- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Ben de evvel ay kullandım ama 32.gün yumurtladım.haliyle 12 24 arası yapmıştımve yumurtlamadığımı düşünmüştüm.bakalım bu ay 13.gün başlamayı düşünüyorum.pztsi kan verecek misinKullandım da hiç bişey anlamadım canm aman bakalım nasip herşey olursa olur olmazsa bidahaki ay artık
Vericem canmBen de evvel ay kullandım ama 32.gün yumurtladım.haliyle 12 24 arası yapmıştımve yumurtlamadığımı düşünmüştüm.bakalım bu ay 13.gün başlamayı düşünüyorum.pztsi kan verecek misin
Vericem canm
Verdim cnm sonuc hic ic acici degil kimyasal gebelikmis. Doktordan geldigimden beri agliyorum. Iyi degilim yani.Tatlım kan verdin mi bugün
Verdim cnm sonuc hic ic acici degil kimyasal gebelikmis. Doktordan geldigimden beri agliyorum. Iyi degilim yani.
Istemiyorum artik cocuk falan su 60 gunde yasamadigim aci kalmadi cocukla alakali artik biraktim allahim size nasip etsin insallah.Cnm bnm üzülme kimyasaldan sonra çok hemen hamile kalıp sağlıkla hamileliği geçiren arkadaşlarım var üzülme belki kromozom hatalı falan olabilir Rabbimin en güzel duyguları yaşatsın sana üzülme lütfen
Istemiyorum artik cocuk falan su 60 gunde yasamadigim aci kalmadi cocukla alakali artik biraktim allahim size nasip etsin insallah.
Ağlama kuzum.sıkma canını.demek ki zamanı gelmemiş.Verdim cnm sonuc hic ic acici degil kimyasal gebelikmis. Doktordan geldigimden beri agliyorum. Iyi degilim yani.
Sakın bir daha böyle bir şey söyleme rabbimin gücüne gider.o bilir ne zaman nasip edeceğini.Istemiyorum artik cocuk falan su 60 gunde yasamadigim aci kalmadi cocukla alakali artik biraktim allahim size nasip etsin insallah.
Geçmiş olsun canım nolur üzülme sakın bunlarıda atlatacaksın inşallah zamanla yoluna girer herşey sıkma canını.Verdim cnm sonuc hic ic acici degil kimyasal gebelikmis. Doktordan geldigimden beri agliyorum. Iyi degilim yani.
Gecmis olsun cnm umarim cabuk atlatirsin ilk gunlet oyle oluyo benmde oyle olmustu ama alisiyo insan allah beterinden saklasin. Kac haftalikti bebegin. Sakin pismanlik hissetme allah verdi allah aldi suphen olmasin..Kizlar bir de pismanlik var bende. Isteyerek yaptirmadim zorunluluktan oldu. 2 doktor da kirtaj dedi. Ama hala icimdesuphe var yasar miydi buyur muydu diye. Aslinda olmayacagini biliyorum cunku 1 hafta oncesinde kalp atisini duymustuk, kesenin icinde kalp atisini gormustu doktor ve kesede kan akimi vardi.ama cuma gunu kalo atisi kan akisi hicbir sey yoktu. Ayrica 6 gunde 2 gunluk buyumustu sadece. Ama icimdeki beklemeliydik dusuncesini atamiyorum kafamdan
Gecmis olsun cnm umarim cabuk atlatirsin ilk gunlet oyle oluyo benmde oyle olmustu ama alisiyo insan allah beterinden saklasin. Kac haftalikti bebegin. Sakin pismanlik hissetme allah verdi allah aldi suphen olmasin..
Geçmiş olsun canim sakın pişman olma hepimiz ayni şeyleri yaşadık senin durumun benimkine benziyor. Bende 1 buçuk 2haftaya yakın bekledim. Kantahlili yaptırdım tekrardan ama biliyordum bişey olduğuna artık onu hissetmiyordum karnimda ama bana zararı da olmadi zorda olsa atlattim. Şuan allaha şükür iyiyim. Sakın isyan etme yine olacak ve onun bu dünyada kısmeti yokmuş o daha güzel yerde şimdi ve inşallah onları cennete göreceğiz küçük meleklerimizi. Bu zorlu imtihan inşallah zamanla geçicek hep dua et canım tekrar geçmiş olsun. Güzel umutlarla bak dünyayaKizlar bir de pismanlik var bende. Isteyerek yaptirmadim zorunluluktan oldu. 2 doktor da kirtaj dedi. Ama hala icimdesuphe var yasar miydi buyur muydu diye. Aslinda olmayacagini biliyorum cunku 1 hafta oncesinde kalp atisini duymustuk, kesenin icinde kalp atisini gormustu doktor ve kesede kan akimi vardi.ama cuma gunu kalo atisi kan akisi hicbir sey yoktu. Ayrica 6 gunde 2 gunluk buyumustu sadece. Ama icimdeki beklemeliydik dusuncesini atamiyorum kafamdan
Insallah canim. Daha birkac gun oldu ama ben bin yil yaslandim sanki. Korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan. Rabbim kimseye yasatmasibGeçmiş olsun canim sakın pişman olma hepimiz ayni şeyleri yaşadık senin durumun benimkine benziyor. Bende 1 buçuk 2haftaya yakın bekledim. Kantahlili yaptırdım tekrardan ama biliyordum bişey olduğuna artık onu hissetmiyordum karnimda ama bana zararı da olmadi zorda olsa atlattim. Şuan allaha şükür iyiyim. Sakın isyan etme yine olacak ve onun bu dünyada kısmeti yokmuş o daha güzel yerde şimdi ve inşallah onları cennete göreceğiz küçük meleklerimizi. Bu zorlu imtihan inşallah zamanla geçicek hep dua et canım tekrar geçmiş olsun. Güzel umutlarla bak dünyaya
Banada öyle olmuştu yaşadığını bu derdi yaşayan iyi anlar. Ve sen üzülünce ve çok üzülünce eşin ve annen daha çok üzülüyor belli etmeselerde ben buna dayanamamıştım... verende allah alanda allah allah ol derse olur. Merak etme daha güzel ve hayırlısı olucak doktorun ne dedi peki korunmanla alakalı. Ben 6 ay korunmam lazım daha iyi sonuç alabilmek için,hemde psikolojik ten dolayı ve kendine anca gelirsin dedi haklılar çünki kolay değil. Kafa ve beden tekrar iyi olması için lazim bu süre inşallah olur tekrar sakın üzülme geçicek hepsiInsallah canim. Daha birkac gun oldu ama ben bin yil yaslandim sanki. Korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan. Rabbim kimseye yasatmasib
Banada öyle olmuştu yaşadığını bu derdi yaşayan iyi anlar. Ve sen üzülünce ve çok üzülünce eşin ve annen daha çok üzülüyor belli etmeselerde ben buna dayanamamıştım... verende allah alanda allah allah ol derse olur. Merak etme daha güzel ve hayırlısı olucak doktorun ne dedi peki korunmanla alakalı. Ben 6 ay korunmam lazım daha iyi sonuç alabilmek için,hemde psikolojik ten dolayı ve kendine anca gelirsin dedi haklılar çünki kolay değil. Kafa ve beden tekrar iyi olması için lazim bu süre inşallah olur tekrar sakın üzülme geçicek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?