Kürtaj sonrası toparlanma süreci

hep soyluyorum bi daha soyleyecegım ben korunmustum yıne olmadı takdırı ılahı anlayacagınız dua etmekten baska caremız yok eger rahım toparlanmıssa ( ki doktorlar kontrollerde rahım toplanmıs hersey yolunda dıye belırtıyor ) korunmaya gerek oldugunu dusunmuyorum sahsen

Aynen bana da öyle dedi dr

9 haftalıktı. Kalbi durdu canım
bende 22 aralıkta kürtaj oldum,1 yıl denemeden sonra hamile kalabilmiştim. kese var embriyo var ama kalp atışı yoktu, zaten en baştan beri beta hcg düzensiz artıyordu, ilk adetimi kürtajın 40. günü oldum, çok ağrılı ve yoğundu, şubatın 29 unda adet olmam gerekirken olmadım yaptığım tüm testler pozitif çıktı ama korkumdan doktora gidemedim 1 haftadır, pazartesi gideceğim inşallah. sen testini tekrarladınmı benimde adete 3 gün varken yaptığım okadar silikti, gün geçtikçe yaptığım testler koyulaştı bulursam ekleyeyim

Bende kist var canım adetlerim hep düzensizdi maalesef.
En son 2 subatta adet oldum.
25 aralıkta kürtaj oldum ve kurtajdan sonraki ilk adetimdi.

Bende kist var canım adetlerim hep düzensizdi maalesef.
En son 2 subatta adet oldum.
25 aralıkta kürtaj oldum ve kurtajdan sonraki ilk adetimdi.
sorun herneyse kürtajdan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor, bende pkoluyum, 1 sene kalamadım ama kürtajdan hemen sonra kalabildim.

Zaten teste verdigimiz parayla neler neler alirdik
ay sorma valla :) psikolojim bozuldu inanırmısın, hatta ilk silik çizgiyi gördüğümde eyvah dedim kürtaj sonrası değerim düşmedi herhalde, ama inan pazartesi olmasın istiyorum, doktora gideceğim tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok

Bi yandan bende öyle düşünüyorum canım.
Allah hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…