Kürtaj sonrası toparlanma süreci

ne ameliyatı canım o inşallah sorunsuz geçer allah kimseyi çaresiz birakmasin bizede evlat duygusunu tatdirsin tüm isteyen herkezin kucağını bos birakmasin inşallah
Amiiiin canım inşaAllah Rabbim meleklerimizin kokusuyla uyanacagimiz günler nasip etsin bize inşaAllah tek derdimiz gazları olsun Rabbimin izniyle. . Rahmim kalp şeklinde ortasında da perde var histeroskopi ameliyati ile ortadaki perdeyi aldiracagim insaAllah

İnşallah allah o günleri nasip eder bir an önce ameliyatını olur iglesir güzel haberleri alırsın umarim

Merhaba Arkadaşlar

herkes iyidir umarım...Ben ilk adetimi oldum ve doktorumun dediği gibi sonrasında korunmadım.Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye çalıştım,ama bahsedilen koyu 2.çizgiyi görmedim hiç..Yumurtlamadım mı bilmiyorum açıkçası

Beklenen adet tarihim:20 mart...Allahım hepimize hayrlısını nasib etsin

Sevgiler

maaşallahhh

Canımm ya aynı tereddüt bende de var.acaba çok mu erken yumurtladım yoksa çok mu geç yumurtlayacağım diyorum.
Testim 12 14 16 ve 18.günlerde aynı siliklikte.
Anlamadım ben de..

Kızlar kürtaj olali 41 gün oldu dün çok az leke geldi bidaha gelmedi adet oluyorum sandım ama yok sizinde böyle bişey geldimi başınıza annem 40 kanidir diyo kurtajdan kaç gün sonra adet oldunuz?

Benim 30. Günü olmuştu ama aha oldum ha bugün 30. Gün falan diye hiç düşünmedim nasıl olsa 40 a kadar olmuyormuş diye bakmadım bile 30. Gün bi baktım olmuşum şaşırdım bile
Kızlar kürtaj olali 41 gün oldu dün çok az leke geldi bidaha gelmedi adet oluyorum sandım ama yok sizinde böyle bişey geldimi başınıza annem 40 kanidir diyo kurtajdan kaç gün sonra adet oldunuz?

Vücut belki daha toparlanma mistir benim ilk adetim bi değişikti ikincisi daha normaldi kafanı rahat tut hayırlı vakitte bebis zaten gelecektir allahım hepimize nasip
etsin inşallah

Ben 26.gun normal sekilde adetimi oldum..ama kurtajdan sonra bitkisel caylarla desteklemistim..doktorum 45 gune kadar olmazsa gel demisti...siz birkac gun daha bekleyin eger adet olmazsaniz bence kontrole gitmelisiniz

Canım 40 kanını bilmem ama adet olacak olabilirsin.vücutta ayların birikmişliği var yavaştan gelmedi normal.ben ilk lekeyi gördükten 2 gün sonra resmen coştu.ben de 30 gün civarında oldum.şimdi ikincisini bekliyorum ama galiba biraz geç olacağım.ovu testi öyle diyor.

Canım 40 kanını bilmem ama adet olacak olabilirsin.vücutta ayların birikmişliği var ben de 30 gün civarında oldum.şimdi ikincisini bekliyorum ama galiba biraz geç olacağım.ovu testi öyle diyor.

Canim sen ne zaman kurtaj olmustun?
Benim adetime 8gun var insallah hamileyimdir :)

Bende 30 ocakta olmustum
Bat 23 mart...

Sen korunmayi biraktin mi peki?
Dr 2 ay dedi ama ben ilk adet sonrası korunmayı bıraktım.hem 30 yaşındayım hem de ilk aylarda olması bana pek muhtemel gelmiyor.kaybettiğim oğlumu da 5 ay beklemiştim

Dr 2 ay dedi ama ben ilk adet sonrası korunmayı bıraktım.hem 30 yaşındayım hem de ilk aylarda olması bana pek muhtemel gelmiyor.kaybettiğim oğlumu da 5 ay beklemiştim

Öhhö öhhhöö yas 39 :))
Kurtaj/dusukten sonra hamilelik daha da kolaylasiyor diyorlar genelde..insallah bizim giden meleklerimiz saglikli kardeslerini tez zamanda gonderirler..
Ust mesajlarimda da dedigim gibi ovulasyon testini yapiyorum,20.gune kadar esit renkte cift cizgiyi gormedim..bugun itibariylede bat gunune kadar test yapmayi biraktim

Ben 26.gun normal sekilde adetimi oldum..ama kurtajdan sonra bitkisel caylarla desteklemistim..doktorum 45 gune kadar olmazsa gel demisti...siz birkac gun daha bekleyin eger adet olmazsaniz bence kontrole gitmelisiniz
Bana doktorum böyle bişey demedi sıkıntımı olur acaba :/

Ay hadi insaAllah yarın ya da öbürsu gün sökülür adetim den sonra histeroskopi olmam lazim

Bana doktorum böyle bişey demedi sıkıntımı olur acaba :/
Yanlis hatirlamiyorsam doktorunuz size antibiyotik de vermemisti bir de rahimde olusan perde vardi sanirim..bu perdeden kaynaklaniyor olabilir..benim doktorum 30 -45gunu bulabilir adetin eger 45i gecerse gel mutlaka demisti..
Kurtaj gununu adetin ilk gunu gibi dusunun

Bizi haberdar edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…