- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Vajinal enfeksiyonun var demek canım bnm
Canim cok gecmis olsun,Allahim tekrarini yasatmasin..kızlar 2. tüp bebek denememde 2 yolklu kesemde bebek gelişmedi kalp yok haliyle bu geçtiğimiz pazartesi doktor ilaçları bıraktırdı, kan sulandırıcının etkisi cumaya geçer dedi evde ilaç kullan düşük yaparsın dedi, sonra parça kalırsa kürtaj yaparım dedi, şimdi ben yrn düşük yapmak için bu ilaçları alcam ya çok korkuyorum, çok ağrım olcak mı ilk kez düşük yapıcam, sıcak su koysam ayağıma ve ağrı kesici yutsam yeterli olur mu, hastanelik olurmuyum , ne tavsiye edersinizilaçları hiç almadan gidip özelde yatış yapsam da hastanede kontrollü düşük mü yapsam
cvp için çok saol size de çok geçmiş olsunCanim cok gecmis olsun,Allahim tekrarini yasatmasin..
Kac haftalik hamilesin?
Ben 8,5-9haftalik hamileydim ama bebegimin gelisimi 6,5 haftaya uyumluydu.cumartesi gunu yavas atan kalbinin durdugunu ogrendik.hic kanamam yoktu ve dr isterseniz tahliye edelim size uygun zamanda..herseye hazirlikli gitmistim hemen alinsin istedim(
Neye gore operasyona neye gore evde dusuge karar veriyorlar bilmiyorum.
Ama ben kendimi sizin yerinize koyuyorum,gelecek icin herhangi bir risk yoksa dr mudahalesiyle tahliye edilsin isterdim.
Evde dusuk yapma fikri acikcasi bana daha travmatik geliyor
Umarim yazdiklarimda sizi uzen kiran nokta olmamistir
Tekrar tekrat gecms olsun dilerim
cvp için çok saol size de çok geçmiş olsunne zormuş anne olmaya çalışmak, kadın olmak bu gün baktırdım yine içim rahat olsun die, kesem bugün 5,5 haftaya uyumluydu normalde 8. haftamdayım, tüp bebek dr tam bi açıklama yapmadı neden evde düşük yapcağımla ilgili, bu tedavide çok kan sulandırıcı kullandığım için sadece dediki cumadan önce düşük yapma kanaman çok olur, o gün kalp duyarım hayaliyle gidip gebelik sonlandırma kararı alındığı için şok olmuş ağlıyordum sessizce eşim dinliyordur die ben fazla dinleyemedim, o da ağlamış meğer sessizce içten o da dinlememiş fazla, ama doktorun düşükle atarsın şimdi kürtajı düşünmeyelim gibi bişi dediğini hatırlıyorum, hastaneye falan yatış yapmamı gerektircek mi ki bu ağrı dediğiniz gibi kürtajı anesteziyle olmak parça parça düşürmekten daha kolay geliyor kulağa ama ben ne yapcam şimdi başka doktora gideyim de kürtajla alın mı diyeyim, bilemedim
cahil cesaretimi diyeyim o zamanın kafasının toparlanamaması mı diyeyim ne diyeyim canımCanim senin de dedigin gibi evde dusurme fikri beni cok daha fazla uzer,yipratirdi..5gun once operasyon oldum ben,2 gun sonrasinda yine adet sancisina benzer agrim oldu o agri bile bana bebegimi kaybettigimi hatirlatip aglamama neden oluyordur..ben peki evde dusuk yapayim diyecek kadar cesur olamazdim sanirim.
Ekonomik olarak zorlamazsa sizi bi doktorunuza neden operasyon onermedigini ya da teklif etmedigini sorun isterseniz
Sonucta vucut elimize batan kıymığı bile atmaya calisirken canimizi acitiyor..cahil cesaretimi diyeyim o zamanın kafasının toparlanamaması mı diyeyim ne diyeyim canımbu güne kadar tek düşündüğüm bebek yok bebek gidecek şimdi de can korkusu da sarmaya başladı dank etti bir an ben evde nasıl düşük yapcam yaw die ben giderim yrn hastaneye yok evde yapamam bu işi, okuyorum nette orda burda yazılanları parça falan diyolar, zonklar orası yaw tüp doktorum erkek kadınla empati yapamadı heral düşür yaw dedi heral
Allah hepinize sabır versin, ben de cinsiyet tahmini almak umuduyla doktora gittiğim 12. Haftada ilk hamileliğimde bebeğimi kaybettim.
Üzüntüm gözyaşlarım rarif edilmezdi. Korka korka ikinci hamileliğimi geçirdim.
Ama sonra ölü doğum yapanları bebeğinin her şeyini hazır edip sezaryanla ebbeğibi kaybedenleri sütü gelip de emziremeyenleri gördükçe allaha şükrettim. Beterin beteri var, rabbim en doğrusunu iyisini bilir.
Tez vakitte sağlıkla kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inş
Günaydın,
Amin inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin mübarek günde..
Tahmin edersiniz ki sorunlu hamilelik geçiren her anne adayı gibi tedirginiz,gerginizAllah korusun ya yine aynı şeyi yaşarız diye.
Sizi üzmezse eğer kürtaj sonrası süürecinizi bizimle paylaşır mısınız..
Siz bebeğinizi kaybettikten sonra ne zaman tekrar hamile kaldınız?kaç yaşındasınız?
Canim cok gecmis olsun,Allahim tekrarini yasatmasin..
Kac haftalik hamilesin?
Ben 8,5-9haftalik hamileydim ama bebegimin gelisimi 6,5 haftaya uyumluydu.cumartesi gunu yavas atan kalbinin durdugunu ogrendik.hic kanamam yoktu ve dr isterseniz tahliye edelim size uygun zamanda..herseye hazirlikli gitmistim hemen alinsin istedim(
Neye gore operasyona neye gore evde dusuge karar veriyorlar bilmiyorum.
Ama ben kendimi sizin yerinize koyuyorum,gelecek icin herhangi bir risk yoksa dr mudahalesiyle tahliye edilsin isterdim.
Evde dusuk yapma fikri acikcasi bana daha travmatik geliyor
Umarim yazdiklarimda sizi uzen kiran nokta olmamistir
Tekrar tekrat gecms olsun dilerim
cvp için çok saol size de çok geçmiş olsunne zormuş anne olmaya çalışmak, kadın olmak bu gün baktırdım yine içim rahat olsun die, kesem bugün 5,5 haftaya uyumluydu normalde 8. haftamdayım, tüp bebek dr tam bi açıklama yapmadı neden evde düşük yapcağımla ilgili, bu tedavide çok kan sulandırıcı kullandığım için sadece dediki cumadan önce düşük yapma kanaman çok olur, o gün kalp duyarım hayaliyle gidip gebelik sonlandırma kararı alındığı için şok olmuş ağlıyordum sessizce eşim dinliyordur die ben fazla dinleyemedim, o da ağlamış meğer sessizce içten o da dinlememiş fazla, ama doktorun düşükle atarsın şimdi kürtajı düşünmeyelim gibi bişi dediğini hatırlıyorum, hastaneye falan yatış yapmamı gerektircek mi ki bu ağrı dediğiniz gibi kürtajı anesteziyle olmak parça parça düşürmekten daha kolay geliyor kulağa ama ben ne yapcam şimdi başka doktora gideyim de kürtajla alın mı diyeyim, bilemedim
Çok çok geçmiş olsun
ben de cumartesi günü doğum katında ntsye bağlanmış anne adaylarından gelen bebek kalp atışlarını dinleyerek, kalbi duran bebeğimin tahliye edilmesini bekledim.Ağladım ağladım....
sedye ile operasyona götürülürken "doğumhane"yazan kapıdan girdim ağlamam daha da şiddetlenmişti..
uyutulmadan önce lütfen tekrar kontrol eder misiniz belki atıyordur kalbi dedim(
ben 39 yaşımdayım,18yaşında oğlum var.2.evliliğimi yaptığım ay Allahın hikmeti hamile kaldım.Çok çok istiyorduk ve hep
Merhaba arkadaşlar hepinize geçmiș olsun 7 ay önce düșük yaptım bol kanamalı sancı lı 5 gün hastanede kaldım bebeği ölen kızları gördűm 28 yașındayım kűrtaj masasında kadınlığın zorluĝunu katkat anladım çok duygusal biriyim bu konuda hassas zaten herkes için ağladįm Rabbime dua ettim verende o alanda bebeĝi büyük olup ölenleri gördükçe onlara daha üzüldüm șùkrettim herșeyin hayırlısı 3 ay korunun dediler bu 5 aydır korunmuyoruzda nasip olmadı bu ay doğacaktı diyip ağlīyorum sonrada kızıyorum kendime insanoğluyuz Rabbim bizlere sağlįklı hayırlı evlatlar verir in$allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?