Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Korunmadın mı canım kürtajdan sonra hiç umarım sağlıklı bebekelr alırız kucaklarımız boş kal maz

doktorun ne kadar süre verdi korunmak için?
2 AY DEDİ TATLIM BENIMDE ILK GEBELIKDI GEÇ DÖLLENMEYDİ KALP ATIMI YOKTU...
AMA HER DOKTOR ULTRASONDA BAKMADAN FARKLI ŞEYLER SOYLUYOR BEN BU ADETIMDE HORMON TESTI VE HCG YAPTIRDIM 0.120 LERDE CIKTI DÜŞMEK ÜZEREYDİ HCG YANI ŞİMDİYE SIFIRLANMIŞTIR

Benim de ilk adetim bitti ama ovulasyona başlamadım henüz..

Canım kurtajdan ne kadar süre sonra adet oldun?? Ayrıca minigin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.
amin canım inşaalh. ben tam kürtajın 40. günü adet oldum, çok yoğun ve ağrılı ve 7 gün sürdü, sonra korunmayı bıraktım, bidahada olmadım o arada hamile kalmışım, nasıl oldu anlamadım, çünkü ilk hamileliğimde 1 yıl beklemiştim

Anladım canim benim daha çok beklemem lazım bi histeroskopi ameliyati olayım insaAllah önce

3 ay verdi ama ben histeroskopi ameliyati olacagim ondan sonra da eşimle ayrı şehirlerde olacağız malesef baya beklicem
ne ameliyatı canım o inşallah sorunsuz geçer allah kimseyi çaresiz birakmasin bizede evlat duygusunu tatdirsin tüm isteyen herkezin kucağını bos birakmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…