- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Aslında bu ay ovu testi kullanayım diyordum ama baktım ki 15.günlere gelmişim belki ovulasyonum bitmiştir falan diye bat ı bekleyeyim dedim.ama gariptir ki 14.günd3n beri hiç akıntım yok.acaba daha yumurtlamadım mı diyeceğim ama..3 ay döngü degisebilirmis cnm ondan sonra normale döner diyorlar ama bencede bi git hiç değilse normal olduğunu görmüş olursun bnm de değişti mesela yumrtladigimi anlamadım geçen ay bende 36. Gün adet oldum sonra normale döndü
Aslında bu ay ovu testi kullanayım diyordum ama baktım ki 15.günlere gelmişim belki ovulasyonum bitmiştir falan diye bat ı bekleyeyim dedim.ama gariptir ki 14.günd3n beri hiç akıntım yok.acaba daha yumurtlamadım mı diyeceğim ama..
Sen kürtaj sonrası dr a gözüktün mü hiç düzensizlikle alakalı?ben sadece kürtajdan 1 hafta sonra gittim notmal demişti.
Ilk gebelik saliya kadar bekliyorum bakalimBen 2 kez yasadm canm gelismedi ve ilkinde kürtaj digerinde kendiliginden düşük oldu benim kese duzenliydi ama bebek gelişimi duzenli değildi.biraz daha bekle baska doktorada git ilk gebelik mi senin?hakkinda hayirlisi olsun
Bende de süre verdiler 12 buçuk haftalik kalp atışı giremiyorum bebeği göremiyorum falan dedi,belki saklanmstir ama çok ümit etme dedi. Sonra kan testleri bakıldı hsg iniyordu artık bebeğim kalbi atmiyormus 13 buçuk nerde 14 haftalik ti kurtaj oldum. Böylesi hayirlimis meleğimi özlüyorum ama allahim sabrını veriyor kontrol ettir sende baktır iyice canım hakkında hayırlısını dilerimKizlar merhaba ben 7 haftalik hamileyim kalp atislarini duymak icin sali gunu doktora gittik ama doktor kese duzensiz bebek gozukmuyo dedi 1 hafta sure verdi 1 hafta sonra detayli bakicak eger hala bi gelisme yoksa kürtaj olucaksin dedi moralim bozuk ama bi yandanda icinde bi umut var boyle bise duyan yasayan varsa benimle paylaasabilirmi acaba yani burumun duzelme şansi varmidir..
Suan bendede öyle aynı kırmızı gibiydi iki gündür kahverengi leke geliyor arada kasik ağrıyor geldi gelicek diyorum şuan sende nasıl?33.gun bugunKızlar ya bana bi akıl verin.. benim bugün 40. Günüm dün sanırım adet oldum kan geldi biraz ama bugün kahverengiye döndü yine nasıl bişey ki bu. Böyle bişeyle karşılaşan varmı?
Benim 46. Günüm canım ama hala kahverengi leke geliyor. Ben gebelik düşünüyorum hemen ama çok tedirginm niye bitmediki bu leke :-(Suan bendede öyle aynı kırmızı gibiydi iki gündür kahverengi leke geliyor arada kasik ağrıyor geldi gelicek diyorum şuan sende nasıl?33.gun bugun
Ay vallah bilmiyorum ki bendede işte iki bugün 3.gun çok değil ama az geliyor açık kahverengi acaba diyorum kansız miyiz? Vallah bilmiyorum bide belim ağrıdı iki gün ha dedim geldi şimdi ama yok kırmızıya dönmedi daha bende adet gelsin bitsin çörek otu bal tacın kürü yapiyim diyorum hormonları dengeler diye. Ama benim doktorum 5 ay korun dedi ben daha 4 ay korunmam lazım anca yola girer diye düşünüyorum bakalım hayırlısı bekleyelimBenim 46. Günüm canım ama hala kahverengi leke geliyor. Ben gebelik düşünüyorum hemen ama çok tedirginm niye bitmediki bu leke :-(
Zaten benim o kahverengi leke 46 gün boyunca hep geldi. Ve Ban hergün kürtaji hatırlatıyo ve üzülüyorum bakalım kesilir heralde yakinda inşallahAy vallah bilmiyorum ki bendede işte iki bugün 3.gun çok değil ama az geliyor açık kahverengi acaba diyorum kansız miyiz? Vallah bilmiyorum bide belim ağrıdı iki gün ha dedim geldi şimdi ama yok kırmızıya dönmedi daha bende adet gelsin bitsin çörek otu bal tacın kürü yapiyim diyorum hormonları dengeler diye. Ama benim doktorum 5 ay korun dedi ben daha 4 ay korunmam lazım anca yola girer diye düşünüyorum bakalım hayırlısı bekleyelim
Benim arada kesildi ve şimdi yine anlamadim yani 10 gündür yoktu tekrar başladı adet diye dusunuyom gelicek ama nezaman acabaZaten benim o kahverengi leke 46 gün boyunca hep geldi. Ve Ban hergün kürtaji hatırlatıyo ve üzülüyorum bakalım kesilir heralde yakinda inşallah
Canim dun adetim geldi 37. Gunde agrili oldu ve bugun de devam ediyor senin geldimi nasilsiniz kizlar?Benim 46. Günüm canım ama hala kahverengi leke geliyor. Ben gebelik düşünüyorum hemen ama çok tedirginm niye bitmediki bu leke :-(
Benimde daha yeni 1 ay once kurtaj oldum ilk adetimi goruyorum sonra insallah bende paylasacagim hepinizle herseyi. Suan dusunun adetimin geldigine de seviniyirumselam arkadaşlar bende 28 aralık ta kürtaj olmuştum 2,5 aylıktı bebeğim kalp atısı durdu testler sonucunda bende kanda pıhtılaşma çıktı şimdi bir daha gebe kalırsam ki deli gibi istiyorum mart ayında korunmayı bıraktım :) her gün kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekecek..
kürtajdan sonra hamile kalan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi benim adetime 2 gün var hiç bir belirtim yok sadece 1 haftadır ara ara sol kasıgıma batmalar oluyor ve biraz bel agrım var kendimi umutlandırmak ta istemiyorum..2 gebeliklerde belirtiler değişebiliyormuş..
Hayr canm ya bugün 50. Gün ve hala adet yok bugün 1de doktora gidicem çok korkuyorum doktordn ckinca yazarım canım. Her ihtimale karşı gebelik testi yaptım evde gerçi imkânsızda yaptım yinede negatifti bakalım ne diyecek doktorCanim dun adetim geldi 37. Gunde agrili oldu ve bugun de devam ediyor senin geldimi nasilsiniz kizlar?
Canim korkma insallah doktor yardimci olur ama gelir merak etme bazilarinda gec gelebilirmis adacayi aslanpencesi cayi ictim ben sende ic kadindaki hormonlari duzenliyormus iyi gelir belki. Bende test yapmistim ilk gelmeyince şüphe iste ama dedim olamaz ki korunuyoruz sonuçta negatif di zaten ertesi gune adet oldum.Hayr canm ya bugün 50. Gün ve hala adet yok bugün 1de doktora gidicem çok korkuyorum doktordn ckinca yazarım canım. Her ihtimale karşı gebelik testi yaptım evde gerçi imkânsızda yaptım yinede negatifti bakalım ne diyecek doktor
Normalde hep düzenli gelirdi canm o yüzden tedirginm adeti bu kadar çok isteyeceğim aklıma gelmezdi. Muhtemelen adet söktürücü hap vericek bana bakalım hayırlısı canım bide ben çok stres yapıyorum ondan bile gelmiyo olablirCanim korkma insallah doktor yardimci olur ama gelir merak etme bazilarinda gec gelebilirmis adacayi aslanpencesi cayi ictim ben sende ic kadindaki hormonlari duzenliyormus iyi gelir belki. Bende test yapmistim ilk gelmeyince şüphe iste ama dedim olamaz ki korunuyoruz sonuçta negatif di zaten ertesi gune adet oldum.
Stres cok etki ediyor hayatimiza onu uzaklastirmaliyiz canim ama bisey diyimi benim adetim geldiginde okadar cok sevindim ki bilemessin gelecgini dusun kafani cok takma bak benimde lekeler basladi yazmistim ya sana dedim herhalde boyle adet olucam agrilarda oldu gelicegini tahmin ettim. Ama cok ustunde durmadim sonra bi baktim sabah gelmis sende cok sevineceksin gelince üzülmeNormalde hep düzenli gelirdi canm o yüzden tedirginm adeti bu kadar çok isteyeceğim aklıma gelmezdi. Muhtemelen adet söktürücü hap vericek bana bakalım hayırlısı canım bide ben çok stres yapıyorum ondan bile gelmiyo olablir
İnşallah kuzum. Bakalım şimdi gidiyorum doktora ne diyecekStres cok etki ediyor hayatimiza onu uzaklastirmaliyiz canim ama bisey diyimi benim adetim geldiginde okadar cok sevindim ki bilemessin gelecgini dusun kafani cok takma bak benimde lekeler basladi yazmistim ya sana dedim herhalde boyle adet olucam agrilarda oldu gelicegini tahmin ettim. Ama cok ustunde durmadim sonra bi baktim sabah gelmis sende cok sevineceksin gelince üzülme
Hadi hayırlısı inşallah canım benimİnşallah kuzum. Bakalım şimdi gidiyorum doktora ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?