Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Kızlar korunmayı bırakan var mı aranızda???

Yarın doktorumla daha detaylı konuşacağım bu süreci. Ben kürtajdan sonraki 11. gündeyim o yüzden daha zaman var ama şu an ki düşüncem (umarım bir terslik çıkmaz) ilk regli sonrası akışına bırakmak yönünde. Tabi öncesinde kan-idrar testlerini yaptıracağım. Diş kontrollerimi bitireceğim.

İlk gebelik miydi canim? Rabbim sabır versin.. testleri bende yaptırmak istiyorum ama sanırım özelde yaptırmak zorunda kalacagim

Kızlar merhaba.. Sonunda kürtaj sonrası ilk muayeneme gittim :) benim normal yolla ikizlerim vardı, 10. Haftada kendileri düşmediği için kürtaj oldum ve dna testine gitti bebekler... 16 trisonomi çıktı. Çoook düşük ihtimal olan bu rahatsız beni bulmuş.. Doktorum çok anlayışlı çok mantıklı bir adam. Ben tüm kan pıhtılaşması vb testleri istiyorum dediğimde bana şunu söyledi. Yapabiliriz bu senin kararın ancak ailede böyle bi geçmiş yoksa şuan için önermem hem parasal hem de manevi sıkıntı yaratır bu sana dedi ( hastanem özel) ancak şeker olabilir sende bi kaç tetkik yapalım gerekirse ilaç tedavisinde bulunalım birde mutlaka kilo vermen gerekiyor. 1 ay sonra gel tekrar kontrol edelim dedi. Ablası kan pıhtılaşmasından dolayı bikaç kez düşük yapan bir hastası daha hamile kalmadan test istemiş ve yapmışlar iğnelerle doğurmuş bebeğini bunu engellemek için. Benim sebepim az çok dnadan kaynaklanan zincirlerden olduğu için yaptırmadım. Durum bundan ibaret... Doktorlar 3 düşükten sonra yapıyorlarmış bizim burda konuştuğumuzu Ömer hocam da söyledi.ben doktoruma güveniyorum.. İnşallah bundan sonrası güzel güzel bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak olsun tabi kilo verince.. 1-2 ayda vericem çok azmettim. Doktorum 3 ay düşünme demişti ancak şimdi herşey normak sen de iyisin bu yüzden istersen başlayabilirsiniz dedi, kilo versen daha iyi demeyi de unutmadı tabi

Dr un çok pozitif bi insanmış kendini iyi hissettiğin ANDA başla ozaman bu sefer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Princess91 @ada_aras kizlar bu gun sizin bat gununuz test yaptinizmi ?

Selam hanımla ben kürtaj olalı 33 gün oldu Doktora kontrole gittim sol over da küçük bi kist var ondan adet olamıyorum dedi tarlusal. Verdi 4 gündür içiyorum daha olamadım kullananlar var mı aranızda artık olsada kurtulsam patlıcan resmen

İlk hamileliğimdi..2,5 seneden sonra ilk aşılamada hamile kaldım 8. Haftada kalp atışı duymaya gittiğimde yıkıldım 3-4 gün bekleyip kürtaj oldum. Gözyaşlarım içime aktı. Gelişim 6,5 haftada durmuş. Ne hayaller kurdum ne planlar yaptım nasıl toparlanacağım bilmiyorum. Kürtajdan sonra ayılırken yine hemen deniycem diye sayıklıyormuşum tek korkum bir daha aynı şeyi yaşamak..kısada olsa güzel bir rüyaydı. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiçbirimizi. Güzel haberlerimizi verelim

çocuğu beslememiş sanırım canm gerçi hersey sebeb ama böyle söylediler adet günün ne zaman canm korunuyor musun
Bu ayın on beşinde 2 ay olcak doktor iki ay korun dedi zaten iki ay dolunca tekrar kontrole gitcem bakalım ne dicek önümüzdeki hafta relg tarihim

Geçmiş olsun benimde ilk hamileligim di bende aynı şeyi yaşadım kalp atışı duymaya girmiştim bende ve sonu kocaman hayal kırıklığı oldu çok zor benimde aynı haftada durmuş maalesef aynı şeyleri yaşamaktan tekrar bizde korkuyoruz inşallah sağlıklı kucagimiza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin allahım hepimize

Doktor bir hamileliği diğeriyle ilişkilendiremeyiz hepsi ayrı dedi..inşallah sağlıkla nasip eder Allah. Çok zormuş sizede geçmiş olsun iki ay geçsin bekliycem..zaten zor hamile kalmıştım. Sizin de yeni mi?

Doktor bir hamileliği diğeriyle ilişkilendiremeyiz hepsi ayrı dedi..inşallah sağlıkla nasip eder Allah. Çok zormuş sizede geçmiş olsun iki ay geçsin bekliycem..zaten zor hamile kalmıştım. Sizin de yeni mi?
Öylede yine de korkuları oluyo insanın evet daha bir buçuk ay oldu benimde inşallah Allah nasip eder evlat sahibi olmayı

Evet korkular hepimizde var. Doktorum genetiğe göndermeye gerek duymadı. Anne babanın kromozomlarına bakmak daha mantıklı dedi. Siz kan vs baktırdınız mı ilk kayıplarda gerek yok birşey aramaya diye düşünüyorlar. Gittiğim ikinci doktor bu kadar üzülmenizi anlamadım doğal seleksiyon ikincilerde canlı doğum oranı %95 dedi çok rahattı. Tabi bir de yaşayanlar bilir bu acıyı. İnşallah burdan güzel haberlerimizi verelim. Tekrar ne zaman düşünüyorsunuz?

Bu ayın on beşinde 2 ay olcak doktor iki ay korun dedi zaten iki ay dolunca tekrar kontrole gitcem bakalım ne dicek önümüzdeki hafta relg tarihim
anladım zaten rahim ne zaman toparlanirsa o zaman hamilelik oluyomus canm benim ikinci adet olacak ayin 8 gibi falan acele etmiycem zaman canm zaman

İlk gebelik miydi canim? Rabbim sabır versin.. testleri bende yaptırmak istiyorum ama sanırım özelde yaptırmak zorunda kalacagim

Evet canım ilkti. Ilk regli sonrası tüm testlerim tekrar yapılacak benim de. Pıhtılaşmayı bile istedim ki ben de kalp durması su geldikten iki gün sonra oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…