- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Princess91
-
anladım ben biraktm canm korunmuyrmEvet ikinci adet olcak korunmak istemiyorum aslında ama eşim biraz daha zaman geçsin diyor sen ne zaman birakcan korunmayi
inşallah canm allah isteyen herkese nasip etsinBen de bırakmayı dusunuyorum hastalığın bi geçsin inşallah güzel haberleri alırız sonra hayirlisiyla
Amin canım tez zamanda güzel haberleri alırız inşallahinşallah canm allah isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah cnm. Bu arada tebrik ederim insallah saglikli sekilde kucagina alirsin melegini. Bu gun edilen dualar kabul olurmus birbirimize bol bol dua edelim. Kimseye yasatmasin rabbim bu aciyi cok zor.Merhaba kızlar; ben 26 ocakta kalbi gelişemediği için yaklaşık 6 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim.2 ay korundum sayılır ama ikinci reglimi olamayınca PKO olduğum için önemsememiştim..Bugün kafama esti Kan tahlili yaptırdım BetaHCG 1,470 çıktı, hemen doktoruma gönderdim hamilesin dedi yeniden dünyalar benim oldu.ama sevinmeye dahi korkuyorum.. Allahım hepimize bu acıyı tekrar yaşatmasın
amin canım inşallah.bu arada ben kürtajdan sonra 3 hafta sonra regl oldum ama yaklaşık 1,5 ay korunduk diyebilirim.ayrıca PKOluyum, yumurtlamamda problemler vardı kısacası halen şoktayım..sende bence rahmin yorulmadan bir kürtaj geçirdiysen ilk reglinden sonra korunmayı bırakabilirsin diye düşünüyorum tabi gene de doktorun en iyisini bilirAmin insallah cnm. Bu arada tebrik ederim insallah saglikli sekilde kucagina alirsin melegini. Bu gun edilen dualar kabul olurmus birbirimize bol bol dua edelim. Kimseye yasatmasin rabbim bu aciyi cok zor.
Evet benimde kürtajla alindi. Cok zor gunlerdi aldirmamak icin direndim ama doktor yasama ihtimali bile yok dedi. 11 hafta 5 gunlukken kaybettim bebegimi. Yasamayan kimse bilemez bu aciyi. Hemen bi bebek dha istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. Allahm yasatmasin bi dha kimseye. Senin adina gercekten cok sevindim isteyen herkese versin rabbim..amin canım inşallah.bu arada ben kürtajdan sonra 3 hafta sonra regl oldum ama yaklaşık 1,5 ay korunduk diyebilirim.ayrıca PKOluyum, yumurtlamamda problemler vardı kısacası halen şoktayım..sende bence rahmin yorulmadan bir kürtaj geçirdiysen ilk reglinden sonra korunmayı bırakabilirsin diye düşünüyorum tabi gene de doktorun en iyisini bilir
Aynı korku bende de var..Daha acın taze, ne kadar zaman geçse tam olarak silinmiyor tabi ama yaşam devam ediyor inşallah güzel haberlerle şenlenecek hayatımızEvet benimde kürtajla alindi. Cok zor gunlerdi aldirmamak icin direndim ama doktor yasama ihtimali bile yok dedi. 11 hafta 5 gunlukken kaybettim bebegimi. Yasamayan kimse bilemez bu aciyi. Hemen bi bebek dha istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. Allahm yasatmasin bi dha kimseye. Senin adina gercekten cok sevindim isteyen herkese versin rabbim..
Insallh.. sende artik yemenr icmene dikkat et. Folik asit kullanmayi sakin unutmaAynı korku bende de var..Daha acın taze, ne kadar zaman geçse tam olarak silinmiyor tabi ama yaşam devam ediyor inşallah güzel haberlerle şenlenecek hayatımız
hasta oldun mu canmAmin canım tez zamanda güzel haberleri alırız inşallah
Evet çok zor ufacikta olsa bebeğini kaybetmesi insanın bende yaşadım aynı şeyi çok zor allah bidaha aynı şeyleri yasatmasin bu mübarek günde hepimize sağlıklı kucagimiza alabileceğiniz evlatlar nasip etsin insallahEvet benimde kürtajla alindi. Cok zor gunlerdi aldirmamak icin direndim ama doktor yasama ihtimali bile yok dedi. 11 hafta 5 gunlukken kaybettim bebegimi. Yasamayan kimse bilemez bu aciyi. Hemen bi bebek dha istiyorum ama tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. Allahm yasatmasin bi dha kimseye. Senin adina gercekten cok sevindim isteyen herkese versin rabbim..
Insallah cnm dua etmekten baska yapicak biseyimiz yok malesef. Insallah saglikli hayirli bebeklerimiz olur en kisa zamanda :-(Evet çok zor ufacikta olsa bebeğini kaybetmesi insanın bende yaşadım aynı şeyi çok zor allah bidaha aynı şeyleri yasatmasin bu mübarek günde hepimize sağlıklı kucagimiza alabileceğiniz evlatlar nasip etsin insallah
Bu arada acinizi hatrlatmak istemem ama siz neden kaybettinz bebegnzi. Ben ekim annesi olucktim ama allhm nasip etmedi. Olsun hayrlsi buymus demkki.Insallah cnm dua etmekten baska yapicak biseyimiz yok malesef. Insallah saglikli hayirli bebeklerimiz olur en kisa zamanda :-(
Bebeğinin kalp atışı durmuş sekiz haftalik olması gerekirken 6+4te kalmış uç doktora daha gittim ama hepsi alınması gerek diyince aldırmak zorunda kaldım maalesef bende eylül annesi olcaktim ama nasip olmadı. Hiç çıkmıyor ki insanın aklından tek tesellimiz olcak şey tekrar kucagimiza alabileceğimiz bebek nasip etsin allahim hepimizeBu arada acinizi hatrlatmak istemem ama siz neden kaybettinz bebegnzi. Ben ekim annesi olucktim ama allhm nasip etmedi. Olsun hayrlsi buymus demkki.
Evet.. insallh saglikli bi bebek nasip eder allahm. Ben hemen istiyorum tekrar zaten daha kürtaj kanamam devam ediyor.. ilk adetimi olduktan sonra allah nasip ederse istiyorum hemen. Tabi olurmu olmazmi onu bilemem de.Bebeğinin kalp atışı durmuş sekiz haftalik olması gerekirken 6+4te kalmış uç doktora daha gittim ama hepsi alınması gerek diyince aldırmak zorunda kaldım maalesef bende eylül annesi olcaktim ama nasip olmadı. Hiç çıkmıyor ki insanın aklından tek tesellimiz olcak şey tekrar kucagimiza alabileceğimiz bebek nasip etsin allahim hepimize
Normaldir.. zamanla gidicek o sut. Bozmayin moralinizi..Kızlar Merhaba bende 25 Martta 9+5 te iken kalbi durdu kürtaj oldum memede süt var suan tesadüfen uç çevresine bastırınca farkettim siz de böyle birşey oldu mu? önce iltihap falan sandım korktum ama ikisinde de var.moralim bozuldu kürtajın üstüne
Bende istiyorum inşallah Allah sağlıklı bebisler nasip eder hepimize insallahEvet.. insallh saglikli bi bebek nasip eder allahm. Ben hemen istiyorum tekrar zaten daha kürtaj kanamam devam ediyor.. ilk adetimi olduktan sonra allah nasip ederse istiyorum hemen. Tabi olurmu olmazmi onu bilemem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?