- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Merhaba arkadaşlar bugun 11+0 dı hamileligim 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmus pazartesi uyutup alıcaklar kürtaj dan sonra ne kadar sürede toparlanıyorsunuz agrı sızı oluyormu çok üzgünüm
Hayat ne garip sizin gibi kadınlar anne olmak ister mecburen kürtaj olurlar
bazı yaratıklar da keyfi kürtaj olurlar
böyle o masum cana kıyanlarda nasıl bir doğurgan oluyorlar aklım almıyor
Allah sizin gibi temiz kadınlara anne olmayı nasip etsin tekrar böyle acı ile sınamasın hayırlı evlatlar versin inşallah
canım 10.haftayı geçmişse gelişimi normal doğum tarzı yapıolar diye bılıyorum ama eğer bebek küçükse vakum kurtajla çekıolar kurtajdan hemen sonra ağrı sızı olmuo ayaklanıosun başın sağpolsun cokda geçmiş olsun bu aradaMerhaba arkadaşlar bugun 11+0 dı hamileligim 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmus pazartesi uyutup alıcaklar kürtaj dan sonra ne kadar sürede toparlanıyorsunuz agrı sızı oluyormu çok üzgünüm
Çok tesekkür ederim sağoluncanım 10.haftayı geçmişse gelişimi normal doğum tarzı yapıolar diye bılıyorum ama eğer bebek küçükse vakum kurtajla çekıolar kurtajdan hemen sonra ağrı sızı olmuo ayaklanıosun başın sağpolsun cokda geçmiş olsun bu arada
Tesekkür ederimBende ağrı olmamıştı olanlarda da az oluyo bazılarında kanama olmuyo bende 10 gün oldu sonra kesildi geçmiş olsun bu arada üzüldüm cnm ama dikkat et kendine üşütme bol sıvı al ve alttan enfeksiyon almamaya çalış
merhaba bene perşembe günü kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım... 7. haftada kalbi durmuş ben 1 hafta snra öğrendim..kürtajdan önce bi ilaç verdiler ağrı olacak dediler ama çok fazla olmadı.. kürtajdan snra anestezinin etkisi geçerken ağrım oldu baya ağrı kesici yaptılar.. iki gün ara ara ağrım oldu iki gün snra tamamen iyiydimMerhaba arkadaşlar bugun 11+0 dı hamileligim 2li test icin doktora gittim bebegimin kalbi durmus pazartesi uyutup alıcaklar kürtaj dan sonra ne kadar sürede toparlanıyorsunuz agrı sızı oluyormu çok üzgünüm
cute noldu canım?Kızlar haftaya kurtaj olucam aldı benı sıkıntı
7+6 gunlugunuz suanda o zaman 8+6 olacak
daha oncede mecburen 16 haftalık kurtaj yaptılar
sunı sancıyla acılınca rahım vakumla aldılar fakat cok agrılıydı
bu seferde oyle olmaz degıl mı
boş gebelik canım malesefcute noldu canım?
Kötü giden ne var?
aa canım inanmıyorum. baya iyiydi okuduğum kadarıyla değerlerin.boş gebelik canım malesef
kesenin ıcınde bebek yok canım kesenınde buyumesı haftayla uyumlu degıl bır suru ayrıntısı var ama usg bebek gelısmıyoraa canım inanmıyorum. baya iyiydi okuduğum kadarıyla değerlerin.
Neden olmuş ki?
Kimyaslı, dış gebeliği biliyorum da boş gebelik nasıl oluyormuş?
merhaba,kesenin ıcınde bebek yok canım kesenınde buyumesı haftayla uyumlu degıl bır suru ayrıntısı var ama usg bebek gelısmıyor
Goruldumu gorulmedımı emın degılım yanı dr yolk sac gordum dedı sanırım ama sonra dedımkı kese bosmu bos dedımerhaba,
geçmiş ols
merhaba,
geçmiş olsun..kesenin içinde yolc kesesi görüldü mü?
çok ilginçmiş başka bir doktora daha gitsen cute.Goruldumu gorulmedımı emın degılım yanı dr yolk sac gordum dedı sanırım ama sonra dedımkı kese bosmu bos dedı
7+6 gunlugum buarada buugun
9 gun once kese 5 mm ıdı bugun 8 mm
Goruldumu gorulmedımı emın degılım yanı dr yolk sac gordum dedı sanırım ama sonra dedımkı kese bosmu bos dedı
7+6 gunlugum buarada buugun
9 gun once kese 5 mm ıdı bugun 8 mm
gıttıgım doktor oldukca ıyı bır perıntalog ıstanbulda doktoradn yana bı sıkıntım yok hem beta hcg degerlerımde guzel katlanmamıstıçok ilginçmiş başka bir doktora daha gitsen cute.
Bunu veren Allah bir daha verir canım. Benim de 1 sene içinde 3 tane kimyasalım var.
ben acıbademden cem batukana gıdıyorum , ondan once baska dr gıdıuyordum ama bı cıkıs bulamayınca 2 haftadır o takıp edıyor ama oda aynı seylerı soyluyor betaya cok takılmamıstı ama kesede bu hafta bebegıde kalp atıslarınıda gormemız lazımdı dedı hem kese 20 mm olmalıymıs bence artık gıden gıttı suanda hayatıma hamıle gıbı devam etmıyorummaalesef gelişimi normal değil
benim yaşadığıma benzer bi durum..Biz bebeğimizi 8.haftada görebilmiştik ve kalp atışlarını da,ama atışlar çok yavaştı.1hafta sonraki kontrolümüzde durmuştu.
içinizin rahat etmesi için başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim
Ben 2doktorla takip etmiştim
gıttıgım doktor oldukca ıyı bır perıntalog ıstanbulda doktoradn yana bı sıkıntım yok hem beta hcg degerlerımde guzel katlanmamıstı
senın 3 tane kımyasal mı oldu pekı ya arastırıldımı sebeblerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?