Kürtaj sonrası toparlanma süreci

kızlar 2 gun once kurtaj oldum. kurtajdan sonra rahımımde kan toplanmıs cıddı agrı yapıyor boyle bır durum yasayan oldu mu?agrı kesıcı alıyorum sureklı gaz sancısı gıbı bır sey..

Merhaba canim

Cok cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin insallah..
Henuz cok yeni canim ve agrilar normal..kanamayla zamanla o birikmeyi atacaktir vucudun..

Merhaba.herkese geçmiş olsun..ben de hem dış gebelik hem sağlıksız kese oluşumunu yaşadım...kürtaj ve laparoskopi ile alindi iki kese de (cuma günü oldu operasyon..2 gündür kanama ve ağrı var..ara ara pihtili.sizlerde de var mi?

Merhaba,

çok çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın..
Çok yeni ve bu şikayetleriniz normal bence,endişelenmeyin lütfen

Merhaba,

çok çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın..
Çok yeni ve bu şikayetleriniz normal bence,endişelenmeyin lütfen
Amin..kimse yasamasın..insan korkuyor biraz,da ilkkez başıma geldi..biran önce sağlığımıza kavuşuruz umarım

Merhaba,
Neredeyse her sayfayı okudum diyebilirim.hikayeler hemen hemen aynı benim bebeğim malesef kalbi gelişemediği için 26 Ocak tarihinde vakum yönteminde benden alınmak zorunda kaldı.. bense psikolojik olarak yeni kendime geliyorum,ilk hamileliğimdi..ayrıca PKOlu olduğum için regl düzensizliği nedeniyle 10 aylık denemeyle hamile kalmıştım.korunmamıza rağmen 2. Reglimi hala olamadım ama artık korunmayacağız..PKO nedeniyle glifor kullanıyorum,belkide gene PKO nedeniyle gecikti reglim..umudum hep var Allah hepimize yardımcı olsun..

Canım öncelikle basın sağolsun Rabbim sabır versin.. tez zamanda atlatirsin inşaAllah. Veren de Rabbim alanda Rabbim. Hiç pkoyu filan dikkate alma benim bir arkadaşımda öyle evlendiği ay hamile kaldı adetim gelmiyo diye de söktürücü kullandı ama oğluna hiç bişey olmadı 3 yaşında şimdi Rabbim vercek oldumu hiç bişey engel olamaz canım ol der olur inşaAllah gönlünü ferah tut hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarin olur inşaAllah.

PKO beni genç kızlığımdan beri yakamı bırakmadı zaten alıştım onunla yaşamaya inşallah canım dediğin gibi beni daha fazla zorlamaz..İnşallah bizlerin de sağlığıyla birlikte hepimizin olur sağlıklı bebişleri

Amin canim Rabbim hepimizi farklı şekilde imtihan ediyor.. Rabbim dermansız dert vermesin. Sağlık olsun gerisi de Rabbimin izniyle olur.. İnşaAllah Rabbim o günleri gostersin hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim

Arkadaslar kanda pihtilasma testini yaptiran varmi devletten hemotoloji bolumine randevu almak istiyorum once muayne olmaniz lazim diyor hangi bolume gidicem once bilen varmi

kızlar nasılsınız? nedir durumunuz? ben hala regl olmadım. 36. gün bitti .. kimseden ses çıkmıyo, iyisiniz hepiniz demi?

Kurtajdan 27 gun sonra ilk adetimi olmustum suresi ve miktarinda herhangi bir degisiklik yoktu aynen kurtaj oncesi gibiydi..hersey bukadar normalken 2.adet gecikir mi?

Arkadaşlar merhaba bende salı günü kürtaj oldum kürtajdan çıkınca eşimle yürüdük hiç ağrım sizim olmadı ta ki düne kadar dün kasıkta mi desem üst bölgede bi ağrı toplandı 5 de agriyla uyandım şuan da cok şiddetli ağrım var kivraniyorum resmen kanamam yok bu agri normal mi acaba ağrı kesici attım ama geçmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…