Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Ben 27.gunude olmustum..doktorum maximum 45gune kadar olmazsan mutlaka gel demisti...lutfen baska bir doktora gider misin canim

Bencede 46. Gün uzun bi Dr git belki ilaç falan verir benimde yasak bitiyo nisan1 bat tekrar çalışmalara başlıcam
Yarın gideyim insaAllah. Hadi Rabbim yardımcın olsun hayirisiyla tutunsun minigin sağ salim de doğsun insaAllah benim biraz beklemem lazım eşim temmuzda gelecek yanıma

Olsun üzülme ozamana kadar kendine iyi bak vücut depolarını doldur moral depolaa sonra da ilk aydan Rabbim bi evlat nasip etsin sana ve tabiki bize :)))
Yarın gideyim insaAllah. Hadi Rabbim yardımcın olsun hayirisiyla tutunsun minigin sağ salim de doğsun insaAllah benim biraz beklemem lazım eşim temmuzda gelecek yanıma

Olsun üzülme ozamana kadar kendine iyi bak vücut depolarını doldur moral depolaa sonra da ilk aydan Rabbim bi evlat nasip etsin sana ve tabiki bize :)))
Amiiin canım inşaAllah Rabbim Çifter Çifter nasip etsin insaAllah sağlıklı sihatlı hayırlı evlatlarimiz olsun

Ayy çok az kalmış hadi inşallah olur yaa ben 1 nisandan sonra korunmayi bırakacam inşallah hayırlı vakti şimdidir test yapsan çıkar mı beklicen mi
Merhaba
Benim yasak bitti ve bat 23 mart...insallah adet olmam ve kuzum saglikla gelir bana

Ayy çok az kalmış hadi inşallah olur yaa ben 1 nisandan sonra korunmayi bırakacam inşallah hayırlı vakti şimdidir test yapsan çıkar mı beklicen mi

Ovulasyon testi kullandim ama hic koyu cift cizgi gormedim ama tedbiri elden birakmamak icin gun asiri iliskiye dikkat ettim...dun adetime 4gun kalmasina ragmen yine ovulasyon yaptim ve neredeyse esit cift cizgiyi gordum.bugun yine yaptim daha silikti ama hala vardi...normal gebelik testi yaptim oglen saatlerinde negatifti..
Az kaldi bakalim,Allah hepimize hayrli evlatlar nasib etsin insallahhh

Princess91 canım gittim bugün doktora ultrasonda baktı bi sıkıntı yok dedi kist filan yok dedi rahim duvarım inceymis daha adete çok var yani kan testi yaptırdı degerlerim sifirlanmismi diye ona göre ilaç verecek yarın tekrar gideceğim sonucu almaya

Canım geçmiş olsun,

bu sırada bitkisel kürlerle rahiminin toparlanmasına yardımcı olmanı tavsiye ederim
Ben aslan pençesi kullanmıştım mesela,ve 27.günümde adet olmuştum hamdolsun

Canım geçmiş olsun,

bu sırada bitkisel kürlerle rahiminin toparlanmasına yardımcı olmanı tavsiye ederim
Sağol canım normalde dé adetim düzensiz ama bian evvel adet olmak istiyorum ki hemen histeroskopi olayim

Canım geçmiş olsun,

Kurtajdan sonra kanamam geçince biraz soğan kürünü denedim aslında ama çok yapamadım mideme zarar verdi

kızlar 2 gun once kurtaj oldum. kurtajdan sonra rahımımde kan toplanmıs cıddı agrı yapıyor boyle bır durum yasayan oldu mu?agrı kesıcı alıyorum sureklı gaz sancısı gıbı bır sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…