- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Evet cnm öyleydi ama kısmet olmadı Allah büyük olur inşallah birdaha 2 yıl sonra anca olmuştu ama oda olamadı maalesefCanım cok geçmiş olsun ılk gebelıgınmıydı
Merhaba canım cok gecmis olsun senle aynıyız bende dün kürtaj oldum 11haftalik olucakti 10.haftada kalbi durmus doktorum patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 gune cikicakmis bakalim soniclari bekliycez bende asiri halsizlik var yatarken iyiyim agrim hafif adet sancisi gibi gelip geciyor ama ayaga kalktigim anda bayilicak gibi oluyorum cok halsizim kanamam dun tuvalete gittikce geliyordu bugun cok azaldi sen nasılsın bunlar normalmi acaba ilaclarimida iciyorumHanimlar hepimize gecmis Olsun inşallah hepimiz istediğimiz bebeklerimize kavuşuruz bende bugün kürtaj oldum 11 haftalık olucaktı bebeğim ama 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin ALlahtan hayırlısı gelsin artık kısmet böyleymiş
Bnde de adet Agrısından biraz fazla gibi suanda kanama da adet gibi geliyo duruyo bana ilaç falan vermedi 3 gün sonra kontrole çağırdı belki ozaman verir bende patolojiyi beklicem artık benden kaynaklıysa beter olurum zaten başım kazan gibi sudan çıkmış balık gibi oldum alışmıştım bebeğim olucagına hayaller kurmuştuk ama olmadı moral yerlerde tabi hayallerim puf diye söndü resmen Allah büyük herşey yoluna girer kalbi attı ya birkere Rabbim öbür dünyada kavuştursun inşallah biziMerhaba canım cok gecmis olsun senle aynıyız bende dün kürtaj oldum 11haftalik olucakti 10.haftada kalbi durmus doktorum patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 gune cikicakmis bakalim soniclari bekliycez bende asiri halsizlik var yatarken iyiyim agrim hafif adet sancisi gibi gelip geciyor ama ayaga kalktigim anda bayilicak gibi oluyorum cok halsizim kanamam dun tuvalete gittikce geliyordu bugun cok azaldi sen nasılsın bunlar normalmi acaba ilaclarimida iciyorum
Al benden de o kadar veren de Allah alanda 3kayip 3enkqz kqldi üzerimizde.ben korunmustum yine düştü yani takdir-i ilahi başka söze gerek yok bu ay hayirlisi Allahtan
amiin inşallah canım Allah'tan umut kesilmez bakalım inşallah hayırlısı ıle saglıklı bı sekılde tez zaamanda hepımıze nasıp eder RabbimAmin canım.
İnşallah fazla bekletmeden gelir meleklerimiz...
kürtaj sonrası mı canım ?Galiba bi benim içinizde 42 gün kanama çeken
benımde en son ki bebegım 8+5 te bıraktı benı genetıge gonderdık otopsi yaptırdık ve turner sendromu cıktı yani dogsaymıs hasta bı kız olacaktı hepHanimlar hepimize gecmis Olsun inşallah hepimiz istediğimiz bebeklerimize kavuşuruz bende bugün kürtaj oldum 11 haftalık olucaktı bebeğim ama 10. Haftada kalbi durmuş meleğimin ALlahtan hayırlısı gelsin artık kısmet böyleymiş
Bnde de adet Agrısından biraz fazla gibi suanda kanama da adet gibi geliyo duruyo bana ilaç falan vermedi 3 gün sonra kontrole çağırdı belki ozaman verir bende patolojiyi beklicem artık benden kaynaklıysa beter olurum zaten başım kazan gibi sudan çıkmış balık gibi oldum alışmıştım bebeğim olucagına hayaller kurmuştuk ama olmadı moral yerlerde tabi hayallerim puf diye söndü resmen Allah büyük herşey yoluna girer kalbi attı ya birkere Rabbim öbür dünyada kavuştursun inşallah bizi
canım 19 gun kanamam duırmadı kurtajdan bı hafta sonra ıcımde pıhtı olustugu ıcın metıler kullandım daha sonra lekelenme tarzında kanama devam etmıstı doktorum hormon duzenleyıcı cylylo prognova dıye ılac verdı 21 gun kullandım onu bıraktktan 2 gun sonrada ılk adetımı gordum kısa surdu ıllk adetım sımdı ıkıncı adetımı beklıyorum bende 8+5 kalbı durdu bebegımın ve genetık ınceleme sonucu turner sendromu oldugu ortaya cıktı gereklı testlerı yaptırdın mı ? pıhtılasma kromozom vs .Merhaba arkadaşlar ben de 8 hafta 5 gunlukken bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim.. Cok zor bir surec gercekten Allah hepimize sabır ve güç versin..
Benim kurtajdan sonra kanamam cok olmadı..Regl öncesi siskinlik gibi karnımda rahatsızlık duyuyorum..Sanki olsam da rahatlasam gibi.Dr bana kanamam olması icin metiler verdi fakat o da bir ise yaramadı..Boyle bir durum yasayan var mı aranızda daha regle 3-4 hafta var bu siskinlik hissinden kurtulmak istiyorum..
Canım sonuclar cikinca bebegin cinsiyeti sonuclarda yaziyormu ben kurtaja girerken vinsiyeti cikinca ayilinca soylermisiniz dedim tamam dediler 10 haftalik di benimki ayilinca ameliyathanede ilk onu dordum kucuktu belli degildi dediler hep aklimda raporda yazicakmi acaba demekki sagliksizmis bebisin rabbimin var bir bildigi tevekkül edicez insallah bundan sonra saglikli gebelik geciririzbenımde en son ki bebegım 8+5 te bıraktı benı genetıge gonderdık otopsi yaptırdık ve turner sendromu cıktı yani dogsaymıs hasta bı kız olacaktı hepBu yüzden üzülme meye calıs dıcem ama olmuyor oyle cok ıyı bılıyorum sadece Sglıklı olmadıkları ıcın kaybettık bız yavrularımızı bı omur boyu gozunun onunde hasta olması ve o sekılde uzulmek daha acı olurdu
bazılarında yuazıyormus benımkınde yazmıyordu ama genetıkte yazar patolojıde degıl benım genetıkte yazmıyordu ama kız oldugunu bılıyoruz cunku turner sendromu kız bebeklerde goruluyormu sadece yanı yazan kişileri de duymustum genetık raporu geldıgınde bebek ad soyad yazıyodu benımkınde cok kotu olmustumCanım sonuclar cikinca bebegin cinsiyeti sonuclarda yaziyormu ben kurtaja girerken vinsiyeti cikinca ayilinca soylermisiniz dedim tamam dediler 10 haftalik di benimki ayilinca ameliyathanede ilk onu dordum kucuktu belli degildi dediler hep aklimda raporda yazicakmi acaba demekki sagliksizmis bebisin rabbimin var bir bildigi tevekkül edicez insallah bundan sonra saglikli gebelik geciririz
Canım bana antibiyotik ayrıca bir ilac daha kan ilacı ve agri kesici verdi insallah sonuclar temiz cıkarda da uzuntumuz daha cok katlanmaz yavrularımızda obur dünyada sefaatcimiz olurlar teselli edicez kendimizi allah büyük insallah saglıklı evlat nasip eder bizlereBnde de adet Agrısından biraz fazla gibi suanda kanama da adet gibi geliyo duruyo bana ilaç falan vermedi 3 gün sonra kontrole çağırdı belki ozaman verir bende patolojiyi beklicem artık benden kaynaklıysa beter olurum zaten başım kazan gibi sudan çıkmış balık gibi oldum alışmıştım bebeğim olucagına hayaller kurmuştuk ama olmadı moral yerlerde tabi hayallerim puf diye söndü resmen Allah büyük herşey yoluna girer kalbi attı ya birkere Rabbim öbür dünyada kavuştursun inşallah bizi
kurtajdan sonra bende antıbıyotık kullandım agrım oldugu halde agrı kesıcı hıc almadım kalbım daha cok acıyodu cunkuCanım bana antibiyotik ayrıca bir ilac daha kan ilacı ve agri kesici verdi insallah sonuclar temiz cıkarda da uzuntumuz daha cok katlanmaz yavrularımızda obur dünyada sefaatcimiz olurlar teselli edicez kendimizi allah büyük insallah saglıklı evlat nasip eder bizlere
Teşekkürler canım cevabın icin benim ilk kaybim. O yuzden genetik test yapmadılar..Sebebini arastirmana gerek yok dediler..Ama patoloji sonucumu bekliyorum daha bir hafta oldu kurtaj olali.. Fakat ilk reglimden sonra kan pihtilasma anti tpo gizli seker gibi testleri kendim yaptiracagim..Maalesef dr lar 3 kayiba kadar arastirmiyorlar..canım 19 gun kanamam duırmadı kurtajdan bı hafta sonra ıcımde pıhtı olustugu ıcın metıler kullandım daha sonra lekelenme tarzında kanama devam etmıstı doktorum hormon duzenleyıcı cylylo prognova dıye ılac verdı 21 gun kullandım onu bıraktktan 2 gun sonrada ılk adetımı gordum kısa surdu ıllk adetım sımdı ıkıncı adetımı beklıyorum bende 8+5 kalbı durdu bebegımın ve genetık ınceleme sonucu turner sendromu oldugu ortaya cıktı gereklı testlerı yaptırdın mı ? pıhtılasma kromozom vs .
Anladım canım yazmıycak ozamaj benimdebazılarında yuazıyormus benımkınde yazmıyordu ama genetıkte yazar patolojıde degıl benım genetıkte yazmıyordu ama kız oldugunu bılıyoruz cunku turner sendromu kız bebeklerde goruluyormu sadece yanı yazan kişileri de duymustum genetık raporu geldıgınde bebek ad soyad yazıyodu benımkınde cok kotu olmustumgoremedım mınıgımı ultrason resımlerınde yuzu falan bellıydı ama
Amin canım insallah tez zamanda saglikli bir gebelik yasarsın rabbim sabır versinkurtajdan sonra bende antıbıyotık kullandım agrım oldugu halde agrı kesıcı hıc almadım kalbım daha cok acıyodu cunkuagrımda kan akmıs rahmıme kurtajdan sonra o yuzden olmus neyse metılerle onu attım daha sonrada adet duzenleyıcı verdı senınde aynı sekılde olmus sanırım.Umarım ahirette sefaatcımız olurlar 3.kayıp bıraktım ardımda 3.enkaz kaldı üzerimde umarım bundan sonraki sürecte benım ve tum ısteyenlerım kucagını bos bırakmaz Rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?