Kürtaj sonrası toparlanma süreci

mesajlarda kendiliğinden geldi öyle... kimilerine 6 ay da korunun deniyormuş. kimine hiç korunmayın diyorlar. eye göre ama bilemicem

kazıyarak mı alıyorlar ((

ben o sistemi çok çok eskiden kullandıklarını,artık vakumla aldıklarını zannediyordum

Valla devlette yaptırmak zorunda kaldım kadın doğuma acil kaldırdı eşim, meğer bebek zehirlemeye başlamış.
Benimki yapışmış vakumla gelmemiş dr öyle dedi.

Ahhhh canim ahh ((
Yine yaram kanadi..ara ara aglama nobetlerim oluyor..

Bisey sormak istiyorum,neden operasyon degilde ilacla dusuk yaptiriliyor?

Allah yardimcin olsun
dr öyle dedi, kanaman bitince gel parça kalmış mı bakarım dedi yrn başka dr'a daha gidicem cuma vedalaşmadan önce

Amin canım hepimize yeniden nasip olur inşallah.

saol canım, sana da çok geçmiş olsun buna 4 senede anca hamile kaldım bidahakine ne zaman kalırım bilmem, oda aynı olur die de korkuyorum

eveeeet artık üzülmeyelim. insanlar kaç kez peşpeşe yaşıyor bu durumu. beterin beteri var. bakalım benim bat.11 şubattt

Bende dün ilk reglimi oldum canım.
Ben genelde 40-45 günde bir oluyorum pko olduğum için.
Takip edelim burda birbirimizi
Dr bana korunmana gerek yok adetten sonra dedi ama eşim ikna olmuyor su aralar

Konu Sahibi bnm ama bana hiç bildirim gelmedi arkadaşlar bebeğini kaybeden arkadaşlarım uzuntunuzu çok derinden hissediyorum allahın yenisini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah bnm de kürtaj sonrası ilk adetim geldi bugün

Çok üzgünüm hepinize çok çok sabır diliyorum bende gecen sene biri 20 haftalık ikincisi 12 haftalık iken düşük yaşadım ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Doktorlarım bana bir kez normal adet olmalısın ( rahim bir kere bir kendini boşaltıp kürtaj darbelerini atması içinmiş) sonra istersen tekrar denemeye başlıya bilirsin dedi. Zaten vücut hazır olmadan tekrar hamile kalmazmış yani yine bir kaç ay sürecektir.

Sizin de ilk dusugunuz mu test falan yapıldı mu bende sadece patoloji sonucu temiz çıktı test yaptırma konusunda kararsız kaldım ilk dusukte bise yapmiyorlar

Sizin de ilk dusugunuz mu test falan yapıldı mu bende sadece patoloji sonucu temiz çıktı test yaptırma konusunda kararsız kaldım ilk
dusukte bise yapmiyorlar

Benim ilk dusuk/kurtajim..
Ilkinde detayli tetkik yapilmiyormus gerci patolojiye gonderdiler.10gun sonra sonuc cikar dedi doktor.Sali gunu cikacak sonucumuz..sanirim pihtilasmaya bakilacaktir.
Allah kimseye tekrarini yasatmasin..

Napalim ben diğer reglimden sonra denemeye baslicaktim napsam bilemedim üç tane kadın dogumcu tanıyorum ucu de Gerek yok dedi pihtilasma ya baktirmaya gerek yok dedi

Tekrar sabır dilerim size. Benim iki düşük peş peşe oldu. İlki patoloji sonucu downsendrom çıktı ikinci bebeğim ise hiç gelişmemiş, ikisininde hiç bir sebebi yokmuş, şansmış, olabiliyormuş, peş peşe beni bulmuş. Yine isyan tavrıma geçtim kusura bakmayın ama asla geçmiyor üzüntüsü. acısı.

Son düzenleme:
Napalim ben diğer reglimden sonra denemeye baslicaktim napsam bilemedim üç tane kadın dogumcu tanıyorum ucu de Gerek yok dedi pihtilasma ya baktirmaya gerek yok dedi

Ben ilk regliyle baslayacagim denemeye..simdi yine saglikli ve bitkisel beslenme zamani

bu arada epikriz formunda hasta tanısı kısmında AKUT VAJİNİT yazıyor internetten baktım tam anlamadım yani bu kürtajla mı yoksa benlemi ilişkili? sizin rapordada böyle yazıyormu

bu arada epikriz formunda hasta tanısı kısmında AKUT VAJİNİT yazıyor internetten baktım tam anlamadım yani bu kürtajla mı yoksa benlemi ilişkili? sizin rapordada böyle yazıyormu

Allah allah ben vajinal enfeksiyon olduğunu anladım ama,istersen bi doktoruna sorar mısın.Zaten kontrole gitmelisin

Benim karnımdaki şişlik,gerginlik ne zaman geçecek

Hamileyken bu kadar şiş değildi göbeğim ( Herşey bana bebeğimi kaybettiğimi hatırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…