- 21 Şubat 2016
- 231
- 194
- 103
- Konu Sahibi Princess91
-
Benim 2 ay oldu bu hafta inşaAllah histeroskopi olacağım ondan sonrada 2 ay bekleme süresi varVerdi cnm malesef iki üc ay.. bnde bklemk istemiyorum. Bilmiyorum cok üzgunum yani. Allahm ne zamn hayrliysa o zamn versin. Ama hemen istiyorm iste.
Sizin bebeginizde ne sorun vardı ? Ne kadar beklemeniz gerekiyo ki bide kacinci gebeliginiz bu ?Benim 2 ay oldu bu hafta inşaAllah histeroskopi olacağım ondan sonrada 2 ay bekleme süresi varben dé hemen istiyorum ama birdaha aynı şeyleri yaşamak için beklemek zorundayım
Sizin bebeginizde ne sorun vardı ? Ne kadar beklemeniz gerekiyo ki bide kacinci gebeliginiz bu ?
Anladm cnm. Insallah en kisa zamanda saglikli bi bebegin olur. Rabbim.ayni acilari tekrr yasatmaz insallah.İlk gebeliğim kalbi durduğu için alındı kesin sebep bilmiyoruz ama rahmimde perde varmış onun olabileceği söyleniyor. Histeroskopi den sonra 2 ay beklicem
Anladm cnm. Insallah en kisa zamanda saglikli bi bebegin olur. Rabbim.ayni acilari tekrr yasatmaz insallah.
Öncelikle gecmis.olsun canm. Benmde 15 gun oldu hala atlatamadim. Sana gelince tedavi gorup olmayip kurtajdan sonra dogal yolla hamile kalan birsuru insan var inancini yitirme dua et bol.bol allah verir yine bize.merak etme..Kizlar bende sali gunu kurtaj oldum hala cok uzgunum ilk bebegimizdi ve tup bebekti bizim normalden olma sansida yok napacaz nasil atlatacagiz bu sureci tekrar o gucu nereden bulucaz tekrar hamile kalabileckmiyim aklimda hep sorular sorular
İnsallahhhhh senin ilkmiydi ?Öncelikle gecmis.olsun canm. Benmde 15 gun oldu hala atlatamadim. Sana gelince tedavi gorup olmayip kurtajdan sonra dogal yolla hamile kalan birsuru insan var inancini yitirme dua et bol.bol allah verir yine bize.merak etme..
Evet benmde ilkti. :-(İnsallahhhhh senin ilkmiydi ?
Allah yardimcimiz olsun insallah tekrar olurEvet benmde ilkti. :-(
Normal canım hatta parça bile gelebilir benim öyle olmustu kurtajdan bir hafta sonra çok ağrım olmuştu sancım oldu ve parça gelmişti. Dr a kontrole gittiğimde içimde hiç bişey kalmamıştıHayırlı cumalar kızlar allahım hepimize sabır versin inşallah tekrar hamile olmamız dileğiyle inşallah herzaman hepiniz için dua ediyorum. Bende pazartesi günü kurtaj oldum bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuştu. Ve kaç gündür sadece hafif batma tarzında ve sadece ilk gün kanama coktu sonradan leke akıntı tarzı oldu. Ama bugün 4 gun oluyor bugün sabah adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok fena sonra azaldı ama hafiften devam ediyor ve lekenme kahverengi olmuş bu normalmi kızlar. Biraz endiselendim de sormak istiyorum cevaplarınızı beklıyorum
Bu arada sana da hayırlı cumalar canım. İnşaAllah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlı cumalar kızlar allahım hepimize sabır versin inşallah tekrar hamile olmamız dileğiyle inşallah herzaman hepiniz için dua ediyorum. Bende pazartesi günü kurtaj oldum bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuştu. Ve kaç gündür sadece hafif batma tarzında ve sadece ilk gün kanama coktu sonradan leke akıntı tarzı oldu. Ama bugün 4 gun oluyor bugün sabah adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok fena sonra azaldı ama hafiften devam ediyor ve lekenme kahverengi olmuş bu normalmi kızlar. Biraz endiselendim de sormak istiyorum cevaplarınızı beklıyorum
Sağol canım benim içim rahatladı banda doktorum 2 hafta kadar agri kanama olabilir dedi ama ilk fazla olmayıp da şimdi olunca biraz endiselendim dayanamassam agri kesici vermişti onu alırım allah razı olsun canım benim inşallah allahım verir hepimize hayırlı Salih eli ayağı düzgün evlatlarNormal canım hatta parça bile gelebilir benim öyle olmustu kurtajdan bir hafta sonra çok ağrım olmuştu sancım oldu ve parça gelmişti. Dr a kontrole gittiğimde içimde hiç bişey kalmamıştı
Amiiiin kuzum inşaAllah şu cuma vaktinin hürmetine Rabbim bizimde kucagimizı doldursun insaAllah.. Hayirli zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..Sağol canım benim içim rahatladı banda doktorum 2 hafta kadar agri kanama olabilir dedi ama ilk fazla olmayıp da şimdi olunca biraz endiselendim dayanamassam agri kesici vermişti onu alırım allah razı olsun canım benim inşallah allahım verir hepimize hayırlı Salih eli ayağı düzgün evlatlar
Amin amin amin inşallahAmiiiin kuzum inşaAllah şu cuma vaktinin hürmetine Rabbim bizimde kucagimizı doldursun insaAllah.. Hayirli zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Aslnda cok.normal ama. Benm 10 gun surdu kanama 7 gundurde kahverengi akinti halinde devam ediyor.Kizlar benimde kanamam hala devam ediyor agrimda var biraz kac gun surecek acaba allahim hepimize hayirli evlatlar versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?