- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
MerhabaArkadaşlar merhaba bende salı günü kürtaj oldum kürtajdan çıkınca eşimle yürüdük hiç ağrım sizim olmadı ta ki düne kadar dün kasıkta mi desem üst bölgede bi ağrı toplandı 5 de agriyla uyandım şuan da cok şiddetli ağrım var kivraniyorum resmen kanamam yok bu agri normal mi acaba ağrı kesici attım ama geçmedi hala
Çok geçmiş olsun . Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar Nasip etsin inşallah. Bebeğiniz kaç haftalıkken farkedildi bu durum. Normal ultrasondamı ayrıntılıdamıMerhaba,
Neredeyse her sayfayı okudum diyebilirim.hikayeler hemen hemen aynıbenim bebeğim malesef kalbi gelişemediği için 26 Ocak tarihinde vakum yönteminde benden alınmak zorunda kaldı.. bense psikolojik olarak yeni kendime geliyorum,ilk hamileliğimdi..ayrıca PKOlu olduğum için regl düzensizliği nedeniyle 10 aylık denemeyle hamile kalmıştım.korunmamıza rağmen 2. Reglimi hala olamadım ama artık korunmayacağız..PKO nedeniyle glifor kullanıyorum,belkide gene PKO nedeniyle gecikti reglim..umudum hep var Allah hepimize yardımcı olsun..
Benimde dün ve bugun oldu dayanamadım mecburen almak zorunda kaldım kramp gibi ama çok şiddetliMerhaba
Gecmis olsun...benim ilk gunun gecesinde oyle agri olmustu ve istemeye istemeye agri kesiciyi almistim
(Agri kesici kullanmam normalimde)
canım kendini koru sakın üşütme.. Ağrı normal tabikii ama ayaklarını sıcak tutArkadaşlar merhaba bende salı günü kürtaj oldum kürtajdan çıkınca eşimle yürüdük hiç ağrım sizim olmadı ta ki düne kadar dün kasıkta mi desem üst bölgede bi ağrı toplandı 5 de agriyla uyandım şuan da cok şiddetli ağrım var kivraniyorum resmen kanamam yok bu agri normal mi acaba ağrı kesici attım ama geçmedi hala
korundun mu canım? ben henüz ilk adetimi oldum bugün, bu konuda bilgim yok ama düzensizlikler olur heralde .. korkma ve stres yapma. kaç gün geciktin?Ya kizlaarrr cevap rica ediyorum lutfennn
Kurtajdan sonra ilk adetimi vaktinde 28.gun oldum..2adette anormallik olur mu?
Korunmadim canim :)korundun mu canım? ben henüz ilk adetimi oldum bugün, bu konuda bilgim yok ama düzensizlikler olur heralde .. korkma ve stres yapma. kaç gün geciktin?
bugün oldum canım 37. gün. ama şimdi düzensizlikler olabilir.. havalar dengesiz vücut şaştı.. birde önceden nasıl oluyordun hangi günler acaba o düzene mi girmeye çalışıyor ki?Korunmadim canim :)
Kurtaji adetin ilk gunu gibi saymak gerekirmis ve zaman bile aksamadi hamdolsun..3gun geciktim..adet gunu evde idrar testi yaptim negatifti..
Senin kac gun sonra oldu adetin?
e tabi korunmadıysan bi de o da etkiliyor olabilir düzensizleştirebilir.. ben hamile kalmaya çalıştığım dönemde hep regl zamanlarım şaşmıştı. ayy inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur.Korunmadim canim :)
Kurtaji adetin ilk gunu gibi saymak gerekirmis ve zaman bile aksamadi hamdolsun..3gun geciktim..adet gunu evde idrar testi yaptim negatifti..
Senin kac gun sonra oldu adetin?
İki tane ağrı kesici içtim sıcak su torbası koydum biraz rahatladım ağlayacak duruma geldimcanım kendini koru sakın üşütme.. Ağrı normal tabikii ama ayaklarını sıcak tut
Geçmiş olsun..ben de 8 gün önce hem kürtaj hem laparoskopi ile dış gebelik ameliyatı oldum..3 gün kanama ve şiddetli ağrı oldu.doktor normal dedi rahim kasılıyor..çok şükür bikaçgündür yok ağrı.İki tane ağrı kesici içtim sıcak su torbası koydum biraz rahatladım ağlayacak duruma geldim
Benim hep duzenliydi 28 gunu gecmezdi..dedigim gibi kurtajin bile 28.gunu adet olmustum..simdi allak bullak oldumbugün oldum canım 37. gün. ama şimdi düzensizlikler olabilir.. havalar dengesiz vücut şaştı.. birde önceden nasıl oluyordun hangi günler acaba o düzene mi girmeye çalışıyor ki?
canım benim rahatlamaya çalış.. bende çok gerildiydim olmuyom diye.. Bi de istersen bal ve çörekotu yut iyi gelebilir..Benim hep duzenliydi 28 gunu gecmezdi..dedigim gibi kurtajin bile 28.gunu adet olmustum..simdi allak bullak oldum
canım benim rahatlamaya çalış.. bende çok gerildiydim olmuyom diye.. Bi de istersen bal ve çörekotu yut iyi gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?