlar yazdıklarınızı okudum zor bı durum benım eşimde ole bı durum varmı sperm sayısıvs bılmıorum ama bazen bnde ınternetden kur buluorum yapıorum olesıne yıo valla mecbur yıcek bende 24 yaşındayım eşim 28.... doğal yolarla oldu bebegımız kalbı durdukaybettım bende 9 ocakda kurtajla... ama kaybettımden berı hastane hastane gezdrıorum adamı nıe oldu vs dıe kı Allah razı olsun hiç tepkı vermıo ne dersem yapıo o konuda.. eşleriniz bu tavırlarıyal gcık edıosa bırakın direk gozune sokmayın kürleri mesela bıtter cıkolata ıı gelıomuş dıe duydum katın bıtterı kekın içine sürün önüne... pekmez mi iyi gelıo pekmezli ekmekler vs yapın hanı alttan verın gözüne sokmayın taktıkler işlesin :)))

Slmlari arkadaşlar nasılsıniz kaybettiğimiz meleklerimiz tabiki kalbimizde onların yeri tabi ki ayrı ama ikinci bebek için çalışmalara başlayan var mı

Selam

Kurtajdan sonra ilk adetimi oldum.bu ay calismalara basliyorum.eger melek bebegim,saglikli kardesini hemen ilk aydan gonderirse mutluluktan mahvolurum

İkinci adetim 5 gün sonra aslında çok istiyorum ama kpss ye girecem Mayıs da martta olursa yine bulantilar olacak o yüzden bende Nisan başı tekrar başlıcam hemen hemen aynı dönemler başlarız galiba
ıkı adet beklıcem canım ılkını oldum nısan başlarında ınşallah sen başladınmı

İkinci adetim 5 gün sonra aslında çok istiyorum ama kpss ye girecem Mayıs da martta olursa yine bulantilar olacak o yüzden bende Nisan başı tekrar başlıcam hemen hemen aynı dönemler başlarız galiba
evet oyle sanırım bızde eşim memur oldugu için gurbetdeyız goze fılan gelırouz sanırım boşverın sıkın dişinizi doğumda selfileşelım :):):)

Ben de nazara cok inanirim canlar..
Hayrlisiyla tekrar hamile kalirsam esim haricinde hic kimseye soylemeyi dusunmuyorum acikcasi..mumkun olsa kalp atisini gorene kadar esime bile soylemek istemiyorum

Bende nazara inanıyorum çünkü herkes karnın belli falan deneyebasladi Dr um bile tanidikti çok iyi gelisimi falan dedi nazar insanımahvedermis

Merhaba arkadaşlar bugun 11+0 dı hamileligim 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmus pazartesi uyutup alıcaklar kürtaj dan sonra ne kadar sürede toparlanıyorsunuz agrı sızı oluyormu çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…