- Konu Sahibi Princess91
-
kazıyarak mı alıyorlar((
ben o sistemi çok çok eskiden kullandıklarını,artık vakumla aldıklarını zannediyordum
Ahhhh canim ahh((
Yine yaram kanadi..ara ara aglama nobetlerim oluyor..
Bisey sormak istiyorum,neden operasyon degilde ilacla dusuk yaptiriliyor?
Allah yardimcin olsun
Allah kucağımıza sağlıklı bebekler almayı nasip eylesin. acı acıdır unutulmuyor haızamız hep yerinde sonuçta ama
benimde öyle oldu annem doktora kürtaja illa gerek varmı kendi düşmez mi dedi çünkü kalbi durmuştu benimkinin. doktor yok teyze kazıyıp alıcaz demişti. benimde 11-12 gün kanamam olmuştu az az. sonra geçti.
saol canım, sana da çok geçmiş olsunmaşallah gülay hanım Allah
canım çook geçmiş olsun. bak bende temmuz ayında 8 haftalık bebeğimi kalbi durunca kürtajla aldırdım. içinde bulunduğun psikolojiyi çok iyi anlıyorum emin olabilirsin. ana geçecek merak etmee onların yerine yeni bebek planları yapmıyoruz o ilk evladımız olarak kalacak ve ona kardeşler yapıcaz. üzülme atlatıcaksın
eveeeet artık üzülmeyelim. insanlar kaç kez peşpeşe yaşıyor bu durumu. beterin beteri var. bakalım benim bat.11 şubattt
saol canım, sana da çok geçmiş olsunbuna 4 senede anca hamile kaldım bidahakine ne zaman kalırım bilmem, oda aynı olur die de korkuyorum
Sizin de ilk dusugunuz mu test falan yapıldı mu bende sadece patoloji sonucu temiz çıktı test yaptırma konusunda kararsız kaldım ilk
dusukte bise yapmiyorlar
Napalim ben diğer reglimden sonra denemeye baslicaktim napsam bilemedim üç tane kadın dogumcu tanıyorum ucu de Gerek yok dedi pihtilasma ya baktirmaya gerek yok dedi
Ben ilk regliyle baslayacagim denemeye..simdi yine saglikli ve bitkisel beslenme zamani
Ben kürtaj sonrası ağır grip oldum o yüzden iki regl beklerim ben Mart gibi başlarım vücudum toparlanmis olur hemde hayırlı vakitte hayırla gelsinler inşallah
bu arada epikriz formunda hasta tanısı kısmında AKUT VAJİNİT yazıyor internetten baktım tam anlamadım yani bu kürtajla mı yoksa benlemi ilişkili? sizin rapordada böyle yazıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?