Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Seni kivrandiracak bi ağrı tabiki normal olamaz canım istersen geçmezse bi Dr git günaydın bu arada

Merhaba

Gecmis olsun...benim ilk gunun gecesinde oyle agri olmustu ve istemeye istemeye agri kesiciyi almistim
(Agri kesici kullanmam normalimde)

Çok geçmiş olsun . Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar Nasip etsin inşallah. Bebeğiniz kaç haftalıkken farkedildi bu durum. Normal ultrasondamı ayrıntılıdamı

Ya kizlaarrr cevap rica ediyorum lutfennn

Kurtajdan sonra ilk adetimi vaktinde 28.gun oldum..2adette anormallik olur mu?

canım kendini koru sakın üşütme.. Ağrı normal tabikii ama ayaklarını sıcak tut

Ya kizlaarrr cevap rica ediyorum lutfennn

Kurtajdan sonra ilk adetimi vaktinde 28.gun oldum..2adette anormallik olur mu?
korundun mu canım? ben henüz ilk adetimi oldum bugün, bu konuda bilgim yok ama düzensizlikler olur heralde .. korkma ve stres yapma. kaç gün geciktin?

korundun mu canım? ben henüz ilk adetimi oldum bugün, bu konuda bilgim yok ama düzensizlikler olur heralde .. korkma ve stres yapma. kaç gün geciktin?
Korunmadim canim :)

Kurtaji adetin ilk gunu gibi saymak gerekirmis ve zaman bile aksamadi hamdolsun..3gun geciktim..adet gunu evde idrar testi yaptim negatifti..
Senin kac gun sonra oldu adetin?

sonunda ilk reglimi oldum bu arada (37.gün) ama çok ağrılı geçiyor. aman oliim da ağrılı olsun :) çok şükür

Kurtaji adetin ilk gunu gibi saymak gerekirmis ve zaman bile aksamadi hamdolsun..3gun geciktim..adet gunu evde idrar testi yaptim negatifti..
bugün oldum canım 37. gün. ama şimdi düzensizlikler olabilir.. havalar dengesiz vücut şaştı.. birde önceden nasıl oluyordun hangi günler acaba o düzene mi girmeye çalışıyor ki?

e tabi korunmadıysan bi de o da etkiliyor olabilir düzensizleştirebilir.. ben hamile kalmaya çalıştığım dönemde hep regl zamanlarım şaşmıştı. ayy inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur.

Şu korunma işini anlamadım ben 3 ayrı doktora gittim 2 ci doktorum kürtajdan sonra 15 gün ilişki olmucak dedi 2 ay korunacaksın dedi rahim kendini toparlasin dedi kürtaj eden doktorum korunma kalabiliyorsan tekrar hamile kal bekleme dedi arkadaşım kürtaj olmuştu onun doktoruda 6 ay korunacaksin demiş kafam çok karıştı benim

İki tane ağrı kesici içtim sıcak su torbası koydum biraz rahatladım ağlayacak duruma geldim
Geçmiş olsun..ben de 8 gün önce hem kürtaj hem laparoskopi ile dış gebelik ameliyatı oldum..3 gün kanama ve şiddetli ağrı oldu.doktor normal dedi rahim kasılıyor..çok şükür bikaçgündür yok ağrı.

bugün oldum canım 37. gün. ama şimdi düzensizlikler olabilir.. havalar dengesiz vücut şaştı.. birde önceden nasıl oluyordun hangi günler acaba o düzene mi girmeye çalışıyor ki?
Benim hep duzenliydi 28 gunu gecmezdi..dedigim gibi kurtajin bile 28.gunu adet olmustum..simdi allak bullak oldum

Merhaba geçen sene Şubat'ta boş gebelikten 10.haftada yine cuma günü de kalp atışı durduğu için 10.haftaya girerken kürtaj oldum maalesef kötü bir duygu.doktor düşmesini bekleyelim dedi ama risk almak istemedim bekleme stresi de başka olacaktı.ilk kürtaj imi olduğum ve başka doktorlar beklememem gerektiğini söyledi ve operasyonu oldum.ilk adeti ol dedi korunma vermedi.ilk kürtaj imi yapan da aynı şeyi söylemişti sadece hasimato tiroidi olduğumu öğrendim değerlerimin düşmesini beklemistim tekrar.arada ağrım oldu ama çok rahatsız edecek kadar değildi. Bebek varken ve yokken gerçekten ruh haliniz çok başka oluyor.suan elimden birsey alınmışta boşta kalmışım gibi.ilk adetimi bekleyeceğim inşallah mayısta hamile kalmayi planlıyorum. Allah yardımcımız olsun.hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

Benim hep duzenliydi 28 gunu gecmezdi..dedigim gibi kurtajin bile 28.gunu adet olmustum..simdi allak bullak oldum
canım benim rahatlamaya çalış.. bende çok gerildiydim olmuyom diye.. Bi de istersen bal ve çörekotu yut iyi gelebilir..

Bal tarcin corek otu kuruyaptim canim..ama sen ilk adetini gec oldun yanilmiyorsam..ben ilkini 28.gunde olmustum

Canlar ben ilk adeti oldum da şimdi de 2. Adet gelmiyor.korunmadım gebelik durumu var ama yok denecek kadar az.çünkü yumurtladım mı yumurtlamadım mi anlamadım.zaten ilk aydan kalmak biraz zor ya olmaz diye düşünüyorum.bugün 31.gün bat 1 nisan gibi.cumaya kadar olmazsa test yaparım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…