- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Merhaba arkadaslar nasilsiniz
Bende iyiyim canim. Adet tarihimi bekliyorum 11 subat.Çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın
Bende iyiyim canim. Adet tarihimi bekliyorum 11 subat.
Ben temmuzda dusuk yaptim canim. 2aydirda yeniden bebek dusunuyoruz. Acaba gebelik varmidir diye bekliyorumIlk adetin mi bn de yeni oldum ilk adetim i
İns canim. Allah isteyen herkese nasip eylesin. Sana tavsiyem eger isteyerek gebe kalmissan arayi benim kadar acma. Keske bende 2 adet doneminden sonra tekrar baslasaydim calismalara. Hemen tutmuyor cunkuAllah gonlumuze göre versin canım bnm inşallah vardır heyecanlandim şimdi
İns canim. Allah isteyen herkese nasip eylesin. Sana tavsiyem eger isteyerek gebe kalmissan arayi benim kadar acma. Keske bende 2 adet doneminden sonra tekrar baslasaydim calismalara. Hemen tutmuyor cunku
Oyle evet canim da iste bu ay ovulasyon testi kullandim cok dikkat ettim ya ondan cok merak ediyorum. İns ALlah istediginiz vakit bekletmeden verir sizede.Nisanda baslicam canım stres yapma emin ol stres de hiç olmuyo
Gecmis olsun canim. Hosgeldin. Benimde 11 subat. Bende bekliyorum. 2 aydir deniyoruz bizdeMerhabalar. Bende kk ya yeni katıldım.yazdiklarinizi okuyunca kendi yasadiklarim geldi aklimailki mayista ve 2cisi temmuzda iki kaybim oldu 2 aydr korunmuyoruz bu ayin 12sinde adet tarihim kısmet.insallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder herkese
Merhabalar. Bende kk ya yeni katıldım.yazdiklarinizi okuyunca kendi yasadiklarim geldi aklimailki mayista ve 2cisi temmuzda iki kaybim oldu 2 aydr korunmuyoruz bu ayin 12sinde adet tarihim kısmet.insallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder herkese
Hosbuldum canm. Tarihlerimiz aynıymış guzel haberler veririz insallah.Allah saglikli evlat versin bidaha bu aciyla sinanmayiz insallahGecmis olsun canim. Hosgeldin. Benimde 11 subat. Bende bekliyorum. 2 aydir deniyoruz bizde
Hosbuldum tesekkur ederim amin insallah Allah hic bir kadini annelik duygusundan mahrum etmesin en kisa zamanda saglkli yavrular versin ins.Hos geldiniz,gecmis olsun.
Insallahh bize cok yakinda saglikli hamileliginizin mujdesini verirsiniz
Amiiin insallahhHosbuldum tesekkur ederim amin insallah Allah hic bir kadini annelik duygusundan mahrum etmesin en kisa zamanda saglkli yavrular versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?