Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Bal tarcin corek otu kuruyaptim canim..ama sen ilk adetini gec oldun yanilmiyorsam..ben ilkini 28.gunde olmustum
Evet 37. Gün oldum. Bu tarz düzensizlikler olabilir dedi doktorumu aradım olmuyom diye bekle demişti.. Ama ikinci adet için ne der bilmiyorum

Cnmm inş hayırlısıyla adet olmazsında
Gebesindir inş cnmmm

Dualrım seninle

Aaah ahhh mys cim seninle bu topiklerde mi karşılaşacaktık

hayırlısı be tatlım, bu günler de geçecek elbet ilk beklediğimiz zamanları hatırlasana, çok zor diyorduk. Meğer daha ne zorları varmış. Allah daha da zorunu yaşatmadan tüm bekleyenleri dileklerine, miniklerine kavuştursun inşallah

Amin tatlım bnm en yakın zamanda yine güzel haberler alacaz Rabbimin izniyle kötünün iyisi düşünmek gerekirse demekki hamile kalabiliyoruz inşallah allahım bu sefer aratmadan sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

İnşallah canım, beklemeden ve sonrasında da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik olsun inşallah hepimizin.

İnşallah canım, beklemeden ve sonrasında da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik olsun inşallah hepimizin.
Kızlar haberbar edelim birbirimizi insaAllah. Dua edelim birbirimize inşaAllah bizlerinde sağlıklı sihatlı salih evlatları olur hayırlı zamanda. Amiiiinnnn

ben korunucam canım ,
bi süre doktor 3 ay dedi 3 ay bekliycem. zaten şu psikolojide hamile kalabileceğimi sanmıyorum. anca kendimi toplarım..
Benimdé nasipse temmuzda bitecek korunma sürem hayırli zamanda hayırlısıyla hamile kalır sağlıcakla miniklerimizé kavusuruz inşaAllah

benm Dr. Korunma dedi devam edin kalma ihtimalin yüksek dedi bakalm artk ilk adeti oldum nisan 15 adet tarihim hayırlısı
Bende on beş nisanda iki ay olcak kurtaj olalı doktor iki ay korunun dedi ama korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan napsam bilemiyorum

Bende on beş nisanda iki ay olcak kurtaj olalı doktor iki ay korunun dedi ama korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan napsam bilemiyorum
bnde korkmuyor değilm canm allah hayırlısı versin bnm bebeğim 3 aylıkti seninki kaç aylıkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…