Kürtaj sonrası toparlanma süreci

Bugun patoloji sonucumu alip kontrole gittim,en son bebegimle oradaydim diye dusunup tekrar tekrar agladim (( patoloji pek detayli degilmis,ancak 2 dusukten sonra detayli tetkikler yapilirmis..yani bu aciyi Allahim korusun tekrar yasarsam detaya bakilirmis..memleketim ve muhtesem prosedurleri!
Muayenede gebelige ait herhangi bir parca kalinti olmadigini ama rahimde biraz sivi/kan biriktigini soyledi..bundan kaynakliymis ara ara devam eden agrim..
Ilk adete kadar korunmami daha sonrasinda korunmaya gerek olmadigini adetim basladiginda inofolic kullanmami eger 6ay hamile kalamazsam tekrar gitmemi soyledi.
Bu kadar detayi hem fikir vermesi hem de kiyaslamaniz icin yazdim :)
Allahim isteyen herkese saglikli yavrular nasib etsin..

Sevgilerile

Sağol canım.iyi düşünmüşsün ama bence ağlayıp üzülüp psikolojini bozmaya çalışma.sonuçta bu bizim başımıza geldi mi geldi
Üzüldük mü üzüldük
Ağladık mı ağladık
Sonucu değiştirebildik mi HAYIR
belki seninki de yenidir ama yapabileceğimiz bir şey yok.rabbim bebeklerimizi bize yazmadı ve geri aldı.inşallah diğer tarafta bize şefaatçi olacaklar.
şimdiden sonra yapman gereken yaşadıklarını daha az düşünmen.
Bana böyle akıl veren sen ne durumdasın dersen ben de aynı herkes gibi mutlu haber almaya giderken 12.haftada oğlumun kalbinin durduğunu öğrendim ve dr sabah gel alalım dedi.sabaha kadar ağladım ve sabah hastaneye gittim. ağlamasam da gözümden yaş akıyordu zaten.ama engel olamadım.bebeğimi aldılar benden.eve bomboş geldim.sanki kolum ya da bacağım hastanede kalmış gibiydi.dönüp gidip getirecekmişim gibi hissettim ama olmadı.işte tam o gün kalbimin üzerine bir kürek köz koydular ve orada alev alev yanıyo.hele ki bir hamile ve ya küçük bir bebek gördüğümde o ateşin üstüne sanki bir bidon benzin döküyorlar.
rabbim hepimize dayanma gücü ver.sana inandık sana sığındık.en hayırlı zamanda kucaklarımızı yeniden doldur Allahım.

Allah razi olsun Allahim beterinden korusun (
17 yasindaki oglunu mezara koyan teyzemi dusundukce Allahim beni affet diyorum,beterinden koru uzulduklerimden acidiklarimdan etme beni /bizi yarabbimm.
Gececek elbet canim benim yavrularimiz sagliksizdi ve kardeslerine yer acmak icin gittiler..
Allahim saglikla yavrular versin bize insAllahhh

İşte ben de fazlası isyana girer de rabbimin gücüne gider diye dayanıklı durmaya çalışıyorum.

Amin inş cnm

Ćok geçmiş olsun canım Rabbim acını. Unutturacak haberler versin inșallah

plesental doku olması normaldırde bna ıltıhaplı yazması mantıklı gelmedı arkadasım dr bu konuda bıse dedı mı

Yok canım,herşey gayet normal şu an dedi..İşe geç kalıyorum diye alelacele girdim muayeneler vs...not aldığım sorulaı bile soramadım.Doktorum Şebnem hn çok ilgili ama;asistanları 5 karış surat randevunuzdan 30-40 dakika sonra ancak muayeneye girebiliyorsunuz,istediğinizde telefonla ulaşmanıza imkan ihtimal yok
Yeni süreçte yeni doktora başlamayı düşünüyorum ve bu yönde araştırmalara da başladım.

Hayrlısı Allahtan hepimize inşallahh

Merhaba kızlar bende 15 ocakta kurtaj oldum 10+3 haftalikti halla hareketleri gözümün önünde ama onları düşünüp moralimizi bozmayalım onlar bizim meleklerimiz nasıl bir yol izlemeliyiz neler yapmalıyız onları konuşalım hepimiz burda hamilelik haberlerini verelim..ben vitamin hapima devam ediyorum son bir haftadır adet agrilari geliyor ama henüz birşey gelmedi birde civanpercemi aldım onu içiyorum

Arkadaşlar 26ocakta kürtaj oldum.15. gündeyim ama hala kahverengi akıntı var çok az..bu durumda olan oldu mu? ayrıca bu akıntı varken yumurtlama olur mu sizce ?

canım aynı lohusa gıbı oluyor musuz buyuk bı ıhtımal bı kac gune gecer yumurtlama olabılıyor demıslerdı bana

Canım ağustos gurubundan hatırladım seni.başın sağolsun ve geçmiş olsun.rabbimin vardır bir düşündüğü.ben de adet olmadım.beklemedeyim.kaç ay beklemeyi uygun gördü dr un?ben ilk adetimi olayım.beklemeyi düşünmüyorum.

kızlar bende 15 aralıkta kürtaj oldum ve hala adet görmedim bu hafta sonuna kadar olmazsa dr gidicem 35 gün az az kanamam oldu ara ara parça parça geldi ve 2 hafta öncede bildiğiniz biyerim kesilmiş gibi taze kan geldi ama bacaklarımda akıyor durmuyor sonra geçti 1 haftadır hiç bişey gelmiyor çıldırıcam

Slm Cnm Bende Seni Hatırladım Üzücü Bi Durum Bazen DiyorumsİMDİ 14 Haftalık Olacaktı 15 Olacaktı Zor Günler Kimseye Belli etmemeye Çalışıyorum Ama Hep Aklımda Bende Halla Regl Olmadım Ağrılar Var Regl Ağrısı Gibi Gelen Giden Yok Gerçi Bir Ay Doldurmadım Daha Doktor Randevum 22 İnde Daha Konuşmadım doktorumla Şimdi Spora Yazıldım Biraz Kafa Dağıtmak İçin Yarın Başlıyorum:)

Canım 35 günün sonunda gelen büyük ihtimal adetin olabilir o parçalarda içinde kalanlar olabilir rahim adet ile birlikte dışarı atmış olabilir bence biran önce doktora görün imkanın varsa

Merhaba
Benim de kontrolumde dr rahimde sivi(kan)biriktigini bunun ilk adetle atalicagini soyledi..
Iceride kalan kan pihtilasmis olacagindan bunun bebekle alakasi olmayacaktir.
ilkduyansenol bence de siz adet olmussunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…