kürtaj sonrası yaşadıklarınız

Kızlar 8 Mayıs'ta düşük yapmıştım kürtaj olmadım cok az Parça kaldı düşer dediler 26 nisanda kan tahlili Yaptım Değerler 0-5 Arasında benim 6.9 çıktı Dr tamam Parça gitmiş yoksa değer yüksek çıkardı dedi ultrasonda bakmadı bu ara ben mantar oldum antibiyotikten dolayı Dr fitil verdi ıkı tane vardi içinde bi tane kullandım diğerime 3 gun ara vermen gerekiyor ama bende 30 Mayıs'tan bu yana hafif hafif pembe. Sonra kırmızı şimdide kahverengi lekeler gelmeye başladı ama cok değil az Dr 8 Haziran gibi adet olucaksın dedi acaba adetmi oluyorum yoksa düşükten dolayı ara ara kanaman olur derler o Yüzden mi bu arada kasıntım hala var ama akıntı falan yok tuhaf bi kaşıntı bu anlamadım ya

Sedefo , benımde ılkı düşüktü kürtaja gerek kalmamıştı ama parçada kalmamasına rağmen 40 gün aralıklarla kanama lekelenme devam etmişti. Aynı şekilde mantar olmuştum, istersen Dr la tlf da görüş. Gerçi insan bu dönemde Dr kelimesi bile duymak istemiyo yaşadıklarından sonra

a
aynen oyle dr gitmek bile bana işkence gibi geliyor ama dün aksam kanamam şiddetlendi sanırım adet oldum bugunde devam ediyor tsk ederim ama görüşün için :)

Benımde kanamam bıkac gündür sıddetlı. Bugün Dr kontrolüm vardı. Herhalde kanamadan ıkı gündür gozlerım kararıp,üşüyorum. Kan ilacı verdi yarın başlıycam. Eğer başına gelirse ( umarım gelmez) aklında olsun

cnm bnm aLLAH bana da nasip eder inşallh bn de çok endişeliyim aynı şşeyleri tekrara yaşıycam diye.bnm de kontrolüm yaklaştı bakalım dr ne diycek affedersiniz muayeneden bile korkar oldumm

Merhaba kızlar iş yerinde engellenmiş sayfalar arasında olduğu için bazı sayfalar gündüz yazamıyorum size ama eve gelince böyle bakıyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlara bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 26 martta bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 9+5 günlüktü şimdi doktor korunmayı bırakın dedi sadece bir kez adet oldum bu ay olmam gerekiyodu 35 günde bi oluyodum önceden 2 gün geçti karnım 8 gündür ağrıyo ama hala adet olamadım gebelik testide yapıyorum ama negatif korkuyorum burda okuduklarım gibi benimde kistmi oldu diye korkuyorum çünkü ilk adetim çok az gelmişti sizce nedir bu

canm geçmiş olsun Allah i
bi daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize. Bende 7 buçuk haftalık bebeğimi kaybettim gelişmediğinden dolayı. Senin kürtaj olduğunda hcg değerin kaçtı biliyormusun ve ilk adetini kaç gün sonra oldun

Sevgili cuteheart böylesine güzel umudlar verdiğin için teşekkürler canım. Rabbim seni evladından ayırmasın.
Ben de kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbini duyamadık 8 haftalıkken 6 da kaldi. Cok zor bi surec Allaha tevekkul ettigim icin sanirim ruhsal acidan biraz daha kolay atlabiliyorum canim.
Ben de sunu soylemek istiyorum arkadaslar ilk gebeliginizde dusuk ya da kurtaj olsaniz bile mutlaka pihtilasma testi yaptirin. Egitim hastanesine gidip ben 2 dusuk yaptim deyin kimse sizi arastirmaz inanin bana. Doktorum 40 gun bekle dedi oyle yaptiracagiz. 2 doktora gittim ikiside bi tane de olsa ogrenmemiz gerekiyor dedi ikiside cok iyi doktorlar.
Kurtaj icinse ben ozelde oldum. Ilk gun ve 2. Gun rahimde agrim vardi ama ben antibyotik ve agri kesicilerimi duzenli aliyorum kanim ilk gun coktu ama 2. Gun azaldi dun kesildi bugunde yok ancak bazen batma oluyor. Yorulmamaya calisiyorum ve kabiz oldum siz siz olun sivi tuketib cunku rahime baski yapinca agriyor. 10 gun sonra kontrole gidecem.
Bunun haricinde 2 doktorumda 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama tanidigimiz bi kadin dogumcu ilk adetten sonrada kalabilirsin dedi ama ben kesinlikle 40 gun sonra testlerimi yaptirmadan hamile kalmayacagim.
Lutfen kendinizi uzmemeye calisin. Hicbir sey bizim degil her sey rabbimin. Bizi insallah cennette karsilayacaklar. Allah yar ve yardimcimiz olsun guzel anneler...

Hcg değerime hiç baktırmadım cnm ama 55 gün sonra oldum sonraki adetimde gecikti 5 gün kadar bizler çok korkuyoruz ama her şeyin normal olduğunu söylüyo doktorum

Allah size ve buradaki tum arkadaslara cennet koku yavrularinizi saglikla gondersin insallah. Bir daha ayni acilari yasatmasin hicbirimize. Umarim hersey yolundadir sizin icin de. Ne buyuk nimet ki iyi doktorlara denk gelmissiniz. Benim denk geldiklerime kalsa hala 3.cu kaybi bekleyecektik..cok sukur. Yavrum 16aylik oldu. Cennetim, nefesim, benim dunyadaki ödülüm,...diger giden iki yavrumda cennet bekçilerim. Cok sukur bugunume.

Merhaba arkadaşlar ben de belli aralıklarla sırayla bir kürtaj bir düşük bir de düşük+ kürtaj yaşadım.ve şimdi 4. Sağlıksız gebeliğimi yaşıyorum ve cuma günü kürtaj Olacağım.en çok bu kayıp içime oturdu çünkü çok uzun uğraşlardan sonra hamile kalmıştım.yaklaşık 21 aydır ikinci çocuk için uğraşıyorum Rabbim kimselere bu acıyı yaşatmasın.isteyen herkeslere sağlıklı hayırlı hamilelikler yaşatsın inşallah

Cnm benim. Kolay degil tabiki de. Insallah Saglikla gececek bu donem.

Merhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum şuan.
Ilk gebeliğimin Kürtaj la sona ermesinin ardından 40 gün geçti, ilk reglimi de oldum.hala hamile değilim. ama üzüntüler yerini pişmanlığa bırakıyor git gide.3,5 yıldır evliyim ve bebek istememiştik , erteleyip durmuştuk.üstelik şu an 31 yaşındayım. Artık hata yapmışım anlıyorum, sanki yaşım küçükmüş gibi davrandım. Ama diğer yandan nasip de değilmiş demek ki diyorum.

Kismet degilmis arkadasim. Daha vakti gelmemis. Ben de 31 yasinda anne oldum. Gec filan kalmadin kendini uzme. Dr bana en guzel dogurma zamanindasin demisti.

Kismet degilmis arkadasim. Daha vakti gelmemis3. Ben de 31 yasinda anne oldum. Gec filan kalmadin kendini uzme. Dr bana en guzel dogurma zamanindasin demisti.
Canım teşekkür ederim galiba teselli ihtiyacım var, sağolasın. Rabbim senin evladını Esirgesin.
Ben tekrar hamile kalmam uzun sürerse diye korkuyorum

Merhaba arkadaslar, gecen hafta bebeğiminkalbi. Durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim, biraz araştırınca 1 hafta sürüyormuş lekelenmeler, benm 1 haftayi gecti ve karin,bel agrim ve lekelenmelerim hala devam ediyo ne zamn biter acaba bi de ne kadar sure sonra regl olurum? ?

Cnm bir Dr a gözük kontrole gel demedi mi? Ben de 10 gün oldu kürtaj oldum ama keke 3. Gün bitti.

Kontrole gittim ama 5.gun o zamn da damla damla bi sey di, 2 gundur biraz daha fazla mesela.. Devam ederse gidicem artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…