- 28 Ekim 2015
- 1.161
- 3.452
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
kızlar 2 gun once kurtaj oldum. kurtajdan sonra rahımımde kan toplanmıs cıddı agrı yapıyor boyle bır durum yasayan oldu mu?agrı kesıcı alıyorum sureklı gaz sancısı gıbı bır sey..
yaaa :)rapor veriyorum :)
bat:23.01.2016
yaaa :)
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım.. Böyle şeyler bana çok iyi geliyor, umut oluyo İNŞALLAAAHHHHmodum: bumbum bumbum bumbuuummm
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım.. Böyle şeyler bana çok iyi geliyor, umut oluyo İNŞALLAAAHHHH
Merhaba.herkese geçmiş olsun..ben de hem dış gebelik hem sağlıksız kese oluşumunu yaşadım...kürtaj ve laparoskopi ile alindi iki kese de(cuma günü oldu operasyon..2 gündür kanama ve ağrı var..ara ara pihtili.sizlerde de var mi?
Amin..kimse yasamasın..insan korkuyor biraz,da ilkkez başıma geldi..biran önce sağlığımıza kavuşuruz umarımMerhaba,
çok çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın..
Çok yeni ve bu şikayetleriniz normal bence,endişelenmeyin lütfen
Canım öncelikle basın sağolsun Rabbim sabır versin.. tez zamanda atlatirsin inşaAllah. Veren de Rabbim alanda Rabbim. Hiç pkoyu filan dikkate alma benim bir arkadaşımda öyle evlendiği ay hamile kaldı adetim gelmiyo diye de söktürücü kullandı ama oğluna hiç bişey olmadı 3 yaşında şimdi Rabbim vercek oldumu hiç bişey engel olamaz canım ol der olur inşaAllah gönlünü ferah tut hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarin olur inşaAllah.Merhaba,
Neredeyse her sayfayı okudum diyebilirim.hikayeler hemen hemen aynıbenim bebeğim malesef kalbi gelişemediği için 26 Ocak tarihinde vakum yönteminde benden alınmak zorunda kaldı.. bense psikolojik olarak yeni kendime geliyorum,ilk hamileliğimdi..ayrıca PKOlu olduğum için regl düzensizliği nedeniyle 10 aylık denemeyle hamile kalmıştım.korunmamıza rağmen 2. Reglimi hala olamadım ama artık korunmayacağız..PKO nedeniyle glifor kullanıyorum,belkide gene PKO nedeniyle gecikti reglim..umudum hep var Allah hepimize yardımcı olsun..
PKO beni genç kızlığımdan beri yakamı bırakmadı zaten alıştım onunla yaşamaya inşallah canım dediğin gibi beni daha fazla zorlamaz..İnşallah bizlerin de sağlığıyla birlikte hepimizin olur sağlıklı bebişleriCanım öncelikle basın sağolsun Rabbim sabır versin.. tez zamanda atlatirsin inşaAllah. Veren de Rabbim alanda Rabbim. Hiç pkoyu filan dikkate alma benim bir arkadaşımda öyle evlendiği ay hamile kaldı adetim gelmiyo diye de söktürücü kullandı ama oğluna hiç bişey olmadı 3 yaşında şimdi Rabbim vercek oldumu hiç bişey engel olamaz canım ol der olur inşaAllah gönlünü ferah tut hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarin olur inşaAllah.
PKO beni genç kızlığımdan beri yakamı bırakmadı zaten alıştım onunla yaşamaya inşallah canım dediğin gibi beni daha fazla zorlamaz..İnşallah bizlerin de sağlığıyla birlikte hepimizin olur sağlıklı bebişleri
Amin canim Rabbim hepimizi farklı şekilde imtihan ediyor.. Rabbim dermansız dert vermesin. Sağlık olsun gerisi de Rabbimin izniyle olur.. İnşaAllah Rabbim o günleri gostersin hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin RabbimPKO beni genç kızlığımdan beri yakamı bırakmadı zaten alıştım onunla yaşamaya inşallah canım dediğin gibi beni daha fazla zorlamaz..İnşallah bizlerin de sağlığıyla birlikte hepimizin olur sağlıklı bebişleri
Valla ben de öğrenmek istiyorum bunuArkadaslar kanda pihtilasma testini yaptiran varmi devletten hemotoloji bolumine randevu almak istiyorum once muayne olmaniz lazim diyor hangi bolume gidicem once bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?