Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Normaldir.. zamanla gidicek o sut. Bozmayin moralinizi..
İlk adetten sonra düşünüyorum gebelik.bugün yumurtlama olmus olabilir islaklik oldu çünkü. Demek ki 15 güne olacağım adet.prolaktin seviyesi düşmeden de gebelik olmayacağı için ondan canim sıkıldı.daha kan pihtilasmasi genetik testi falan yaptircam.

Bende ilk adetten sonra dusunuyorum bakalim nasipse.. insallah cok.bekletmez bizi meleklerimiz. Rahim kendini cabuk toparlasin diye biseyler iciyorum. Insallah ilk gebeligimizdeki gibi bi sorun cikmaz. :-(

Aynı şeyi bende yaşadım canım çok uzulmus tüm internetten baktım 9 haftanın üstünde kurtajdan sonra süt gelebilirmis. Ben de çok kötü olmuştum bebeğimi emziremedim diye oturup aglamistim ozaman lar daha kötüydüm..

Evet ben de öyle kötü oldum ama anlık işte. .konuşmadıgim hatirlatilmadigi sürece toparlanmaya çalışıyorum benim 2.kürtaj oldu o yüzden daha da üzüldüm. ALLAH bir daha yasatmasin evlat açısıyla sınama sin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbim sabir versin canim.. Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah.. Peki sebep belli mi canim

Rabbim sabir versin canim.. Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah.. Peki sebep belli mi canim
Patoloji den birsey çıkmadı zaten cikmiyormus genelde.ilki boş gebelikti bunun kalbi durdu.kan pıhtılaşma ve genetik test yaptiracagiz.Bakalım işte nolacak.ben de hasimato tiroidit var.antikor yüksekliği yapar mı bilmiyor o da olabilir.bir sürü şey. .

Rabbim dermansız dert vermesin insaAllah. Hayırlısıyla hayırli haberler alırsın canim

Bende süt gelmedi ama çok şişmişti patlıcan gibi damarlar falan beta hcg vücuttan atılınca geliyo genellikle çünkü evde gebelik testlerim vardı kürtajdan 20 gün sıra denedim silikte olsa pozitifti göğüslerim hala şişkindi 1 hafta sonra indi test te yaptım negatif di yani hcg bitince geçiyormuş ama sen yinede çok uzun sürerse dr a bir sor derim

2. nin sebebi neymiş k, ? bende bir kez oldum da

Amin Can'ım inşallah bnmde 10.haftada kalbi durdu doktor korunma derdi banda bu ay regl bitsin denicez bakalım Hakkı'mızda hayırlısı biz bu korkularla ne yapmaz bilmiyorum zatenbende şimdi hamile kalamazsam korkusu var kalsam tekrar aynısı olur mu korkusu başlar Allah yardımcımız olsun ne diyim ki

Allah sabır versin sana bana hepimize inşallah bebeklerimize kavuşacak bizde kulu Allahtan birşey dilediğinde Allah ona 3 şekilde cevap verirmiş evet der istediğini verir hayır der iyisini verir bekle der en iyisini en hayırlısını verirmiş bizim imtihanımız daha bu demek ki sabretmek şükretmek en hayırlısını beklemek inşallah dualarımız kabul olucak

Bende korkuyordum hatta hala korkuyorum canım salı günü gidicem doktora inşallah iyi haberlerle dönerim..Amin canım Allah hepimize yardımcı olsun

Doğru diyorsun canım veren de alan da ALLAH o yüzden bilemeyiz hakkımızda hangisi hayırlı.Rabbim evlat hasreti cektirmesin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…