- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
29 ocak ta.Tamam
Sen ne zaman oldun canım kurtaj
canım sen kaç haftalıktın kürtaj olduğunda, kürtaj sebebi neydi?Birlikte atlatacağız inşallah
canım sen kaç haftalıktın kürtaj olduğunda, kürtaj sebebi neydi?
hep soyluyorum bi daha soyleyecegım ben korunmustum yıne olmadı takdırı ılahı anlayacagınız dua etmekten baska caremız yok eger rahım toparlanmıssa ( ki doktorlar kontrollerde rahım toplanmıs hersey yolunda dıye belırtıyor ) korunmaya gerek oldugunu dusunmuyorum sahsen
bende 22 aralıkta kürtaj oldum,1 yıl denemeden sonra hamile kalabilmiştim. kese var embriyo var ama kalp atışı yoktu, zaten en baştan beri beta hcg düzensiz artıyordu, ilk adetimi kürtajın 40. günü oldum, çok ağrılı ve yoğundu, şubatın 29 unda adet olmam gerekirken olmadım yaptığım tüm testler pozitif çıktı ama korkumdan doktora gidemedim 1 haftadır, pazartesi gideceğim inşallah. sen testini tekrarladınmı benimde adete 3 gün varken yaptığım okadar silikti, gün geçtikçe yaptığım testler koyulaştı bulursam ekleyeyim9 haftalıktı. Kalbi durdu canım
bende 22 aralıkta kürtaj oldum,1 yıl denemeden sonra hamile kalabilmiştim. kese var embriyo var ama kalp atışı yoktu, zaten en baştan beri beta hcg düzensiz artıyordu, ilk adetimi kürtajın 40. günü oldum, çok ağrılı ve yoğundu, şubatın 29 unda adet olmam gerekirken olmadım yaptığım tüm testler pozitif çıktı ama korkumdan doktora gidemedim 1 haftadır, pazartesi gideceğim inşallah. sen testini tekrarladınmı benimde adete 3 gün varken yaptığım okadar silikti, gün geçtikçe yaptığım testler koyulaştı bulursam ekleyeyim
sorun herneyse kürtajdan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor, bende pkoluyum, 1 sene kalamadım ama kürtajdan hemen sonra kalabildim.Bende kist var canım adetlerim hep düzensizdi maalesef.
En son 2 subatta adet oldum.
25 aralıkta kürtaj oldum ve kurtajdan sonraki ilk adetimdi.
sorun herneyse kürtajdan sonra hamile kalmak kolaylaşıyor, bende pkoluyum, 1 sene kalamadım ama kürtajdan hemen sonra kalabildim.
testini tekrarla bence, hayalet çizgi görünüyor, inşallah hamilesindir.Darısı başıma ne diyeyim. Tebrikler canım
testini tekrarla bence, hayalet çizgi görünüyor, inşallah hamilesindir.
diğer konuda gördüm ama akşam yaptğında bariz var canımSabah ilk idrarla yaptım yok maalesef canım
İste baya karisik durumdiğer konuda gördüm ama akşam yaptğında bariz var canım
biliyorum çok zor bi dönem ama 2 gün sonra tekrarla bence, ben hep öyle yaptımİste baya karisik durum
biliyorum çok zor bi dönem ama 2 gün sonra tekrarla bence, ben hep öyle yaptım
ay sorma valla :) psikolojim bozuldu inanırmısın, hatta ilk silik çizgiyi gördüğümde eyvah dedim kürtaj sonrası değerim düşmedi herhalde, ama inan pazartesi olmasın istiyorum, doktora gideceğim tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yokZaten teste verdigimiz parayla neler neler alirdik
ay sorma valla :) psikolojim bozuldu inanırmısın, hatta ilk silik çizgiyi gördüğümde eyvah dedim kürtaj sonrası değerim düşmedi herhalde, ama inan pazartesi olmasın istiyorum, doktora gideceğim tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok
amin cümlemize inşallahBi yandan bende öyle düşünüyorum canım.
Allah hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?