Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Benimde sekizi gibi ikinci adet günün de gelirse tabi senin ne kadar oldu kurtaj olali
canm bn bugün adet oldum 4 gün erken oldum gün attı galiba yada havadan olabilir bilmiyrm canm ocak 27 de oldum kurtaji kürtaj dan 40 gün sonra ilk adeti oldum şimdi ikincisi oldu senin

canm bn bugün adet oldum 4 gün erken oldum gün attı galiba yada havadan olabilir bilmiyrm canm ocak 27 de oldum kurtaji kürtaj dan 40 gün sonra ilk adeti oldum şimdi ikincisi oldu senin
Bende bu hafta sonuna doğru olcam ikinci adeti bi gecikme olmazsa eğer sana ne kadar korun dedi doktor

Ne kadar korunsun peki bende yarın kontrole gitcem bakalım ne dicek inşallah bana da öyle der
inşallah canm ben bu adet bekledim yinede ondan sonra bıraktım korunması hayırlısı korunma verirse 3 ay verir sadece canm çünkü bebek kucuk uzun vermez

P
inşallah canm ben bu adet bekledim yinede ondan sonra bıraktım korunması hayırlısı korunma verirse 3 ay verir sadece canm çünkü bebek kucuk uzun vermez
iki ay demişti bana elli gün oldu kontrole gitcem bakalım bugün ne dicek birşey çıkmaz inşallah sana uç ay mi dedi

Bize dr 1 ay yeterli olur korunmaya demişti ama biz genede kendimizde toparlanalım diye 2 ay korunduk.. ilk reglimi kürtajdan 3 hafta sonra oldum malesef mi demeliyim bilmiyorum ikinci reglimi olamıyorum.korunduğumuz için bebiş yoktur, sanmıyorum ama 3 hafta gecikti ne yapsam bilmem doktoruda aramadım..amann yaa

Neden gelmedi ki ikinci doktoru arasaydiniz ya ilki cabuk gelmiş aslinda

Neden gelmedi ki ikinci doktoru arasaydiniz ya ilki cabuk gelmiş aslinda
1 hafta daha bekleyip aramayı düşünüyorum..gerçi doktora ne kadar korunduk desemde her ihtimale karşı gebelik testi için kan tahlili yaptır sonra tekrar konuşalım dicek biliyorum ama hayırlısı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…