Kürtaj sonrası toparlanma süreci

kızlar malesef kontrol gittim..artık tahlilde mi hata vardı bilemiyorum hamile değilmişim.ultrosonda görünmedi.yeniden kan tahlili yapıldı normal çıktı önceki nasıl olduda öyle çıktı ben anlamadım doktorumda anlam veremedi.her neyse yeni umutlarla yaşama devam

Allah allah ben de sevinmistim ama demekki hayırlısı buymus kuzum inşaAllah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder canim

Kizlar benimde kanamam hala devam ediyor agrimda var biraz kac gun surecek acaba allahim hepimize hayirli evlatlar versin insallah
Bana doktor demişti 2 hafta kadar sürer veya az veya hiç de olabilir korkma demişti ama agri olarak da normal mis benimde bugün aşırı ağrım var sanki adetim geliyor ama sadece kahverengi leke var

Kizlarr uzun zamandır girmiyordum bugün aksam cift cizgiyi gördüm 3.hamileligim saglikli olur bu sefer ins. Dua edin suan cok karisik duygular icindeyim hic kimseye sylemeyi düşünmüyorum tekrar bi yıkım yasarsam ben ve esim bilelim sadece diye.insanlarin soru sormasini istemiyorum yine mi olmadi diyee.durum bu

Allah anali babalı büyütmek nasip etsin canım çok sevindim çok güzel bi haber bu çok sevindim

Ay canım inşallah olur allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin için hayırlısı olsun inşallah kaç ay korundun sen? Bana doktorum 5 6 ay diyor gün sayıyorum ama vakit çabuk geçiyor sanki

Diğer ikisinin sebebi neydi canım hatirlatmak istemem de.
Sebepsiz canm ilkinde 8haftalikken gelisimi durmustu 2. De gelismedi saglikli degildi.tüm testlerimizi yaptk 2den snra hersey normal cikti Allahtan dedim artk bende simdi ins saglikli bir bebek olsun diyorum

Aminn canm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Ben ilk hamileligimden snra adet oldm hic korunmadan tekrar hamile kaldm sonrasında 3 ay korundum.sonrasinda aralik ayindan beri korunmadim iste anca simdi gördüm2 cizgiyi..bence ilk iki aya kadarki dusuklerden snra cok fazla beklemeye gerek yok psikolajik olarak hazirsan dewam et

Sebepsiz canm ilkinde 8haftalikken gelisimi durmustu 2. De gelismedi saglikli degildi.tüm testlerimizi yaptk 2den snra hersey normal cikti Allahtan dedim artk bende simdi ins saglikli bir bebek olsun diyorum
Amin inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim canım iyi düşün iyi olsun. Hemen git doktora ihmal etme ve folik asit iç mutlaka unutma

Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşırız. Kürtaj olalı 34 gün oldu hala adet olmadım. Denemek için adet olmayı bekliyorum ben istedikçe gelmiyor sanki çok bunaldım

Benimde bugün 35. Günüm günler ne çabuk geçiyor yokluğuna alışamadım daha minik melegimin. Ama ben sanırım adet oldum ne kadar adet sayılırsa tabi kahverengi akıntı şeklinde sizin lekelenmede mi olmadı.

43 gun snra gelmisti benm kurtajdan snra endiselenme gelir hayirlisiyla.kac haftalikti senin

8 haftalıktı canım 6 haftada durmuş gelişimi..ben kürtajdan 15 gün sonra genetiğe kan verdim pıhtılaşma için kanımda pıhtılaşma çıktı. Bebe aspirinine başlattı doktorum. Korunmada sadce 1 ay verdi. Hamile kalır kalmaz karından iğne olmaya başlıcam kısmetse kan sulandırıcı. Bebek pıhtılaşma durumundan ötürü beslenemediği için gelişememiş
43 gun snra gelmisti benm kurtajdan snra endiselenme gelir hayirlisiyla.kac haftalikti senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…