- Konu Sahibi Princess91
-
bak canım benim ilk yaptığım buydu sırasıyla;
Eki Görüntüle 1788393 Eki Görüntüle 1788394 Eki Görüntüle 1788395
Korunmadın mı canım kürtajdan sonra hiç umarım sağlıklı bebekelr alırız kucaklarımız boş kal mazbende 22 aralıkta kürtaj oldum,1 yıl denemeden sonra hamile kalabilmiştim. kese var embriyo var ama kalp atışı yoktu, zaten en baştan beri beta hcg düzensiz artıyordu, ilk adetimi kürtajın 40. günü oldum, çok ağrılı ve yoğundu, şubatın 29 unda adet olmam gerekirken olmadım yaptığım tüm testler pozitif çıktı ama korkumdan doktora gidemedim 1 haftadır, pazartesi gideceğim inşallah. sen testini tekrarladınmı benimde adete 3 gün varken yaptığım okadar silikti, gün geçtikçe yaptığım testler koyulaştı bulursam ekleyeyim
ilk adetime kadar korundum sonra nasılsa hemen hamile kalamıyorum diye korunmadım inşallah aynı şeyi yaşamamKorunmadın mı canım kürtajdan sonra hiç umarım sağlıklı bebekelr alırız kucaklarımız boş kal maz
ıNŞALLAH CANIM BENIM DE ILK ADETIM BITTI KAFAM AKRIŞIK KORUNSAM MI KORUNMASAMMI NAPSAM BILEMIYORUMilk adetime kadar korundum sonra nasılsa hemen hamile kalamıyorum diye korunmadım inşallah aynı şeyi yaşamam
doktorun ne kadar süre verdi korunmak için?ıNŞALLAH CANIM BENIM DE ILK ADETIM BITTI KAFAM AKRIŞIK KORUNSAM MI KORUNMASAMMI NAPSAM BILEMIYORUM
2 AY DEDİ TATLIM BENIMDE ILK GEBELIKDI GEÇ DÖLLENMEYDİ KALP ATIMI YOKTU...doktorun ne kadar süre verdi korunmak için?
bak canım benim ilk yaptığım buydu sırasıyla;
Eki Görüntüle 1788393 Eki Görüntüle 1788394 Eki Görüntüle 1788395
evet canım zaten adette olmadım, pazartesi randevum inşallah bu sefer iyi olacak :)Sarem çizgi koyulasmis değerin yükselmiş yani :)
evet canım zaten adette olmadım, pazartesi randevum inşallah bu sefer iyi olacak :)
amşn canım inşallahİnşallah iyi olacak ve kucağına alacaksın :) allah sağlık sıhhat versin ikinize de.
Canım kurtajdan ne kadar süre sonra adet oldun?? Ayrıca minigin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.amşn canım inşallah
Bende şubatın on beşinde kürtaj oldum hala hasta olmadım ne zaman olurum diye bekliyorum sizin ne kadar sonra olduCanım kurtajdan ne kadar süre sonra adet oldun?? Ayrıca minigin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.
Ben de Şubat'ın 5 inde kürtaj oldum ama hala tık yokBende şubatın on beşinde kürtaj oldum hala hasta olmadım ne zaman olurum diye bekliyorum sizin ne kadar sonra oldu
amin canım inşaalh. ben tam kürtajın 40. günü adet oldum, çok yoğun ve ağrılı ve 7 gün sürdü, sonra korunmayı bıraktım, bidahada olmadım o arada hamile kalmışım, nasıl oldu anlamadım, çünkü ilk hamileliğimde 1 yıl beklemiştimCanım kurtajdan ne kadar süre sonra adet oldun?? Ayrıca minigin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.
Bende de yok daha bekliycez malesef.Sana ne kadar korun dedi peki doktorBen de Şubat'ın 5 inde kürtaj oldum ama hala tık yok
Bende de yok daha bekliycez malesef.Ben de Şubat'ın 5 inde kürtaj oldum ama hala tık yok
amin canım inşaalh. ben tam kürtajın 40. günü adet oldum, çok yoğun ve ağrılı ve 7 gün sürdü, sonra korunmayı bıraktım, bidahada olmadım o arada hamile kalmışım, nasıl oldu anlamadım, çünkü ilk hamileliğimde 1 yıl beklemiştim
Anladım canim benim daha çok beklemem lazım bi histeroskopi ameliyati olayım insaAllah önceamin canım inşaalh. ben tam kürtajın 40. günü adet oldum, çok yoğun ve ağrılı ve 7 gün sürdü, sonra korunmayı bıraktım, bidahada olmadım o arada hamile kalmışım, nasıl oldu anlamadım, çünkü ilk hamileliğimde 1 yıl beklemiştim
3 ay verdi ama ben histeroskopi ameliyati olacagim ondan sonra da eşimle ayrı şehirlerde olacağız malesef baya beklicemBende de yok daha bekliycez malesef.Sana ne kadar korun dedi peki doktor
ne ameliyatı canım o inşallah sorunsuz geçer allah kimseyi çaresiz birakmasin bizede evlat duygusunu tatdirsin tüm isteyen herkezin kucağını bos birakmasin inşallah3 ay verdi ama ben histeroskopi ameliyati olacagim ondan sonra da eşimle ayrı şehirlerde olacağız malesef baya beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?