Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Valla belli olmaz çünkü sonuçta kahverengi kanama içerse kalan kan bana göre ayy heyecanlandım kız hadi hayırlısı olur inşallah en yakın zamanda
Yarın belli olcak canm çok korkuyorum dua edin bana olursada korkarim yine aynı acıları yaşamaktan olmazsada üzülcem herlde umitlenmemis gibi görünüyorm ama sanki içim öyle demiyo sonuç negatif biliyorum ama negatif çıkınca üzülcem yarın yazarım hemen buraya öğleden sonra 3 gibi

Hadi diyelim hamilesin her hamileliğin kaderi farklıdır öyle düşün hadi diyelim hamile değilsin demek ki daha hazır değil Rabbim in uygun bildiği başka bi ay vardır inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah

Sağol canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bende senin gibiydim geçen sene temmuzda ilk kurtajimi yaşadım 2.hamileliğim de aynı şeyi yaşayacak korkum var dı ki nitekim öyle oldu yine düştü ama güçlendim etkilemedi beni ilki gibi kismet herşey inşallah bu sefer iyi olur senin ki

Arkadaslar aldım sonucu 11.2 çıktı çok düşük eski gebelikten kalma olabilir dedi doktor pazartesi yine gel dedi çok üzüldüm ya inşallah ikiye katlar sonuç :-(

Ayy inşallah ikiye katlanır cnm ama anlamadığım hcg düşmeden adet olabiliyor muyuz ki madem adet olabiliyoruz neden sıfirlanmasıni bekliyoruz bence stres yapma zaten herşey olacağına var
Arkadaslar aldım sonucu 11.2 çıktı çok düşük eski gebelikten kalma olabilir dedi doktor pazartesi yine gel dedi çok üzüldüm ya inşallah ikiye katlar sonuç :-(
ır

Ayy inşallah ikiye katlanır cnm ama anlamadığım hcg düşmeden adet olabiliyor muyuz ki madem adet olabiliyoruz neden sıfirlanmasıni bekliyoruz bence stres yapma zaten herşey olacağına var

ır
Ben hiç adet olmadım canım daha içimde parça falanda kalmadı eminim çünkü 3 doktora gittim. Bakalm nolck pazartesi belli olur ama 52 günde eski hcg düşmezmi kürtaji yapan doktorumu aradım o 20 günde sifirlanir dedi bilmiyorum ki ya.

Hee doğru yaa bakalım gebelik testi yapmis miydin peki

Elinde varsa gebelik testi yarın sabah tekrarla istersen bakalım çıkacak mı yada beklerim dersen pazartesi yine bekle

Elinde varsa gebelik testi yarın sabah tekrarla istersen bakalım çıkacak mı yada beklerim dersen pazartesi yine bekle
Ama yine çıkacağını sanmıyorum cnm çünkü 11.5 hcg 3 haftalik gebelik oluyo o idrarda çıkmaz ki daha. Önceki gebeliğimde 5+3de yapmıştım test pozitifti

Canim valllah yeni gordum dusuk ama gerçekten belki ya gebelik baslangici yada oteki hamilrlikten olabilir. O düşünce gelir adetin belki bilemedim simdi? Yanlis bisey demek istemiyorum

Canim valllah yeni gordum dusuk ama gerçekten belki ya gebelik baslangici yada oteki hamilrlikten olabilir. O düşünce gelir adetin belki bilemedim simdi? Yanlis bisey demek istemiyorum
Çok merak ediyorum cnm ama benim anlamadigim niye 52 gündür adet olmadım madem işte pazartesi belli olck hersey hayrlisi neyse o olsun hepimiz için

Canım tam 20 gün değil.gebeliğin haftasına ve kürtaj işlemine göre değişiyormuş o.
Hem bazı ilaçlar da hcg yi yükseltebiliyormuş.şimdiden bu kadar stres yapma.varsa vardır yoksa yoktur.ayrıca yumurtlama tatihini tam olarak biliyor musun ovulasyon testi falan kullandın mı?

Amin tatlım da ne bileyim sanki 3 4 ay bu şekilde geçecek gibime geliyor.
Hislerim doğru söylüyormuş.ocakta kürtaj oldum mayıs bitiyor.inşallah umutlar son bahara kalmaz.bir an önce bebeğim gelsin istiyorum.

Kullandım da hiç bişey anlamadım canm aman bakalım nasip herşey olursa olur olmazsa bidahaki ay artık

arkadaşlar kürtajdan sonra hamile kalan varmı ocakta kürtaj oldum 2 ay önce korunmayı bıraktım bugün regl oldum bu yada hüsran umutlarım gittikce azalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…