- 5 Şubat 2016
- 490
- 399
- 23
- 38
- Konu Sahibi Princess91
-
Test yaptın mı canım? Doktora git artık bence..Hadi gözün aydin canım adetin gelmiş bende hala tık yok53 gün oldu bugün söktürücü de kullandım ama gelen giden yok
Evet 37. Gün oldum. Bu tarz düzensizlikler olabilir dedi doktorumu aradım olmuyom diye bekle demişti.. Ama ikinci adet için ne der bilmiyorumBal tarcin corek otu kuruyaptim canim..ama sen ilk adetini gec oldun yanilmiyorsam..ben ilkini 28.gunde olmustum
Canlar ben ilk adeti oldum da şimdi de 2. Adet gelmiyor.korunmadım gebelik durumu var ama yok denecek kadar az.çünkü yumurtladım mı yumurtlamadım mi anlamadım.zaten ilk aydan kalmak biraz zor ya olmaz diye düşünüyorum.bugün 31.gün bat 1 nisan gibi.cumaya kadar olmazsa test yaparım belki.
Gittim canm benim dr verdi söktürücüyu test yaptı dr bhcg 2 cikti rahim duvarım daha inceymis dr var daha adetine dedi :/Test yaptın mı canım? Doktora git artık bence..
Amin tatlım da ne bileyim sanki 3 4 ay bu şekilde geçecek gibime geliyor.Cnmm inş hayırlısıyla adet olmazsında
Gebesindir inş cnmmm
Dualrım seninle
Amin tatlım da ne bileyim sanki 3 4 ay bu şekilde geçecek gibime geliyor.
hımm e hadi kuzum bakalım bekleyeceksin artık o zaman. bu bekleme süresini kendine zindan etme, bişiylerle oyalan mutlakaGittim canm benim dr verdi söktürücüyu test yaptı dr bhcg 2 cikti rahim duvarım daha inceymis dr var daha adetine dedi :/
hımm e hadi kuzum bakalım bekleyeceksin artık o zaman. bu bekleme süresini kendine zindan etme, bişiylerle oyalan mutlaka
Amin tatlım da ne bileyim sanki 3 4 ay bu şekilde geçecek gibime geliyor.
Aaah ahhh mys cim seninle bu topiklerde mi karşılaşacaktıkCanım hayırlısıysa hemencik al güzel haberi. Bana öyle geliyor ki 3-4 ay beklemene gerek kalmayacak. hem bana da umut olursun inan ki.
Aaah ahhh mys cim seninle bu topiklerde mi karşılaşacaktık
hayırlısı be tatlım, bu günler de geçecek elbet ilk beklediğimiz zamanları hatırlasana, çok zor diyorduk. Meğer daha ne zorları varmış. Allah daha da zorunu yaşatmadan tüm bekleyenleri dileklerine, miniklerine kavuştursun inşallah
Amin tatlım bnm en yakın zamanda yine güzel haberler alacaz Rabbimin izniyle kötünün iyisi düşünmek gerekirse demekki hamile kalabiliyoruz inşallah allahım bu sefer aratmadan sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Kızlar haberbar edelim birbirimizi insaAllah. Dua edelim birbirimize inşaAllah bizlerinde sağlıklı sihatlı salih evlatları olur hayırlı zamanda. Amiiiinnnnİnşallah canım, beklemeden ve sonrasında da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik olsun inşallah hepimizin.
ben korunucam canım ,Kızlar korunmayı bırakan var mı aranızda???
Benimdé nasipse temmuzda bitecek korunma sürem hayırli zamanda hayırlısıyla hamile kalır sağlıcakla miniklerimizé kavusuruz inşaAllahben korunucam canım ,
bi süre doktor 3 ay dedi 3 ay bekliycem. zaten şu psikolojide hamile kalabileceğimi sanmıyorum. anca kendimi toplarım..
benm Dr. Korunma dedi devam edin kalma ihtimalin yüksek dedi bakalm artk ilk adeti oldum nisan 15 adet tarihim hayırlısıKızlar korunmayı bırakan var mı aranızda???
Bende on beş nisanda iki ay olcak kurtaj olalı doktor iki ay korunun dedi ama korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan napsam bilemiyorumbenm Dr. Korunma dedi devam edin kalma ihtimalin yüksek dedi bakalm artk ilk adeti oldum nisan 15 adet tarihim hayırlısı
bnde korkmuyor değilm canm allah hayırlısı versin bnm bebeğim 3 aylıkti seninki kaç aylıktiBende on beş nisanda iki ay olcak kurtaj olalı doktor iki ay korunun dedi ama korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan napsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?