- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Amiiiin canım inşaAllah Rabbim meleklerimizin kokusuyla uyanacagimiz günler nasip etsin bize inşaAllah tek derdimiz gazları olsun Rabbimin izniyle. . Rahmim kalp şeklinde ortasında da perde var histeroskopi ameliyati ile ortadaki perdeyi aldiracagim insaAllahne ameliyatı canım o inşallah sorunsuz geçer allah kimseyi çaresiz birakmasin bizede evlat duygusunu tatdirsin tüm isteyen herkezin kucağını bos birakmasin inşallah
İnşallah allah o günleri nasip eder bir an önce ameliyatını olur iglesir güzel haberleri alırsın umarimAmiiiin canım inşaAllah Rabbim meleklerimizin kokusuyla uyanacagimiz günler nasip etsin bize inşaAllah tek derdimiz gazları olsun Rabbimin izniyle. . Rahmim kalp şeklinde ortasında da perde var histeroskopi ameliyati ile ortadaki perdeyi aldiracagim insaAllah
Rabbim inşaAllah hepimize nasip etsin o günleriİnşallah allah o günleri nasip eder bir an önce ameliyatını olur iglesir güzel haberleri alırsın umarim
amin canım inşaalh. ben tam kürtajın 40. günü adet oldum, çok yoğun ve ağrılı ve 7 gün sürdü, sonra korunmayı bıraktım, bidahada olmadım o arada hamile kalmışım, nasıl oldu anlamadım, çünkü ilk hamileliğimde 1 yıl beklemiştim
Canımm ya aynı tereddüt bende de var.acaba çok mu erken yumurtladım yoksa çok mu geç yumurtlayacağım diyorum.Merhaba Arkadaşlar
herkes iyidir umarım...Ben ilk adetimi oldum ve doktorumun dediği gibi sonrasında korunmadım.Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye çalıştım,ama bahsedilen koyu 2.çizgiyi görmedim hiç..Yumurtlamadım mı bilmiyorum açıkçası
Beklenen adet tarihim:20 mart...Allahım hepimize hayrlısını nasib etsin
Sevgiler
Kızlar kürtaj olali 41 gün oldu dün çok az leke geldi bidaha gelmedi adet oluyorum sandım ama yok sizinde böyle bişey geldimi başınıza annem 40 kanidir diyo kurtajdan kaç gün sonra adet oldunuz?
etsin inşallahMerhaba Arkadaşlar
herkes iyidir umarım...Ben ilk adetimi oldum ve doktorumun dediği gibi sonrasında korunmadım.Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye çalıştım,ama bahsedilen koyu 2.çizgiyi görmedim hiç..Yumurtlamadım mı bilmiyorum açıkçası
Beklenen adet tarihim:20 mart...Allahım hepimize hayrlısını nasib etsin
Sevgiler
Canım 40 kanını bilmem ama adet olacak olabilirsin.vücutta ayların birikmişliği var yavaştan gelmedi normal.ben ilk lekeyi gördükten 2 gün sonra resmen coştu.ben de 30 gün civarında oldum.şimdi ikincisini bekliyorum ama galiba biraz geç olacağım.ovu testi öyle diyor.Kızlar kürtaj olali 41 gün oldu dün çok az leke geldi bidaha gelmedi adet oluyorum sandım ama yok sizinde böyle bişey geldimi başınıza annem 40 kanidir diyo kurtajdan kaç gün sonra adet oldunuz?
Canım 40 kanını bilmem ama adet olacak olabilirsin.vücutta ayların birikmişliği var ben de 30 gün civarında oldum.şimdi ikincisini bekliyorum ama galiba biraz geç olacağım.ovu testi öyle diyor.
29 ocakta oldum.bat 1 nisan:)Canim sen ne zaman kurtaj olmustun?
Benim adetime 8gun var insallah hamileyimdir :)
29 ocakta oldum.bat 1 nisan:)
İnşallah bebeğin anneciğine sıkı sıkıya tutunmuştur
Dr 2 ay dedi ama ben ilk adet sonrası korunmayı bıraktım.hem 30 yaşındayım hem de ilk aylarda olması bana pek muhtemel gelmiyor.kaybettiğim oğlumu da 5 ay beklemiştimBende 30 ocakta olmustum
Bat 23 mart...
Sen korunmayi biraktin mi peki?
Dr 2 ay dedi ama ben ilk adet sonrası korunmayı bıraktım.hem 30 yaşındayım hem de ilk aylarda olması bana pek muhtemel gelmiyor.kaybettiğim oğlumu da 5 ay beklemiştim
Bana doktorum böyle bişey demedi sıkıntımı olur acaba :/Ben 26.gun normal sekilde adetimi oldum..ama kurtajdan sonra bitkisel caylarla desteklemistim..doktorum 45 gune kadar olmazsa gel demisti...siz birkac gun daha bekleyin eger adet olmazsaniz bence kontrole gitmelisiniz
Ben bekliyorum ama tık yok yumurtayıp yumurtlamadigimi bile bilmiyorum :/Benim 30. Günü olmuştu ama aha oldum ha bugün 30. Gün falan diye hiç düşünmedim nasıl olsa 40 a kadar olmuyormuş diye bakmadım bile 30. Gün bi baktım olmuşum şaşırdım bile
Ay hadi insaAllah yarın ya da öbürsu gün sökülür adetim den sonra histeroskopi olmam lazimCanım 40 kanını bilmem ama adet olacak olabilirsin.vücutta ayların birikmişliği var yavaştan gelmedi normal.ben ilk lekeyi gördükten 2 gün sonra resmen coştu.ben de 30 gün civarında oldum.şimdi ikincisini bekliyorum ama galiba biraz geç olacağım.ovu testi öyle diyor.
Yanlis hatirlamiyorsam doktorunuz size antibiyotik de vermemistiBana doktorum böyle bişey demedi sıkıntımı olur acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?