Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Verdi cnm malesef iki üc ay.. bnde bklemk istemiyorum. Bilmiyorum cok üzgunum yani. Allahm ne zamn hayrliysa o zamn versin. Ama hemen istiyorm iste.

Verdi cnm malesef iki üc ay.. bnde bklemk istemiyorum. Bilmiyorum cok üzgunum yani. Allahm ne zamn hayrliysa o zamn versin. Ama hemen istiyorm iste.
Benim 2 ay oldu bu hafta inşaAllah histeroskopi olacağım ondan sonrada 2 ay bekleme süresi var ben dé hemen istiyorum ama birdaha aynı şeyleri yaşamak için beklemek zorundayım

Kizlar bende sali gunu kurtaj oldum hala cok uzgunum ilk bebegimizdi ve tup bebekti bizim normalden olma sansida yok napacaz nasil atlatacagiz bu sureci tekrar o gucu nereden bulucaz tekrar hamile kalabileckmiyim aklimda hep sorular sorular

Kizlar bende sali gunu kurtaj oldum hala cok uzgunum ilk bebegimizdi ve tup bebekti bizim normalden olma sansida yok napacaz nasil atlatacagiz bu sureci tekrar o gucu nereden bulucaz tekrar hamile kalabileckmiyim aklimda hep sorular sorular
Öncelikle gecmis.olsun canm. Benmde 15 gun oldu hala atlatamadim. Sana gelince tedavi gorup olmayip kurtajdan sonra dogal yolla hamile kalan birsuru insan var inancini yitirme dua et bol.bol allah verir yine bize.merak etme..

Öncelikle gecmis.olsun canm. Benmde 15 gun oldu hala atlatamadim. Sana gelince tedavi gorup olmayip kurtajdan sonra dogal yolla hamile kalan birsuru insan var inancini yitirme dua et bol.bol allah verir yine bize.merak etme..
İnsallahhhhh senin ilkmiydi ?

Hayırlı cumalar kızlar allahım hepimize sabır versin inşallah tekrar hamile olmamız dileğiyle inşallah herzaman hepiniz için dua ediyorum. Bende pazartesi günü kurtaj oldum bebeğim gelişmemiş ve kalbi durmuştu. Ve kaç gündür sadece hafif batma tarzında ve sadece ilk gün kanama coktu sonradan leke akıntı tarzı oldu. Ama bugün 4 gun oluyor bugün sabah adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok fena sonra azaldı ama hafiften devam ediyor ve lekenme kahverengi olmuş bu normalmi kızlar. Biraz endiselendim de sormak istiyorum cevaplarınızı beklıyorum

Normal canım hatta parça bile gelebilir benim öyle olmustu kurtajdan bir hafta sonra çok ağrım olmuştu sancım oldu ve parça gelmişti. Dr a kontrole gittiğimde içimde hiç bişey kalmamıştı

Bu arada sana da hayırlı cumalar canım. İnşaAllah Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Normal canım hatta parça bile gelebilir benim öyle olmustu kurtajdan bir hafta sonra çok ağrım olmuştu sancım oldu ve parça gelmişti. Dr a kontrole gittiğimde içimde hiç bişey kalmamıştı
Sağol canım benim içim rahatladı banda doktorum 2 hafta kadar agri kanama olabilir dedi ama ilk fazla olmayıp da şimdi olunca biraz endiselendim dayanamassam agri kesici vermişti onu alırım allah razı olsun canım benim inşallah allahım verir hepimize hayırlı Salih eli ayağı düzgün evlatlar

Amiiiin kuzum inşaAllah şu cuma vaktinin hürmetine Rabbim bizimde kucagimizı doldursun insaAllah.. Hayirli zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..

Kizlar benimde kanamam hala devam ediyor agrimda var biraz kac gun surecek acaba allahim hepimize hayirli evlatlar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…