- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Canım benim 13 gün civarında lekelenmem olmuştu 58.günde adetim geldi o da söktürücü kullanmama ragmenKizlar benimde kanamam hala devam ediyor agrimda var biraz kac gun surecek acaba allahim hepimize hayirli evlatlar versin insallah
Peki adetin normal herzamanki gibimiydi oyle olmasi normalmsCanım benim 13 gün civarında lekelenmem olmuştu 58.günde adetim geldi o da söktürücü kullanmama ragmen
kızlar malesef kontrol gittim..artık tahlilde mi hata vardı bilemiyorum hamile değilmişim.ultrosonda görünmedi.yeniden kan tahlili yapıldı normal çıktı önceki nasıl olduda öyle çıktı ben anlamadım doktorumda anlam veremedi.her neyse yeni umutlarla yaşama devamMerhaba kızlar; ben 26 ocakta kalbi gelişemediği için yaklaşık 6 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim.2 ay korundum sayılır ama ikinci reglimi olamayınca PKO olduğum için önemsememiştim..Bugün kafama esti Kan tahlili yaptırdım BetaHCG 1,470 çıktı, hemen doktoruma gönderdim hamilesin dedi yeniden dünyalar benim oldu.ama sevinmeye dahi korkuyorum.. Allahım hepimize bu acıyı tekrar yaşatmasın
Canım normalmis 45 gune kadar gelmemesiPeki adetin normal herzamanki gibimiydi oyle olmasi normalms
Allah allah ben de sevinmistim ama demekki hayırlısı buymus kuzum inşaAllah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder canimkızlar malesef kontrol gittim..artık tahlilde mi hata vardı bilemiyorum hamile değilmişim.ultrosonda görünmedi.yeniden kan tahlili yapıldı normal çıktı önceki nasıl olduda öyle çıktı ben anlamadım doktorumda anlam veremedi.her neyse yeni umutlarla yaşama devam
Bana doktor demişti 2 hafta kadar sürer veya az veya hiç de olabilir korkma demişti ama agri olarak da normal mis benimde bugün aşırı ağrım var sanki adetim geliyor ama sadece kahverengi leke varKizlar benimde kanamam hala devam ediyor agrimda var biraz kac gun surecek acaba allahim hepimize hayirli evlatlar versin insallah
Allah anali babalı büyütmek nasip etsin canım çok sevindim çok güzel bi haber bu çok sevindimKizlarr uzun zamandır girmiyordum bugün aksam cift cizgiyi gördüm 3.hamileligim saglikli olur bu sefer ins. Dua edin suan cok karisik duygular icindeyim hic kimseye sylemeyi düşünmüyorum tekrar bi yıkım yasarsam ben ve esim bilelim sadece diye.insanlarin soru sormasini istemiyorum yine mi olmadi diyee.durum bu
Çok sağol arkadaşım bu hafta doktora gidicem bakalm neymis nasilmis kac haftalikmis??? En onemlisi saglikli miymissAllah anali babalı büyütmek nasip etsin canım çok sevindim çok güzel bi haber bu çok sevindim
Diğer ikisinin sebebi neydi canım hatirlatmak istemem de.Çok sağol arkadaşım bu hafta doktora gidicem bakalm neymis nasilmis kac haftalikmis??? En onemlisi saglikli miymiss
Ay canım inşallah olur allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin için hayırlısı olsun inşallah kaç ay korundun sen? Bana doktorum 5 6 ay diyor gün sayıyorum ama vakit çabuk geçiyor sankiKizlarr uzun zamandır girmiyordum bugün aksam cift cizgiyi gördüm 3.hamileligim saglikli olur bu sefer ins. Dua edin suan cok karisik duygular icindeyim hic kimseye sylemeyi düşünmüyorum tekrar bi yıkım yasarsam ben ve esim bilelim sadece diye.insanlarin soru sormasini istemiyorum yine mi olmadi diyee.durum bu
Sebepsiz canm ilkinde 8haftalikken gelisimi durmustu 2. De gelismedi saglikli degildi.tüm testlerimizi yaptk 2den snra hersey normal cikti Allahtan dedim artk bende simdi ins saglikli bir bebek olsun diyorumDiğer ikisinin sebebi neydi canım hatirlatmak istemem de.
Aminn canm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Ben ilk hamileligimden snra adet oldm hic korunmadan tekrar hamile kaldm sonrasında 3 ay korundum.sonrasinda aralik ayindan beri korunmadim iste anca simdi gördüm2 cizgiyi..bence ilk iki aya kadarki dusuklerden snra cok fazla beklemeye gerek yok psikolajik olarak hazirsan dewam etAy canım inşallah olur allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin için hayırlısı olsun inşallah kaç ay korundun sen? Bana doktorum 5 6 ay diyor gün sayıyorum ama vakit çabuk geçiyor sanki
Amin inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim canım iyi düşün iyi olsun. Hemen git doktora ihmal etme ve folik asit iç mutlaka unutmaSebepsiz canm ilkinde 8haftalikken gelisimi durmustu 2. De gelismedi saglikli degildi.tüm testlerimizi yaptk 2den snra hersey normal cikti Allahtan dedim artk bende simdi ins saglikli bir bebek olsun diyorum
Aminn canm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Ben ilk hamileligimden snra adet oldm hic korunmadan tekrar hamile kaldm sonrasında 3 ay korundum.sonrasinda aralik ayindan beri korunmadim iste anca simdi gördüm2 cizgiyi..bence ilk iki aya kadarki dusuklerden snra cok fazla beklemeye gerek yok psikolajik olarak hazirsan dewam et
Benimde bugün 35. Günüm günler ne çabuk geçiyor yokluğuna alışamadım daha minik melegimin. Ama ben sanırım adet oldum ne kadar adet sayılırsa tabi kahverengi akıntı şeklinde sizin lekelenmede mi olmadı.Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşırız. Kürtaj olalı 34 gün oldu hala adet olmadım. Denemek için adet olmayı bekliyorum ben istedikçe gelmiyor sanki çok bunaldım
43 gun snra gelmisti benm kurtajdan snra endiselenme gelir hayirlisiyla.kac haftalikti seninÇok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşırız. Kürtaj olalı 34 gün oldu hala adet olmadım. Denemek için adet olmayı bekliyorum ben istedikçe gelmiyor sanki çok bunaldım
43 gun snra gelmisti benm kurtajdan snra endiselenme gelir hayirlisiyla.kac haftalikti senin
Çok teşekkür ederim .Hic skma canını bak en azindan sebebi belli olmuş kafan rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?