- 21 Şubat 2016
- 231
- 194
- 103
- Konu Sahibi Princess91
-
Ay canım üzülme bak bazen doktorlada hata yapıyor demekki. Demek ki adetini engellemiş kist. İnşallah çabuk ileşirsin canımbenim tekrar geçmiş olsun.Kizlar benim kimyasal gebelik degilms. Cok sukur. Kurtaji yapan doktoruma gttim bugun kist olusmus igneyle hap verdi. Cok sukur 15 20 gun sonra adet olabilcem ve kist kendi kendjne gidicekmisHayata_umutla Princess91 ada_aras
Canım benim çok sarıl onlara onlardan güç al. Ağlamaya çalış bir iki gün zor olucak ama sonra alışacaksın bende ilk günler ağladım ama sonra artık ağlamaya karar verdim. Ve böyle daha iyi hisediyorum kendimi.Cuma gunu kontrole gidecegim canim. Ama bana korunma dedi. Ilk adetten sonra cocuk sahibi olabilirsiniz dedi. Eminim acisi asla bitmez ama hamile olirsamm ve saglikli olursa biraz olsun azalir acim. Dedigin cok dogru annem ozellikle de esim beni boyle gordukce cok uzuluyor. Gozlerim aglamaktan sisti ve acilmiyor. Rabbim baska aci vermesin ne diyelim
Sagol canm ozelde daha cok ilgililer demekki ve ultrasonlari daha iyi ben devllete gtmisms muayne icin kisti goremedi bugunku doktor gordu bak cok sukurAy canım üzülme bak bazen doktorlada hata yapıyor demekki. Demek ki adetini engellemiş kist. İnşallah çabuk ileşirsin canımbenim tekrar geçmiş olsun.
Tedavini ol canım sonra hayırlısıyla hamile olursun inşallah. Dualarim hep sizinleSagol canm ozelde daha cok ilgililer demekki ve ultrasonlari daha iyi ben devllete gtmisms muayne icin kisti goremedi bugunku doktor gordu bak cok sukur
Insallah kuzum hep birlikte hemen hamile olalim saglikli hayrli bebislerimiz olsunTedavini ol canım sonra hayırlısıyla hamile olursun inşallah. Dualarim hep sizinle
Amin amin inşallah vallah ben çok hazir hissediyorum ama doktorlari dinlemem lazim vallahi gün sayıyorum korunmayı bırakacağımızı az kaldı hayırlısıyla allahım hepimize versin inşallahInsallah kuzum hep birlikte hemen hamile olalim saglikli hayrli bebislerimiz olsun
NE kadar kaldiki kuzum.bide 6 ay cok fazla degilmi ya nasil dayaniyosun kiAmin amin inşallah vallah ben çok hazir hissediyorum ama doktorlari dinlemem lazim vallahi gün sayıyorum korunmayı bırakacağımızı az kaldı hayırlısıyla allahım hepimize versin inşallah
İyi bari en azından sebebini biliyorsun tedavini olur hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın.yaz yine burdan bizi merakta bırakmaKizlar benim kimyasal gebelik degilms. Cok sukur. Kurtaji yapan doktoruma gttim bugun kist olusmus igneyle hap verdi. Cok sukur 15 20 gun sonra adet olabilcem ve kist kendi kendjne gidicekmisHayata_umutla Princess91 ada_aras
Tmm cnm sizde durumlar nasil hep ben konusuyorum valla sagolun sizde dinliyosunz.İyi bari en azından sebebini biliyorsun tedavini olur hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın.yaz yine burdan bizi merakta bırakma
Ne demek canım.birbirimize destek olmak için buradayız.Tmm cnm sizde durumlar nasil hep ben konusuyorum valla sagolun sizde dinliyosunz.
Ovulasyon testi kullaniyosn dmi kuzum sen bat haziran ortasiysa daha var sanki yumurtlamana insallah bu ay tutarda hamile kalirsin hayrlisiyla canm benm.Ne demek canım.birbirimize destek olmak için buradayız.
Ben Daha yumurtlamadım bile çalışmalar tam gaz devambat da haziran ortası.şimdilik hiç gelmeyecek gibi ama zaman çabuk geçiyor cancağızım
5 6 ay dedi,5 ay diye saydım canım ne kaldı ki 1 buçuk ay oldu 3 ay sonra işte. O vakit çok çabuk geçiyor, önemli olan kendine iyi bakmak. Kismet hayırlısı olsun inşallahNE kadar kaldiki kuzum.bide 6 ay cok fazla degilmi ya nasil dayaniyosun ki
Gerci mecbur dayancaksin hem kendin icin hem bebegin icin benimkide soru iste saglikli olsunlarda isterse 1 yil sonra gelsin beklenir bi sekilde cnm olsn allah sabrini veriyo yani5 6 ay dedi,5 ay diye saydım canım ne kaldı ki 1 buçuk ay oldu 3 ay sonra işte. O vakit çok çabuk geçiyor, önemli olan kendine iyi bakmak. Kismet hayırlısı olsun inşallah
Aynen birde şu var belki hemen hamile kalamayız belli de olmaz herşeye hazırlıklı olalım biz belkide hemen olur allahım çok aratmasın inşallahGerci mecbur dayancaksin hem kendin icin hem bebegin icin benimkide soru iste saglikli olsunlarda isterse 1 yil sonra gelsin beklenir bi sekilde cnm olsn allah sabrini veriyo yani
Aminnn cnm insallah kimseye aratmasin rabbim tabi hemn kalamayz gibi hazrlamk lazm aslnda umitlenmemk icn.Aynen birde şu var belki hemen hamile kalamayız belli de olmaz herşeye hazırlıklı olalım biz belkide hemen olur allahım çok aratmasın inşallah
Cuma başlıycam hayırlısıyla.bakalım geç olsun da güç olmasınOvulasyon testi kullaniyosn dmi kuzum sen bat haziran ortasiysa daha var sanki yumurtlamana insallah bu ay tutarda hamile kalirsin hayrlisiyla canm benm.
Selam canım sana bir haberim var kendi kararım ya ben korunmayı bıraktım bu ay bakalım hayırlısı 5 ay 6 ay diyor doktorlar ama onlar birsey olduğu için değil genel olarak konuşuyor birdaha nasıl olacağını biz bilemeyiz allaha kaldı allahım hayırlısını versin inşallah şuan ben yumurtlama dönemine girdiğimi hisediyorum kasikta batma göğüsler de hassasiyet var. 2 hafta ve iki gun var adetime daha sende nasıl gidiyor neler yapıyorsun anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?