Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Kullandım da hiç bişey anlamadım canm aman bakalım nasip herşey olursa olur olmazsa bidahaki ay artık
Ben de evvel ay kullandım ama 32.gün yumurtladım.haliyle 12 24 arası yapmıştımve yumurtlamadığımı düşünmüştüm.bakalım bu ay 13.gün başlamayı düşünüyorum.pztsi kan verecek misin

Berat kandiliniz mübarek olsun kızlar allahim hepimize insallah tez zamanda hayirli sağlıklı salih eli ayağı düzgün güzel yüzlü güzel huylu evlatlar nasip etsin inşallah. Allahim cok aratmasin inşallah hepiniz için dua ettim. Allahim kabul etsin inşallah hayirli geceler hepinize allaha emanet olun

Cnm bnm üzülme kimyasaldan sonra çok hemen hamile kalıp sağlıkla hamileliği geçiren arkadaşlarım var üzülme belki kromozom hatalı falan olabilir Rabbimin en güzel duyguları yaşatsın sana üzülme lütfen
Verdim cnm sonuc hic ic acici degil kimyasal gebelikmis. Doktordan geldigimden beri agliyorum. Iyi degilim yani.

Istemiyorum artik cocuk falan su 60 gunde yasamadigim aci kalmadi cocukla alakali artik biraktim allahim size nasip etsin insallah.

Şuan çok üzüldüğün için böyle düşünüyorsun cnm bnm. Bu ay dinleme kendini istersen körün istersen korunma emin ol diğer aya isteniyor ben kürtaj oldum istemem daha diye düşünürken ikinci ay yine istediğimi farkettim
Istemiyorum artik cocuk falan su 60 gunde yasamadigim aci kalmadi cocukla alakali artik biraktim allahim size nasip etsin insallah.

Verdim cnm sonuc hic ic acici degil kimyasal gebelikmis. Doktordan geldigimden beri agliyorum. Iyi degilim yani.
Ağlama kuzum.sıkma canını.demek ki zamanı gelmemiş.
İnan bana sadece kendine zarar verirsin.olacakalara engel olamazsın.rabbim sana ve eşine sağlık versin.hayırlısıyla yeniden olur.hem kimyasal sonrası çabuk kalınıyor diyenler çok.

Bilmiyorum cnm suan gercekten hic bisey istemiyorum. Kanama falanda gelmedi tek istedigim sunu bi an once vucuttan atmak. O kadar kotu bi durum ki anlatamam tam kendimi topladim derken kurtajdan sonra bide bu cikti cok umutluydum halbuki yine hayrlisi degilmis deyip cekilcez kenara yapicak hic bisey yok her zamanki gibi. Allah kimseye boyle acilar yasatmasin.

Sakın bir daha böyle bir şey söyleme rabbimin gücüne gider.o bilir ne zaman nasip edeceğini.
Hakkında hayırlısı olsun.

Merhabalar. Bem de cuma gunu kurtaj olmak zorunda kaldim. Zaman gecmiyot, ev ustume usyume geliyor. Ise donmek istemiyorum hicbir sey isyeiyorum

Kizlar bir de pismanlik var bende. Isteyerek yaptirmadim zorunluluktan oldu. 2 doktor da kirtaj dedi. Ama hala icimdesuphe var yasar miydi buyur muydu diye. Aslinda olmayacagini biliyorum cunku 1 hafta oncesinde kalp atisini duymustuk, kesenin icinde kalp atisini gormustu doktor ve kesede kan akimi vardi.ama cuma gunu kalo atisi kan akisi hicbir sey yoktu. Ayrica 6 gunde 2 gunluk buyumustu sadece. Ama icimdeki beklemeliydik dusuncesini atamiyorum kafamdan

Gecmis olsun cnm umarim cabuk atlatirsin ilk gunlet oyle oluyo benmde oyle olmustu ama alisiyo insan allah beterinden saklasin. Kac haftalikti bebegin. Sakin pismanlik hissetme allah verdi allah aldi suphen olmasin..

Gecmis olsun cnm umarim cabuk atlatirsin ilk gunlet oyle oluyo benmde oyle olmustu ama alisiyo insan allah beterinden saklasin. Kac haftalikti bebegin. Sakin pismanlik hissetme allah verdi allah aldi suphen olmasin..

Adet tarihime gore 8+5 olmaliydi canim ama gec dollenme dedi doktor. Kurtaj oldugum gun 7 hafta olmasi lazimdi ama 6+4 te kalmisti. Aslinda surekli kese kucuktu yani gec dollenme olmasina ragmen kese yine kucuktu.

Geçmiş olsun canim sakın pişman olma hepimiz ayni şeyleri yaşadık senin durumun benimkine benziyor. Bende 1 buçuk 2haftaya yakın bekledim. Kantahlili yaptırdım tekrardan ama biliyordum bişey olduğuna artık onu hissetmiyordum karnimda ama bana zararı da olmadi zorda olsa atlattim. Şuan allaha şükür iyiyim. Sakın isyan etme yine olacak ve onun bu dünyada kısmeti yokmuş o daha güzel yerde şimdi ve inşallah onları cennete göreceğiz küçük meleklerimizi. Bu zorlu imtihan inşallah zamanla geçicek hep dua et canım tekrar geçmiş olsun. Güzel umutlarla bak dünyaya

Insallah canim. Daha birkac gun oldu ama ben bin yil yaslandim sanki. Korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan. Rabbim kimseye yasatmasib

Insallah canim. Daha birkac gun oldu ama ben bin yil yaslandim sanki. Korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan. Rabbim kimseye yasatmasib
Banada öyle olmuştu yaşadığını bu derdi yaşayan iyi anlar. Ve sen üzülünce ve çok üzülünce eşin ve annen daha çok üzülüyor belli etmeselerde ben buna dayanamamıştım... verende allah alanda allah allah ol derse olur. Merak etme daha güzel ve hayırlısı olucak doktorun ne dedi peki korunmanla alakalı. Ben 6 ay korunmam lazım daha iyi sonuç alabilmek için,hemde psikolojik ten dolayı ve kendine anca gelirsin dedi haklılar çünki kolay değil. Kafa ve beden tekrar iyi olması için lazim bu süre inşallah olur tekrar sakın üzülme geçicek hepsi

Cuma gunu kontrole gidecegim canim. Ama bana korunma dedi. Ilk adetten sonra cocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Eminim acisi asla bitmez ama hamile olirsamm ve saglikli olursa biraz olsun azalir acim. Dedigin cok dogru annem ozellikle de esim beni boyle gordukce cok uzuluyor. Gozlerim aglamaktan sisti ve acilmiyor. Rabbim baska aci vermesin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…