- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Özelde mi yaptiracaksin canım? Ücret öğrendin mi??Evet canım ilkti. Ilk regli sonrası tüm testlerim tekrar yapılacak benim de. Pıhtılaşmayı bile istedim ki ben de kalp durması su geldikten iki gün sonra oldu.
Özelde mi yaptiracaksin canım? Ücret öğrendin mi??
Tamam canım nerdesin buarada?Evet özelde yaptırıyorum genelde. Yaptırdığım gün öderim canım.
Tamam canım nerdesin buarada?
Manisaliyim canimİstanbul, sen?
canm bn bugün adet oldum 4 gün erken oldum gün attı galiba yada havadan olabilir bilmiyrm canm ocak 27 de oldum kurtaji kürtaj dan 40 gün sonra ilk adeti oldum şimdi ikincisi oldu seninBenimde sekizi gibi ikinci adet günün de gelirse tabi senin ne kadar oldu kurtaj olali
Bende bu hafta sonuna doğru olcam ikinci adeti bi gecikme olmazsa eğer sana ne kadar korun dedi doktorcanm bn bugün adet oldum 4 gün erken oldum gün attı galiba yada havadan olabilir bilmiyrm canm ocak 27 de oldum kurtaji kürtaj dan 40 gün sonra ilk adeti oldum şimdi ikincisi oldu senin
canm bana korunma dedi rahim toparlanmis dedi bakalm sana verdi miBende bu hafta sonuna doğru olcam ikinci adeti bi gecikme olmazsa eğer sana ne kadar korun dedi doktor
Ne kadar korunsun peki bende yarın kontrole gitcem bakalım ne dicek inşallah bana da öyle dercanm bana korunma dedi rahim toparlanmis dedi bakalm sana verdi mi
inşallah canm ben bu adet bekledim yinede ondan sonra bıraktım korunması hayırlısı korunma verirse 3 ay verir sadece canm çünkü bebek kucuk uzun vermezNe kadar korunsun peki bende yarın kontrole gitcem bakalım ne dicek inşallah bana da öyle der
iki ay demişti bana elli gün oldu kontrole gitcem bakalım bugün ne dicek birşey çıkmaz inşallah sana uç ay mi dediinşallah canm ben bu adet bekledim yinede ondan sonra bıraktım korunması hayırlısı korunma verirse 3 ay verir sadece canm çünkü bebek kucuk uzun vermez
Neden gelmedi ki ikinci doktoru arasaydiniz ya ilki cabuk gelmiş aslindaBize dr 1 ay yeterli olur korunmaya demişti ama biz genede kendimizde toparlanalım diye 2 ay korunduk.. ilk reglimi kürtajdan 3 hafta sonra oldum malesef mi demeliyim bilmiyorum ikinci reglimi olamıyorum.korunduğumuz için bebiş yoktur, sanmıyorum ama 3 hafta gecikti ne yapsam bilmem doktoruda aramadım..amann yaa
1 hafta daha bekleyip aramayı düşünüyorum..gerçi doktora ne kadar korunduk desemde her ihtimale karşı gebelik testi için kan tahlili yaptır sonra tekrar konuşalım dicek biliyorum ama hayırlısı yaNeden gelmedi ki ikinci doktoru arasaydiniz ya ilki cabuk gelmiş aslinda
1 hafta daha bekleyip aramayı düşünüyorum..gerçi doktora ne kadar korunduk desemde her ihtimale karşı gebelik testi için kan tahlili yaptır sonra tekrar konuşalım dicek biliyorum ama hayırlısı ya[/QUOTE keşke öyle birşey olsa ☺
bana korunma vermedi canm ne dedi Dr. Bugun sanaP
iki ay demişti bana elli gün oldu kontrole gitcem bakalım bugün ne dicek birşey çıkmaz inşallah sana uç ay mi dedi
Bi sorun yok istersen korunma dedi canım9
bana korunma vermedi canm ne dedi Dr. Bugun sana
ne yapmayı düşünüyosn korunucan mi ben 1 adet korundum sen eğer adet olursan ikinci adetin olcak dimiBi sorun yok istersen korunma dedi canım
Evet ikinci adet olcak korunmak istemiyorum aslında ama eşim biraz daha zaman geçsin diyor sen ne zaman birakcan korunmayine yapmayı düşünüyosn korunucan mi ben 1 adet korundum sen eğer adet olursan ikinci adetin olcak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?