- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
canım tekrar eder dıye bırsey yok tabıkı ama yerınde olsam yaptırırdım banada aynı seyı soyledıler he yaptırdım yıne bısey cıkmadı ama en azından ıcım rahat ettı.Allahta baska yasatmasın sana bana kımseye ınsallah arkadasımTeşekkürler canım cevabın icin benim ilk kaybim. O yuzden genetik test yapmadılar..Sebebini arastirmana gerek yok dediler..Ama patoloji sonucumu bekliyorum daha bir hafta oldu kurtaj olali.. Fakat ilk reglimden sonra kan pihtilasma anti tpo gizli seker gibi testleri kendim yaptiracagim..Maalesef dr lar 3 kayiba kadar arastirmiyorlar..
ama patolojıye mı gonderdın ? yoksa genetıge mı ? genetıklerde yazıyormus bı tanıdıgımda yazmıstı mesela o yuzden sordum canım Allah tez zamanda hepımıze versın saglıkla ınsallahAnladım canım yazmıycak ozamaj benimde
Patoloji canım ilk kayıbım benim oglum var 6yasinda doktor patolojiye yolladim dediama patolojıye mı gonderdın ? yoksa genetıge mı ? genetıklerde yazıyormus bı tanıdıgımda yazmıstı mesela o yuzden sordum canım Allah tez zamanda hepımıze versın saglıkla ınsallah
kürtaj sonrası mı canım ?
2gün oldu kürtaj olalı ama bende asir halsizlik var ayaga kalkinca cok kotu oluyorum tansiyonum dusuk sizlerdede bu durum oldumu normalmi acaba
Evet canım malesefBende de oldu canım. Malum moral bozukluğu da olunca vücudumuz iyice dengeyi şaşırıyor
Evet canım malesef
Amin...Allahım kimseye yasatmasin..Hepimizin sağlıklı evlatlarimiz olsun insallah..Sebebini araştırmadan cesaretim yok tekrar hamileliğe..canım tekrar eder dıye bırsey yok tabıkı ama yerınde olsam yaptırırdım banada aynı seyı soyledıler he yaptırdım yıne bısey cıkmadı ama en azından ıcım rahat ettı.Allahta baska yasatmasın sana bana kımseye ınsallah arkadasım
Normaldir kurtaj sırasında da cok kan kaybediyorsun.. Iyi beslen canım..Ben bir de belime yakı koymustum iki gun o da ağrılarıma iyi gelmisti..2gün oldu kürtaj olalı ama bende asir halsizlik var ayaga kalkinca cok kotu oluyorum tansiyonum dusuk sizlerdede bu durum oldumu normalmi acaba
İnsallah canım hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşırız inşallahBirlikte atlatacağız inşallah
Canım çok silik bir çizgi görüyorum sanki istersen 2gün bekleyip tekrar yap kürtaj dan sonra ne kadar korundunKızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum
ben göremedim arkadasımKızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum
Canım çok silik bir çizgi görüyorum sanki istersen 2gün bekleyip tekrar yap kürtaj dan sonra ne kadar korundun
ben göremedim arkadasımemin degılım ama erken gebelık testı yap kesın cıkar varsa
Histeroskopi cektirmeyecek olsaydım.bende.korunmayacaktim ilkinde korundum arkasından kyasal gebelik oldu 3.bebegimide kkaybettiHisteroskopian_kalp_ibrahim, post: 45053215, member: 726750"]İyi akamlar hanımlar
Bende 14 ocak da kürtaj oldum çok zordu
Şuan daha iyiyim
Doktor 2 ay korunma verdi ama ben korunmuycam
Ben de ilk adet sonrası korunmayacağım.Histeroskopi cektirmeyecek olsaydım.bende.korunmayacaktim ilkinde korundum arkasından kyasal gebelik oldu 3.bebegimide kkaybettimart ayında hhisterskobi çektireceğim.doktor ondada koruma veriyomus ama kkorunmayıdusunmuyorum
Sen ne zaman oldun canım kurtajBen de ilk adet sonrası korunmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?