Kürtaj sonrası toparlanma süreci

canım tekrar eder dıye bırsey yok tabıkı ama yerınde olsam yaptırırdım banada aynı seyı soyledıler he yaptırdım yıne bısey cıkmadı ama en azından ıcım rahat ettı.Allahta baska yasatmasın sana bana kımseye ınsallah arkadasım

Anladım canım yazmıycak ozamaj benimde
ama patolojıye mı gonderdın ? yoksa genetıge mı ? genetıklerde yazıyormus bı tanıdıgımda yazmıstı mesela o yuzden sordum canım Allah tez zamanda hepımıze versın saglıkla ınsallah

ama patolojıye mı gonderdın ? yoksa genetıge mı ? genetıklerde yazıyormus bı tanıdıgımda yazmıstı mesela o yuzden sordum canım Allah tez zamanda hepımıze versın saglıkla ınsallah
Patoloji canım ilk kayıbım benim oglum var 6yasinda doktor patolojiye yolladim dedi

2gün oldu kürtaj olalı ama bende asir halsizlik var ayaga kalkinca cok kotu oluyorum tansiyonum dusuk sizlerdede bu durum oldumu normalmi acaba

2gün oldu kürtaj olalı ama bende asir halsizlik var ayaga kalkinca cok kotu oluyorum tansiyonum dusuk sizlerdede bu durum oldumu normalmi acaba

Bende de oldu canım. Malum moral bozukluğu da olunca vücudumuz iyice dengeyi şaşırıyor

Kızlar benim kistten dolayı adetim çok düzensiz. Şu yumurtlama zamanı olan belirtiler nedir ki?

Amin...Allahım kimseye yasatmasin..Hepimizin sağlıklı evlatlarimiz olsun insallah..Sebebini araştırmadan cesaretim yok tekrar hamileliğe..

Normaldir kurtaj sırasında da cok kan kaybediyorsun.. Iyi beslen canım..Ben bir de belime yakı koymustum iki gun o da ağrılarıma iyi gelmisti..

Kızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20160303_091455.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 92
Canım çok silik bir çizgi görüyorum sanki istersen 2gün bekleyip tekrar yap kürtaj dan sonra ne kadar korundun

ben göremedim arkadasım emin degılım ama erken gebelık testı yap kesın cıkar varsa

Canım çok silik bir çizgi görüyorum sanki istersen 2gün bekleyip tekrar yap kürtaj dan sonra ne kadar korundun

3ay canım. Pazartesiyi beklemek istiyorum belki yaniltir test diye.
Ama icimden de bu aksam acile gitmek geciyo

Histeroskopian_kalp_ibrahim, post: 45053215, member: 726750"]İyi akamlar hanımlar

Bende 14 ocak da kürtaj oldum çok zordu

Şuan daha iyiyim

Doktor 2 ay korunma verdi ama ben korunmuycam
Histeroskopi cektirmeyecek olsaydım.bende.korunmayacaktim ilkinde korundum arkasından kyasal gebelik oldu 3.bebegimide kkaybetti mart ayında hhisterskobi çektireceğim.doktor ondada koruma veriyomus ama kkorunmayıdusunmuyorum[/QUOTE]
Bende 15ocakta kürtaj oldum çok zor bi durum allah kimseye göstermesin doktor bize de iki ay zaman verdi bende iki ay beklemek istemiyorum ama herkez daha fazla beklememizi söylüyor kendimizi toparlamamiz icin ama boylede dusunuyor insan yaşadiklarini

Histeroskopi cektirmeyecek olsaydım.bende.korunmayacaktim ilkinde korundum arkasından kyasal gebelik oldu 3.bebegimide kkaybetti mart ayında hhisterskobi çektireceğim.doktor ondada koruma veriyomus ama kkorunmayıdusunmuyorum
Ben de ilk adet sonrası korunmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…