Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Hadi hayırlısı inşallah canım benim
Canim geldim şimdi ben alttan muayne etti kahverengi akıntı var dedi evet dedim rahim toplamış kendini yumurtakiktada skinti yokmuş allaha şükür ama tahlil istedi gebelik varmı yokmu diye onuda cuma günü sabahtan vericem yarın tatilmis ya bakalım ne cikicak.

Ay hamilesin belki insallah oyledir canim. Dun hic giremedim oglen nedense hata oluştu. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir. Doktor sana korunma suresi vermemismiydi? Bana 5 6 ay korun sakin yapmayin yoksa dusukle sonuçlana bilir tekrar diye korkuttu. Ama bende bekleyeyim diyirum 4 ay sonra artik.

2 ay korun dedi canım ama ben beklemek istemedim olcak oldumu 1 sene beklesende düşüyo allah can vermek istedimj 3 aylık bile doğar sapasağlam. Ya bilmiyorum hamilelik olcagini sanmıyorum canım ama kesin hap verip göndericek beni

Hayirlisi olsun canım haklisin oyuzden bende korunmak istemiyorum ama cevremdeki arkdaslar olsun doktorum olsun hep bekle diyorlar bende kendi kararimca 3 bucuk ay sonra baslarim yine diyorum allahim bize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah allahim aratmasın insallah olur

Olur canm olur ben inanıyorum. İlk cocugunmuydu seninde ne kadar zamandır istiyodun kaç yaşındasn çok soru sordum ama

Olur canm olur ben inanıyorum. İlk cocugunmuydu seninde ne kadar zamandır istiyodun kaç yaşındasn çok soru sordum ama
Evet ilk çocuğumuzdu melek oldu.. 27 yasindayim sen bebek istedikten 4 ay sonra hamile kaldim cok guzel duygu ama hamile olmak demi ama oyuzden yine istiyorum hemen siz nezaman dir istiyorsunuz

Evet ilk çocuğumuzdu melek oldu.. 27 yasindayim sen bebek istedikten 4 ay sonra hamile kaldim cok guzel duygu ama hamile olmak demi ama oyuzden yine istiyorum hemen siz nezaman dir istiyorsunuz
Bizde evlendikten bir ay sonra istedik iki ay sonra oldu yani toplam 3 ay bekledik cnm evet güzel bi duygu allah herkese nasip etsin ve bizde yine nasip etsin

Bu arada benim adım rukiye canım kürtajimız hemen hemen aynı zamanda olduğu için birlikte paylaşalım ne varsa umarım en yakın zamanda anne oluruz. Skintimızı endişemizi mutluluğumuzu paylaşalım burda seninle birlikte..

Amin inşallah en kisa zamanda hamile oluruz hayata umutla bakin umidinizi kaybetmeyin ve sakın korkmayın birdaha boyle olacak diye allahim herşeyin hayirlisini versin inşallah

Her hamilelik farklı olurmuş belki bu da sessiz sakin geçecek bekle bakalım en son ilişkin ne zaman olmuştu onun üzerinden 14 gün say bi daha test yap cnm

Her hamilelik farklı olurmuş belki bu da sessiz sakin geçecek bekle bakalım en son ilişkin ne zaman olmuştu onun üzerinden 14 gün say bi daha test yap cnm
En son 4 gün önce oldu ondan 3 gün öncede olmuştu cnm ama benm bide iliskiden sonra kan geliyodu bide 51 gündür kahverengi leke geliyo o yüzden gebeliğe ihtimal vermedim.

Valla belli olmaz çünkü sonuçta kahverengi kanama içerse kalan kan bana göre ayy heyecanlandım kız hadi hayırlısı olur inşallah en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…