- 21 Şubat 2016
- 231
- 194
- 103
- Konu Sahibi Princess91
-
Canim geldim şimdi ben alttan muayne etti kahverengi akıntı var dedi evet dedim rahim toplamış kendini yumurtakiktada skinti yokmuş allaha şükür ama tahlil istedi gebelik varmı yokmu diye onuda cuma günü sabahtan vericem yarın tatilmis ya bakalım ne cikicak.Hadi hayırlısı inşallah canım benim
Ay hamilesin belki insallah oyledir canim. Dun hic giremedim oglen nedense hata oluştu. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir. Doktor sana korunma suresi vermemismiydi? Bana 5 6 ay korun sakin yapmayin yoksa dusukle sonuçlana bilir tekrar diye korkuttu. Ama bende bekleyeyim diyirum 4 ay sonra artik.Canim geldim şimdi ben alttan muayne etti kahverengi akıntı var dedi evet dedim rahim toplamış kendini yumurtakiktada skinti yokmuş allaha şükür ama tahlil istedi gebelik varmı yokmu diye onuda cuma günü sabahtan vericem yarın tatilmis ya bakalım ne cikicak.
2 ay korun dedi canım ama ben beklemek istemedim olcak oldumu 1 sene beklesende düşüyo allah can vermek istedimj 3 aylık bile doğar sapasağlam. Ya bilmiyorum hamilelik olcagini sanmıyorum canım ama kesin hap verip göndericek beniAy hamilesin belki insallah oyledir canim. Dun hic giremedim oglen nedense hata oluştu. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir. Doktor sana korunma suresi vermemismiydi? Bana 5 6 ay korun sakin yapmayin yoksa dusukle sonuçlana bilir tekrar diye korkuttu. Ama bende bekleyeyim diyirum 4 ay sonra artik.
Hayirlisi olsun canım haklisin oyuzden bende korunmak istemiyorum ama cevremdeki arkdaslar olsun doktorum olsun hep bekle diyorlar bende kendi kararimca 3 bucuk ay sonra baslarim yine diyorum allahim bize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah allahim aratmasın insallah olur2 ay korun dedi canım ama ben beklemek istemedim olcak oldumu 1 sene beklesende düşüyo allah can vermek istedimj 3 aylık bile doğar sapasağlam. Ya bilmiyorum hamilelik olcagini sanmıyorum canım ama kesin hap verip göndericek beni
Olur canm olur ben inanıyorum. İlk cocugunmuydu seninde ne kadar zamandır istiyodun kaç yaşındasn çok soru sordum amaHayirlisi olsun canım haklisin oyuzden bende korunmak istemiyorum ama cevremdeki arkdaslar olsun doktorum olsun hep bekle diyorlar bende kendi kararimca 3 bucuk ay sonra baslarim yine diyorum allahim bize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah allahim aratmasın insallah olur
Evet ilk çocuğumuzdu melek oldu.. 27 yasindayim sen bebek istedikten 4 ay sonra hamile kaldim cok guzel duygu ama hamile olmak demi ama oyuzden yine istiyorum hemen siz nezaman dir istiyorsunuzOlur canm olur ben inanıyorum. İlk cocugunmuydu seninde ne kadar zamandır istiyodun kaç yaşındasn çok soru sordum ama
Bizde evlendikten bir ay sonra istedik iki ay sonra oldu yani toplam 3 ay bekledik cnm evet güzel bi duygu allah herkese nasip etsin ve bizde yine nasip etsinEvet ilk çocuğumuzdu melek oldu.. 27 yasindayim sen bebek istedikten 4 ay sonra hamile kaldim cok guzel duygu ama hamile olmak demi ama oyuzden yine istiyorum hemen siz nezaman dir istiyorsunuz
Bu arada benim adım rukiye canım kürtajimız hemen hemen aynı zamanda olduğu için birlikte paylaşalım ne varsa umarım en yakın zamanda anne oluruz. Skintimızı endişemizi mutluluğumuzu paylaşalım burda seninle birlikte..Evet ilk çocuğumuzdu melek oldu.. 27 yasindayim sen bebek istedikten 4 ay sonra hamile kaldim cok guzel duygu ama hamile olmak demi ama oyuzden yine istiyorum hemen siz nezaman dir istiyorsunuz
Valla ben hiç bilmiyorum 51 gündür adet olmadım dahaEwet herkese tekrardan nasıl etsin bana da :) bat gününüz ne zaman
Valla ben hiç bilmiyorum 51 gündür adet olmadım daha
Gittim dün rahmime yumurtaliklara baktı hersey normal dedi yarın kan tahlili vericem hem gebelik varmı diye hemde hormonlara bakickmis gerçi gebelik sanmıyorum ama sonrada hap verip adeti söktürücek işteAmann dr a gittin mi
Belki hamile olabilirmisin?Valla ben hiç bilmiyorum 51 gündür adet olmadım daha
Ben suan adetim geliyor bakalim oteki nezaman olucak 37 gunde geldi normal 30 duEwet herkese tekrardan nasıl etsin bana da :) bat gününüz ne zaman
Hiç sanmıyorum cnm çünkü hiç bi belirti yok ve iki gündür test yapıyorum negatif. Önceki hamileligim de goguslerim inanılmaz hassastı akıntım vardı şimdi hiç bi belirti yok hiç sanmıyorum.Belki hamile olabilirmisin?
Amin inşallah en kisa zamanda hamile oluruz hayata umutla bakin umidinizi kaybetmeyin ve sakın korkmayın birdaha boyle olacak diye allahim herşeyin hayirlisini versin inşallahBu arada benim adım rukiye canım kürtajimız hemen hemen aynı zamanda olduğu için birlikte paylaşalım ne varsa umarım en yakın zamanda anne oluruz. Skintimızı endişemizi mutluluğumuzu paylaşalım burda seninle birlikte..
Hiç sanmıyorum cnm çünkü hiç bi belirti yok ve iki gündür test yapıyorum negatif. Önceki hamileligim de goguslerim inanılmaz hassastı akıntım vardı şimdi hiç bi belirti yok
Bugun birinden duydum ikinci hamilelik belirtisi farkli olabilirmişdiye allahtan umit kesilmez bizede guzel saglikli bebisler versin aminnnn
En son 4 gün önce oldu ondan 3 gün öncede olmuştu cnm ama benm bide iliskiden sonra kan geliyodu bide 51 gündür kahverengi leke geliyo o yüzden gebeliğe ihtimal vermedim.Her hamilelik farklı olurmuş belki bu da sessiz sakin geçecek bekle bakalım en son ilişkin ne zaman olmuştu onun üzerinden 14 gün say bi daha test yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?