Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Amiiiiinnnn Rabbim hepimize tez zamanda meleklerimizin kardeşlerine kavuştursun insaAllah..

Vermişti vermişti 1 hafta kullandım 1 ay da kan ilacı kullandım. Evet malesef ve doktorumun dediğine göre minigim o yüzden buyuyememis Rabbim öyle yaratmış amenna ama insan kendini kötü hissediyor eşime karşı mahçup hissediyorum kendimi o yüzden bir An evvel hayırlısıyla perdeyi aldırmak istiyorum..

Zaten benim adetim hep düzensiz di o da perdeden dolayı mis. .

Aahhh canım benimde eski günlerim aklıma geldi .çok üzücü bir olay allah kimseye göstermesin .kontrole diye gittim bebeğimin minik kalbi durmuştu ve bebeğimi aldılar benden .ağrınız çok olmaz bir kaç güne toparlanirsiniz merak etmeyin.

Benimde kontrolde atmadigini gorduk ve hemen alinsin dedim ((

39 mu:)
Amaaan 19 yaşında ne hanımlar var burda bizle aynı dertlerden muzdarip.45 yaşında çatır çatır doğuranlar da var.rabbimin ol demesine bakıyor bu işler.
Benim dr um kürtaj sonrası çabuk hamile kalmanın bilimsel bir dayanağı yok dedi

Okuyorum canım yazDıklarını.durumundan haberdarım.senin bu perde ameliyatı kesin mi yoksa muayene sonrası değişebilir mi?
Sağolasın canım. Kesin canım hamileyken çift görünüyor kürtaj yapan doktorum kürtaj yaparken çok zor yapmış iki tane rahim vardı hangi birini yapcani bilememis

Genelde dr lar 40 gün içinde adet olmazsan gel diyor.senin dr niye atladı ki belki de rahim tertemiz olduğu için gerek görmemiştir
Kurtajdan 5 gün sonra kontrole çağırdı içerde kalmış dedi az sürecek uyutmadan alalım dedi. Sonra bidaha ikinciye kürtaj oldum çok korkunçtu. Bende iki tane olduğundan temizle temizle bitiremedi yani doktor ne temiz kalmasi :)

Fırsatın varsa git sen yine de.için rahat etmiş olur.

kızlar yine merhaba 18 şubatta kürtaj oldum doktorumun normalde demesine göre yarın regl olmam lazım. bir kaç soru var aklıma takılan.
kürtajdan sonra beni kontrole çağırmadı doktorum eşime çok güzel geçti ameliyat demiş ne demekse...
3 ay bekleyin korunmayın demişti reglimden sonra kontrole gideceğim ve yine soracağım beklemeli miyim daha diye.
bu ovulasyon testi de nedir? yaş olmuş 29 bilmiyorum . kullandığınız ovu testini hergün mü yapıyorsunuz? birde sizce kullanmalı mıyım bende. 6. ayda hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…