Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Malesef bende ıyı doktorlara cok guzel denk gelemıyorum
yanı cok aramam gerekıyor
ama tsh gebelıgı etkıledıgını yanı 4 sevıyesındeyken bılmıyorum omu engelluıyormus buarada benımde 3.27 ıdı bende ılaca basladım 2 hafta evvel.

Benım tum gebelıklerımde cıkıyor dogum ya da kurtaj sonucu 2 'ye dusuyor her neden ıse ama bende nodul yok.

Pekı sımdı ne olacak genetık tahlıl fılan ıstemıyorlarmı?

Aynı canım demek olağan bir durum. Benim 1,81 olan TSH değerim kimyasal olduğu zaman 3,67 ye çıkmıştı. Ama ne ilginç ki bunları doktor anlatmıyor. Ya cahil sanıyor nasıl olsa anlamaz diyorlar ya da kendileri de bilmiyor resmen. Yoksa 4,10 çıkan TSH değeri için hiçbir kadın doğumcu iyi demez. Ben de Acıbadem’e gitmiştim bu arada.

Bana hiçbir şey yapmadılar. Nodülden sonra ben kendi doktorum oldum kendim takip ediyorum. Genetik test vs de olmadı. Yalnız bu ay yumurtlamam sanırım. Ondan sonraki ay da zor. Sonrasında çok dikkat edeceğim.

Hatta bunun için TSH sorunları için topik açtım. Güzel paylaşımlar oluyor. Uğramak istersen..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asimato-nodul-hakkinda-her-sey.899292/page-83

Peki ya bu kımyasalların mutlaka bı sebebı olmalı dıye dusunuyorum
gıttıgın dr kımdı yanı ne bılım cem bey oldukca ıyı bır doktor ımıs bızde tavsıye ıle gıttık ama sonucu degıstırmıyor tabı :)

Yanı kımyasal olmasının mutlaka bı sebebı yokmu benım bı arkadasım gecırmıstı ona doktor saglıksız dollenme demıstı mesela bunun ıcın sperm testı fılan hıc bısey baktırmadınız mı ?

actıgın lınke bakacagım buarada canım

Yok canım yaptırmadık. Ben TSH ye bağlıyorum. Bir de kalitesiz yumurta olabilir. Babamdan sonra regl lerim düzelmedi bir türlü. Neyse ki Canan Karatay’la tanıştım. Hayatım değişti cute. Şimdiye kadar o kadar boş yaşamışım ki.. Yediğim zehirlere o kadar çok üzülüyorum ki.. Sanırım bu yumurtalarımı da etkiler.

Yok canım yaptırmadık. Ben TSH ye bağlıyorum. Bir de kalitesiz yumurta olabilir. Babamdan sonra regl lerim düzelmedi bir türlü. Neyse ki Canan Karatay’la tanıştım. Hayatım değişti cute. Şimdiye kadar o kadar boş yaşamışım ki.. Yediğim zehirlere o kadar çok üzülüyorum ki.. Sanırım bu yumurtalarımı da etkiler.

hıc bılmıyordum kımyasallarını hatta ben bu ısın pesını bırakcam dedıgınde bıraktın sandım
meger amma cok sey yasamıssın
cok cok gcmıs olsun canım
bende sımdı hastanelerı arayacagım
acıbademde bı dogum fıyatına cıkacak kurtaj bana bakalım kım kaca yapıyormus bıraz arastırayım

hıc bılmıyordum kımyasallarını hatta ben bu ısın pesını bırakcam dedıgınde bıraktın sandım
meger amma cok sey yasamıssın
cok cok gcmıs olsun canım
bende sımdı hastanelerı arayacagım
acıbademde bı dogum fıyatına cıkacak kurtaj bana bakalım kım kaca yapıyormus bıraz arastırayım

Valla canım benim kardeşimin eşi Acıbadem’de doğum yaptı 1,5 sene önce.

5500TL idi.

Bu kadar çok olacağını sanmıyorum.

Valla canım benim kardeşimin eşi Acıbadem’de doğum yaptı 1,5 sene önce.

5500TL idi.

Bu kadar çok olacağını sanmıyorum.
doğum ise 19 bin tl
sanırım kımın yapacagına baglı degısıyor fıyat hazır o kadar masrafa gırmısken bı tup bebek yapsınalr kesenın ıcıne bı bebek tamam :)
off nasıl sıkıntılıyım

o ne ya 19 bin falan.
inanılır gibi değil valla.
asgari ücret alan ne yapsın arkadaş?

Merhaba
Çok geçmiş olsun.
Riskli gebelik doktorlarını tercih edin. Acıbadem para tuzağı ama ist florence te prof dr alin başgül yiğiter var, mutlaka tavsiye ederim.

Genetik testi vs hepsini yaptırır hiçbir şeyi atlamaz para göz değildir, sayesinde bebeğimi kucağıma aldım. Zorlu 6 aylık takibimi kendisi yaptı sonra yurtdışında doğum yaptım.
Benim de düşük nedenim genetik testi sonucu öıktı diğer doyorlar yaptırmıyor dördüncü beşinci düşüğü bekliyordu.
Mutlaka kendisine bir kere de olsa girmenizi tavsiye ederim.
Sorunlu gebeliklerde bir numara.

benım gıttıgım doktorda rısklı gebelık uzmanı cem bey epey ıyı bırı o yuzden baska bırıne gıtmeyı dusunmuyor dogrulama anlamında ama genetık sonucları onunla degıl tup bebek klınıgımle yapacagım .
ılk oglum tup bebek 3 denemede oldu.
pekı ya sızın sebebınız neydı

Biz geçen hafta itibariyle korunmayı bıraktık.
Karar verdik ki herşey Allahtan. Elbette ol derse olacak ve eğer olursa eşimle bana çok iyi gelecek.

Al benden de o kadar veren de Allah alanda 3kayip 3enkqz kqldi üzerimizde.ben korunmustum yine düştü yani takdir-i ilahi başka söze gerek yok bu ay hayirlisi Allahtan
Biz geçen hafta itibariyle korunmayı bıraktık.
Karar verdik ki herşey Allahtan. Elbette ol derse olacak ve eğer olursa eşimle bana çok iyi gelecek.

Hanimlar hepimize gecmis Olsun inşallah hepimiz istediğimiz bebeklerimize kavuşuruz bende bugün kürtaj oldum 11 haftalık olucaktı bebeğim ama 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin ALlahtan hayırlısı gelsin artık kısmet böyleymiş

Canım cok geçmiş olsun ılk gebelıgınmıydı

Cok cok gecmis olsun,cabuk toparlanirsiniz insallah.Allah tekrarini yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…