Hayvan ama seviyorum hem kocami hem cocuklarimi benim onlardan baska neyim var dunyada
Kaç tane eviniz varZorla yapti ne yapcan sizin eslerinz anlayisli olabilr benimki degl bn ameliyt oldum ikinci gun aya kaltim geldim evlerimi temizlemk zornda kaldim
Kadın 1,5 yılda 2 sezaryen olmuş, biri daha 2 ay önce. 8 ay sonra bir daha sezeryan olacak doğurursa. İki sezeryan arasında en az 2 yıl olmalı der tüm doktorlar. Daha dikişleri iyileşmemiştir bile. Bu durumda hayati tehlikeyi bilmek için yeterli tıp eğitimi almıştır doktor.Ne tehlikesi varmis mesela.somut biaey var mi ortada.yada kronik kalp khastasi fln misiniz.aile hekimi gozunuzden mi anlamis hayatnzn tehlikeye gireceginu
Binlerce o sekilde sezeryan olan insan var.buna takiple karar verilir uzaktan tehliken var denmez.ben ameliyathanede calitim yillarca dogum hemsresiyim sezeryanlara giriyordum ve yuzlerce boyle hasta var kimse ölmedi benim meslek hayatimda cok sukurKadın 1,5 yılda 2 sezaryen olmuş, biri daha 2 ay önce. 8 ay sonra bir daha sezeryan olacak doğurursa. İki sezeryan arasında en az 2 yıl olmalı der tüm doktorlar. Daha dikişleri iyileşmemiştir bile. Bu durumda hayati tehlikeyi bilmek için yeterli tıp eğitimi almıştır doktor.
Tehlike var demiş doktor zaten, kesin ölürsün dememiş. Aile hekimi de olsa bu konuda hastayı bilinçlendirmek zorunda. Takibini tabi ki uzman doktor yapacak. Konu sahibi yeteri kadar bilince sahip biri değil. Doktor hiç bir şey demese, hasta da nasılsa sorun yok diye düşünüp takibini yaptırmasa? Yok mu sizce hiç böyle insanlar?Binlerce o sekilde sezeryan olan insan var.buna takiple karar verilir uzaktan tehliken var denmez.ben ameliyathanede calitim yillarca dogum hemsresiyim sezeryanlara giriyordum ve yuzlerce boyle hasta var kimse ölmedi benim meslek hayatimda cok sukur
Kadının kendi korunmaya vakti olmamış ki, eşi lohusayken tecavüz etmiş.Arka arkaya iki cocuk
Ve hemen akabinde tekrar kalinan hamilelik.
Esin korunuyor mu sahiden?
Evet hayatta kazalar olabiliyor lakin ben kaza oldugunu sanmiyorum. Adam gayet bencilce korunmuyor. Ve seni de dusunmuyor.
Herseyi anladim da iki dogumu da sezaryen olan ve cocuklari cok ufak olan kadin neden kendi korunmaz?
Hayirlisi olsun.
Kurtaj icin tek onerim asla ve asla ve asla devlete gitme.
Hem hayvan muamelesi gorup hem de psikolojik olarak mahvoluyorsun. Bizzat deneyimledim.
Sevgili kocan korunmamasinin cezasini ozel hastaneye para bayilmakla odesin birak.
Böyle biri bence cinselliğe düşkündür ilk kez olmamıştır bu şekilde istemeden. Kadın önlemini ilk çocuktan sonra alıp eşiyle sağlıksız ilişkisini düzeltmeliydıKadının kendi korunmaya vakti olmamış ki, eşi lohusayken tecavüz etmiş.
En güzel korunma yöntemi diye birşey yok.Kizlar dogumdan 14 gun sonra hamile kalabilirsiniz kanamaniz bitmese dahi..en guzel korunma nedir kizlar? Hap haricinde?
Ayrıca doğumdan 14 gün sonra hamile kalamassınız.Kizlar dogumdan 14 gun sonra hamile kalabilirsiniz kanamaniz bitmese dahi..en guzel korunma nedir kizlar? Hap haricinde?
Takibi uzman dr mu yapacak ?? Bu konuda takip icin bi uzman ariyorum yazmiyor yalniz ! Aile hekiminin uzmanligi olamyan bi hekimin lafiyla kurtaj yapilacak hastane araniyor.o hekimin yorumuyla karar verilmis kurtaja bunun yanlis oldugunu vurgulamak icin oncelikle uzman dr la gorusmesi gerektigini savunuyrm bendeTehlike var demiş doktor zaten, kesin ölürsün dememiş. Aile hekimi de olsa bu konuda hastayı bilinçlendirmek zorunda. Takibini tabi ki uzman doktor yapacak. Konu sahibi yeteri kadar bilince sahip biri değil. Doktor hiç bir şey demese, hasta da nasılsa sorun yok diye düşünüp takibini yaptırmasa? Yok mu sizce hiç böyle insanlar?
O size gore :) bu kadin lohusayken cinsellik yasamis...tibben 14 gun sonra hamile kalinabilir.. bunu bana jinekolog soyledi :) kaldiki bazi kadinlar adet doneminde bile yumurtlayabiliyomus..Ayrıca doğumdan 14 gün sonra hamile kalamassınız.
Çünkü doğumu takiben 6 hafta cinsel birleşme yasaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?