- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Amiiiiinnnn Rabbim hepimize tez zamanda meleklerimizin kardeşlerine kavuştursun insaAllah..Öhhö öhhhöö yas 39 :))
Kurtaj/dusukten sonra hamilelik daha da kolaylasiyor diyorlar genelde..insallah bizim giden meleklerimiz saglikli kardeslerini tez zamanda gonderirler..
Ust mesajlarimda da dedigim gibi ovulasyon testini yapiyorum,20.gune kadar esit renkte cift cizgiyi gormedim..bugun itibariylede bat gunune kadar test yapmayi biraktim
Vermişti vermişti 1 hafta kullandım 1 ay da kan ilacı kullandım. Evet malesef ve doktorumun dediğine göre minigim o yüzden buyuyememis Rabbim öyle yaratmış amenna ama insan kendini kötü hissediyor eşime karşı mahçup hissediyorum kendimi o yüzden bir An evvel hayırlısıyla perdeyi aldırmak istiyorum..Yanlis hatirlamiyorsam doktorunuz size antibiyotik de vermemistibir de rahimde olusan perde vardi sanirim..bu perdeden kaynaklaniyor olabilir..benim doktorum 30 -45gunu bulabilir adetin eger 45i gecerse gel mutlaka demisti..
Kurtaj gununu adetin ilk gunu gibi dusunun
Bizi haberdar edin lutfen
Zaten benim adetim hep düzensiz di o da perdeden dolayı mis. .Yanlis hatirlamiyorsam doktorunuz size antibiyotik de vermemistibir de rahimde olusan perde vardi sanirim..bu perdeden kaynaklaniyor olabilir..benim doktorum 30 -45gunu bulabilir adetin eger 45i gecerse gel mutlaka demisti..
Kurtaj gununu adetin ilk gunu gibi dusunun
Bizi haberdar edin lutfen
En azindan sorunun ne oldugunu biliyorsunuz ve hamdolsunki dermani varZaten benim adetim hep düzensiz di o da perdeden dolayı mis. .
Aahhh canım benimde eski günlerim aklıma geldi .çok üzücü bir olay allah kimseye göstermesin .kontrole diye gittim bebeğimin minik kalbi durmuştuve bebeğimi aldılar benden .ağrınız çok olmaz bir kaç güne toparlanirsiniz merak etmeyin.
39 mu:)Öhhö öhhhöö yas 39 :))
Kurtaj/dusukten sonra hamilelik daha da kolaylasiyor diyorlar genelde..insallah bizim giden meleklerimiz saglikli kardeslerini tez zamanda gonderirler..
Ust mesajlarimda da dedigim gibi ovulasyon testini yapiyorum,20.gune kadar esit renkte cift cizgiyi gormedim..bugun itibariylede bat gunune kadar test yapmayi biraktim
Elhamdülillah çok şükür Rabbime. İnşaAllah Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder..En azindan sorunun ne oldugunu biliyorsunuz ve hamdolsunki dermani var
Benimde kontrolde atmadigini gorduk ve hemen alinsin dedim((
Okuyorum canım yazDıklarını.durumundan haberdarım.senin bu perde ameliyatı kesin mi yoksa muayene sonrası değişebilir mi?Ay hadi insaAllah yarın ya da öbürsu gün sökülür adetim den sonra histeroskopi olmam lazim
Çok zor çok. . 41 gün oldu bir gün aglamadigim olmadı. . Çok istiyordum.. Şimdi olsaydı 15 haftalık olcakti.. cinsiyetini öğrenecektik belkideBenimde kontrolde atmadigini gorduk ve hemen alinsin dedim((
Bitki çayını mı demedi yoksa kontrolü mü?Bana doktorum böyle bişey demedi sıkıntımı olur acaba :/
Sağolasın canım. Kesin canım hamileyken çift görünüyor kürtaj yapan doktorum kürtaj yaparken çok zor yapmış iki tane rahim vardı hangi birini yapcani bilememisOkuyorum canım yazDıklarını.durumundan haberdarım.senin bu perde ameliyatı kesin mi yoksa muayene sonrası değişebilir mi?
Kontrolü canimBitki çayını mı demedi yoksa kontrolü mü?
Genelde dr lar 40 gün içinde adet olmazsan gel diyor.senin dr niye atladı ki belki de rahim tertemiz olduğu için gerek görmemiştirKontrolü canim
Kurtajdan 5 gün sonra kontrole çağırdı içerde kalmış dedi az sürecek uyutmadan alalım dedi. Sonra bidaha ikinciye kürtaj oldum çok korkunçtu. Bende iki tane olduğundan temizle temizle bitiremedi yani doktor ne temiz kalmasi :)Genelde dr lar 40 gün içinde adet olmazsan gel diyor.senin dr niye atladı ki belki de rahim tertemiz olduğu için gerek görmemiştir
Fırsatın varsa git sen yine de.için rahat etmiş olur.Kurtajdan 5 gün sonra kontrole çağırdı içerde kalmış dedi az sürecek uyutmadan alalım dedi. Sonra bidaha ikinciye kürtaj oldum çok korkunçtu. Bende iki tane olduğundan temizle temizle bitiremedi yani doktor ne temiz kalmasi :)
Tamam canım teşekkür ederim 1 2 güne sökülmeZsé giderim o zamanFırsatın varsa git sen yine de.için rahat etmiş olur.
MerhabaTamam canım teşekkür ederim 1 2 güne sökülmeZsé giderim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?