- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Princess91
-
Kızlar haberbar edelim birbirimizi insaAllah. Dua edelim birbirimize inşaAllah bizlerinde sağlıklı sihatlı salih evlatları olur hayırlı zamanda. Amiiiinnnn
Kızlar korunmayı bırakan var mı aranızda???
2aylikti benim senin ne kadar oldu kurtaj olalibnde korkmuyor değilm canm allah hayırlısı versin bnm bebeğim 3 aylıkti seninki kaç aylıkti
İlk gebelik miydi canim? Rabbim sabır versin.. testleri bende yaptırmak istiyorum ama sanırım özelde yaptırmak zorunda kalacagimYarın doktorumla daha detaylı konuşacağım bu süreci. Ben kürtajdan sonraki 11. gündeyim o yüzden daha zaman var ama şu an ki düşüncem (umarım bir terslik çıkmaz) ilk regli sonrası akışına bırakmak yönünde. Tabi öncesinde kan-idrar testlerini yaptıracağım. Diş kontrollerimi bitireceğim.
Kızlar merhaba.. Sonunda kürtaj sonrası ilk muayeneme gittim :) benim normal yolla ikizlerim vardı, 10. Haftada kendileri düşmediği için kürtaj oldum ve dna testine gitti bebekler... 16 trisonomi çıktı. Çoook düşük ihtimal olan bu rahatsız beni bulmuş.. Doktorum çok anlayışlı çok mantıklı bir adam. Ben tüm kan pıhtılaşması vb testleri istiyorum dediğimde bana şunu söyledi. Yapabiliriz bu senin kararın ancak ailede böyle bi geçmiş yoksa şuan için önermem hem parasal hem de manevi sıkıntı yaratır bu sana dedi ( hastanem özel) ancak şeker olabilir sende bi kaç tetkik yapalım gerekirse ilaç tedavisinde bulunalım birde mutlaka kilo vermen gerekiyor. 1 ay sonra gel tekrar kontrol edelim dedi. Ablası kan pıhtılaşmasından dolayı bikaç kez düşük yapan bir hastası daha hamile kalmadan test istemiş ve yapmışlar iğnelerle doğurmuş bebeğini bunu engellemek için. Benim sebepim az çok dnadan kaynaklanan zincirlerden olduğu için yaptırmadım. Durum bundan ibaret... Doktorlar 3 düşükten sonra yapıyorlarmış bizim burda konuştuğumuzu Ömer hocam da söyledi.ben doktoruma güveniyorum.. İnşallah bundan sonrası güzel güzel bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak olsun tabi kilo verince.. 1-2 ayda vericem çok azmettim. Doktorum 3 ay düşünme demişti ancak şimdi herşey normak sen de iyisin bu yüzden istersen başlayabilirsiniz dedi, kilo versen daha iyi demeyi de unutmadı tabi
Canım sağolasın hepİmize inşallahDr un çok pozitif bi insanmış kendini iyi hissettiğin ANDA başla ozaman bu sefer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
3 aylıkti canm plasenta dokusundan ölmüş patoloji sonucuna göre2aylikti benim senin ne kadar oldu kurtaj olali
O niye oluyormuş canım ilk defa duydum3 aylıkti canm plasenta dokusundan ölmüş patoloji sonucuna göre
çocuğu beslememiş sanırım canm gerçi hersey sebeb ama böyle söylediler adet günün ne zaman canm korunuyor musunO niye oluyormuş canım ilk defa duydum
Bu ayın on beşinde 2 ay olcak doktor iki ay korun dedi zaten iki ay dolunca tekrar kontrole gitcem bakalım ne dicek önümüzdeki hafta relg tarihimçocuğu beslememiş sanırım canm gerçi hersey sebeb ama böyle söylediler adet günün ne zaman canm korunuyor musun
Geçmiş olsun benimde ilk hamileligim di bende aynı şeyi yaşadım kalp atışı duymaya girmiştim bende ve sonu kocaman hayal kırıklığı oldu çok zor benimde aynı haftada durmuş maalesef aynı şeyleri yaşamaktan tekrar bizde korkuyoruz inşallah sağlıklı kucagimiza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin allahım hepimizeİlk hamileliğimdi..2,5 seneden sonra ilk aşılamada hamile kaldım 8. Haftada kalp atışı duymaya gittiğimde yıkıldım 3-4 gün bekleyip kürtaj oldum. Gözyaşlarım içime aktı. Gelişim 6,5 haftada durmuş. Ne hayaller kurdum ne planlar yaptım nasıl toparlanacağım bilmiyorum. Kürtajdan sonra ayılırken yine hemen deniycem diye sayıklıyormuşumtek korkum bir daha aynı şeyi yaşamak..kısada olsa güzel bir rüyaydı. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiçbirimizi. Güzel haberlerimizi verelim
Doktor bir hamileliği diğeriyle ilişkilendiremeyiz hepsi ayrı dedi..inşallah sağlıkla nasip eder Allah. Çok zormuş sizede geçmiş olsun iki ay geçsin bekliycem..zaten zor hamile kalmıştım. Sizin de yeni mi?Geçmiş olsun benimde ilk hamileligim di bende aynı şeyi yaşadım kalp atışı duymaya girmiştim bende ve sonu kocaman hayal kırıklığı oldu çok zor benimde aynı haftada durmuş maalesef aynı şeyleri yaşamaktan tekrar bizde korkuyoruz inşallah sağlıklı kucagimiza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin allahım hepimize
Öylede yine de korkuları oluyo insanın evet daha bir buçuk ay oldu benimde inşallah Allah nasip eder evlat sahibi olmayıDoktor bir hamileliği diğeriyle ilişkilendiremeyiz hepsi ayrı dedi..inşallah sağlıkla nasip eder Allah. Çok zormuş sizede geçmiş olsun iki ay geçsin bekliycem..zaten zor hamile kalmıştım. Sizin de yeni mi?
anladım zaten rahim ne zaman toparlanirsa o zaman hamilelik oluyomus canm benim ikinci adet olacak ayin 8 gibi falan acele etmiycem zaman canm zamanBu ayın on beşinde 2 ay olcak doktor iki ay korun dedi zaten iki ay dolunca tekrar kontrole gitcem bakalım ne dicek önümüzdeki hafta relg tarihim
İlk gebelik miydi canim? Rabbim sabır versin.. testleri bende yaptırmak istiyorum ama sanırım özelde yaptırmak zorunda kalacagim
Benimde sekizi gibi ikinci adet günün de gelirse tabi senin ne kadar oldu kurtaj olalianladım zaten rahim ne zaman toparlanirsa o zaman hamilelik oluyomus canm benim ikinci adet olacak ayin 8 gibi falan acele etmiycem zaman canm zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?