- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Hayır canim yaa 46.gun bugün ama tık yok 40.gün bir damla geldi sadeceMerhaba
Adet oldun mu?merak ettim
Hayır canim yaa 46.gun bugün ama tık yok 40.gün bir damla geldi sadece
Canım Normalde de adetim düzensiz belkide ondan gelmemiştir diye düşünüyorumDoktora gittin mi peki?
Bence vakit kaybetmeden baska yani yeni bir doktora gitmelisin.biran once tedavini olup yeni bebek icin calismalara baslamalisi canim
Neden 45 gün canım bi sorun olabilir mi acabaBen 27.gunude olmustum..doktorum maximum 45gune kadar olmazsan mutlaka gel demisti...lutfen baska bir doktora gider misin canim
Yarın gideyim insaAllah. Hadi Rabbim yardımcın olsun hayirisiyla tutunsun minigin sağ salim de doğsun insaAllah benim biraz beklemem lazım eşim temmuzda gelecek yanımaBencede 46. Gün uzun bi Dr git belki ilaç falan verir benimde yasak bitiyo nisan1 bat tekrar çalışmalara başlıcam
Yarın gideyim insaAllah. Hadi Rabbim yardımcın olsun hayirisiyla tutunsun minigin sağ salim de doğsun insaAllah benim biraz beklemem lazım eşim temmuzda gelecek yanıma
Amiiin canım inşaAllah Rabbim Çifter Çifter nasip etsin insaAllah sağlıklı sihatlı hayırlı evlatlarimiz olsunOlsun üzülme ozamana kadar kendine iyi bak vücut depolarını doldur moral depolaa sonra da ilk aydan Rabbim bi evlat nasip etsin sana ve tabiki bize :)))
Bencede 46. Gün uzun bi Dr git belki ilaç falan verir benimde yasak bitiyo nisan1 bat tekrar çalışmalara başlıcam
Merhaba
Benim yasak bitti ve bat 23 mart...insallah adet olmam ve kuzum saglikla gelir bana
Ayy çok az kalmış hadi inşallah olur yaa ben 1 nisandan sonra korunmayi bırakacam inşallah hayırlı vakti şimdidir test yapsan çıkar mı beklicen mi
Princess91 canım gittim bugün doktora ultrasonda baktı bi sıkıntı yok dedi kist filan yok dedi rahim duvarım inceymis daha adete çok var yani kan testi yaptırdı degerlerim sifirlanmismi diye ona göre ilaç verecek yarın tekrar gideceğim sonucu almaya
Sağol canım normalde dé adetim düzensiz ama bian evvel adet olmak istiyorum ki hemen histeroskopi olayimCanım geçmiş olsun,
bu sırada bitkisel kürlerle rahiminin toparlanmasına yardımcı olmanı tavsiye ederim
Ben aslan pençesi kullanmıştım mesela,ve 27.günümde adet olmuştum hamdolsun
Kurtajdan sonra kanamam geçince biraz soğan kürünü denedim aslında ama çok yapamadım mideme zarar verdiCanım geçmiş olsun,
bu sırada bitkisel kürlerle rahiminin toparlanmasına yardımcı olmanı tavsiye ederim
Ben aslan pençesi kullanmıştım mesela,ve 27.günümde adet olmuştum hamdolsun
Kurtajdan sonra kanamam geçince biraz soğan kürünü denedim aslında ama çok yapamadım mideme zarar verdi
Tamam canım çok teşekkür ederimBen aslanpençesinin çok çok faydasını görmüştüm..Adet düzensizliği için de birebirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?