Kurtaj yaptirmam gerekiyor

yorumları okudukca konu sahıbının yazdıklarına denk gelıp dehsete dusuyorum

omuzlarından tutup sarsmak kendıne gel tecavuze ugramak deger gormemek sevılmemek ezıyet cekmek hosuna mı gıdıyor dıye bagırmak ıstıyorum

Konu sahibi, hemen bir kadın doğum uzmaniyla görüşün. Arkadaşlar benim yengem sezeryanden 5 yıl sonra ikinci cocugunu yine sezeryanle doğurdu. Ama beş yıl geçmesine rağmen cildi önce olduğu için içerdeki dikislerin hepsi açılmış dedi doktor son ay. Çok canı yaniyordu. Allah aşkına doğurmak o kadar kolay mi ki hayır aldırma doğru diyorsunuz. Burda konu sahibine çok ofkeliyim o çocuğun yaşama hakkını eşi ve kendisi zevkleri uğruna elinden alacaklar. Kendileriyle gurur duysunlar . O ayrı konu. Zaten iki kez üst uste sezeryan doğumlar yapmış. Bunun tehlikesi o yüzden yani. Dediğin gibi konu sahibi hemen bir uzmana git. Esenyurtta esencan hastanesinde billur küpelioğlu iyi bir doktordur

Konu sahibi, hemen bir kadın doğum uzmaniyla görüşün. Arkadaşlar benim yengem sezeryanden 5 yıl sonra ikinci cocugunu yine sezeryanle doğurdu. Ama beş yıl geçmesine rağmen cildi ince olduğu için içerdeki dikislerin hepsi açılmış dedi doktor son ay. Çok canı yaniyordu. Allah aşkına doğurmak o kadar kolay mi ki hayır aldırma doğru diyorsunuz. Burda konu sahibine çok ofkeliyim o çocuğun yaşama hakkını eşi ve kendisi zevkleri uğruna elinden alacaklar. Kendileriyle gurur duysunlar . O ayrı konu. Zaten iki kez üst uste sezeryan doğumlar yapmış. Bunun tehlikesi o yüzden yani. Dediğin gibi konu sahibi hemen bir uzmana git. Esenyurtta esencan hastanesinde billur küpelioğlu iyi bir doktordur

Ne tehlikesi varmis mesela.somut biaey var mi ortada.yada kronik kalp khastasi fln misiniz.aile hekimi gozunuzden mi anlamis hayatnzn tehlikeye gireceginu
Kadın 1,5 yılda 2 sezaryen olmuş, biri daha 2 ay önce. 8 ay sonra bir daha sezeryan olacak doğurursa. İki sezeryan arasında en az 2 yıl olmalı der tüm doktorlar. Daha dikişleri iyileşmemiştir bile. Bu durumda hayati tehlikeyi bilmek için yeterli tıp eğitimi almıştır doktor.

Arka arkaya iki cocuk
Ve hemen akabinde tekrar kalinan hamilelik.
Esin korunuyor mu sahiden?

Evet hayatta kazalar olabiliyor lakin ben kaza oldugunu sanmiyorum. Adam gayet bencilce korunmuyor. Ve seni de dusunmuyor.

Herseyi anladim da iki dogumu da sezaryen olan ve cocuklari cok ufak olan kadin neden kendi korunmaz?

Hayirlisi olsun.

Kurtaj icin tek onerim asla ve asla ve asla devlete gitme.
Hem hayvan muamelesi gorup hem de psikolojik olarak mahvoluyorsun. Bizzat deneyimledim.
Sevgili kocan korunmamasinin cezasini ozel hastaneye para bayilmakla odesin birak.

Binlerce o sekilde sezeryan olan insan var.buna takiple karar verilir uzaktan tehliken var denmez.ben ameliyathanede calitim yillarca dogum hemsresiyim sezeryanlara giriyordum ve yuzlerce boyle hasta var kimse ölmedi benim meslek hayatimda cok sukur

Tehlike var demiş doktor zaten, kesin ölürsün dememiş. Aile hekimi de olsa bu konuda hastayı bilinçlendirmek zorunda. Takibini tabi ki uzman doktor yapacak. Konu sahibi yeteri kadar bilince sahip biri değil. Doktor hiç bir şey demese, hasta da nasılsa sorun yok diye düşünüp takibini yaptırmasa? Yok mu sizce hiç böyle insanlar?

Kadının kendi korunmaya vakti olmamış ki, eşi lohusayken tecavüz etmiş.

Şu kondomların üstünde yazılan talimatları okusanız keşke. 6yıldır evliyim korunurken hamile kalmayı aklım almıyor. erkek beceremiyorsa kadın bi şekilde korunsun.doğum yaptığın hastaneye git ne gerekiyorsa yapılsın. Kürtaj olacaksan da ria takılsın sonrasında

Kizlar dogumdan 14 gun sonra hamile kalabilirsiniz kanamaniz bitmese dahi..en guzel korunma nedir kizlar? Hap haricinde?

Kizlar dogumdan 14 gun sonra hamile kalabilirsiniz kanamaniz bitmese dahi..en guzel korunma nedir kizlar? Hap haricinde?
En güzel korunma yöntemi diye birşey yok.
Kişiden kişiye değişir.

Eğer doğum sonrası korunmadan bahsediyorsanız vücutta kabul ederse spiral oldukça güvenilir korunma yöntemi.

Ayrıca doğumdan 14 gün sonra hamile kalamassınız.
Çünkü doğumu takiben 6 hafta cinsel birleşme yasaktır.

Takibi uzman dr mu yapacak ?? Bu konuda takip icin bi uzman ariyorum yazmiyor yalniz ! Aile hekiminin uzmanligi olamyan bi hekimin lafiyla kurtaj yapilacak hastane araniyor.o hekimin yorumuyla karar verilmis kurtaja bunun yanlis oldugunu vurgulamak icin oncelikle uzman dr la gorusmesi gerektigini savunuyrm bende

Ayrıca doğumdan 14 gün sonra hamile kalamassınız.
Çünkü doğumu takiben 6 hafta cinsel birleşme yasaktır.
O size gore :) bu kadin lohusayken cinsellik yasamis...tibben 14 gun sonra hamile kalinabilir.. bunu bana jinekolog soyledi :) kaldiki bazi kadinlar adet doneminde bile yumurtlayabiliyomus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…