- 6 Şubat 2016
- 101
- 86
- 98
- 35
- Konu Sahibi Princess91
-
Aminnn.aynen yaşamayan ne bilir ne anlar.bende kontrolden geldim simdi 4hafta 5günlük dedi cok küçük icinde bisey goremiyorum dedi doktor o an yine ayni kötü hisleri yaşadım yine mi ayni olacak yine mi gelismeyecekÇok teşekkür ederim .
Evet sebep belli olunca biraz içim rahatladı benimde Allah hiçbirimize bir daha göstermesin. Yaşamayan bilemez.
İçinizi ferah tutun. Henüz çok küçük bir şey görünmemesi normal değil mi? Kötü düşünmeyin lütfen.Bu cuma randevu alabilirsem düşük üstüne arastirma yapan bi doktor var ona gidicem ins.bakalm ne dicek oda.suan hislerim hala kötü kendimi iyi hissetmiyorum..diger doktorda haftaya ctesi randevu verdi
Evet suan bisey görünmemesi normal galiba ama ben normal degilim kontrole kadar hic bi kötü hissim yoktu doktor olumsuz biseyde sylemedi ama ben yine kalp atisi duyamayacagim hissine kapildmİçinizi ferah tutun. Henüz çok küçük bir şey görünmemesi normal değil mi? Kötü düşünmeyin lütfen.
Insallah canm ya ins bu sefer olur cok isterim guzel haberler vermek anne olabilmek esimi baba yapabilmek dualarimdasiniz Allah isteyen herkese nasip etsinCanimmm çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebisini sonuçta kaderimizi yaşıyoruz her hamileliğin kaderi farklıdır Rabbim sığın dua et tabi ki aklımızda aynısı mi olacak diye düşünce gelecek ama bunu bebeğini etkilemesine izin verme bize de bol bol dua et :))@okyanus1453
Kızlar ya bana bi akıl verin.. benim bugün 40. Günüm dün sanırım adet oldum kan geldi biraz ama bugün kahverengiye döndü yine nasıl bişey ki bu. Böyle bişeyle karşılaşan varmı?
Teşekkür ederim canm Sağol bugün doktora gittim normal 10 gün içinde düzene girer dedi. Ben gebelik düşünüyorum ama böyle nasıl yumurta olusucakki 40 gün boyunca kahverengi leke geldi halada geliyo siz düşünüyormusunuz gebelikmerhaba, ben de 22 MArt ta 14 haftalık bebeğimi kaybettim ve küretaj oldum. İlk reglim 34.gün başladı, çok az kan geldi. 35-36-37. günler az az kahverengi, pembe devam etti. 38.gün normal regli şeklinde devam etti. Üç gün önce doktoruma gittiğimde sordum, normalmiş. Bir kaç gün takip et bence, sonrasında hala sökülmezse doktoruna danışmalısın. Geçmiş olsun, Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın.
Teşekkür ederim canm Sağol bugün doktora gittim normal 10 gün içinde düzene girer dedi. Ben gebelik düşünüyorum ama böyle nasıl yumurta olusucakki 40 gün boyunca kahverengi leke geldi halada geliyo siz düşünüyormusunuz gebelik
Onuda kullanıyorum adetim den önce kullandım ama bi sonuç alamadım cnm bu adetin de ne zaman biteceğini bilmiyorum ki nasıl kullanicam :-(10 güne düzelir dediyse oluşur merak etme olmadı ovulasyon t3sti kullan bence ben şuan düşünüyorum bakalım nasip cnm
Onuda kullanıyorum adetim den önce kullandım ama bi sonuç alamadım cnm bu adetin de ne zaman biteceğini bilmiyorum ki nasıl kullanicam :-(
30 martta oldum cnm. 41. Gün bugünBence bitecek mi bitmeyecek mi diye sürekli düşünme çünkü ister istemez stres oluyoruz rahatla biraz ama geçmezse yine Dr git müdahale ne zaman olmuştu senin
Teşekkür ederim canm Sağol bugün doktora gittim normal 10 gün içinde düzene girer dedi. Ben gebelik düşünüyorum ama böyle nasıl yumurta olusucakki 40 gün boyunca kahverengi leke geldi halada geliyo siz düşünüyormusunuz gebelik
Bakalım ne zaman tekrar hamile kalacağız?ben de 3 ay oluyor kürtaj olalı.adetlerimin döngüsü uzUn olduğu için 3 ayda 2 adet oldum 3.için son 1 hafta falan var.aalında 4 gün var ama yine geç gelir düşüncesiyle bu şekilde söylüyorum.
Eğer bu ay da 40 lı günlerde adet olursam bir dr a gitmem gerekecek galiba.
Peki adet düzene girmeden hamile kalinmiyomu yani nasıl olucakki
Kullandım canım da kahverengi leke gelirkende olurmu gebelik ovulasyon testi kullanayım mi şimdi yaniYumurtlama zamanı ni takip etmek zor oluyo düzenli olmayınca onu da ovulasyon testi kullanarak bulabilirsin cnm
Kullandım canım da kahverengi leke gelirkende olurmu gebelik ovulasyon testi kullanayım mi şimdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?