- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi persephone__
-
Bazı insanların yakasına yapışıp ''sanane la sanane''diye sarsasim geliyor
Annen doktora gitti mi? Onun yaşında çok tehlikeli bir durum değil mi? Belki doktora gitse doktor kendisi önerecek gebeliği sonlandırmayı.
Ne güzel doğursun filan diyen arkadaşlar da bi sağduyulu düşünün. O yaşta ki bi kadının doğum yapması, çocuk yetıstırmesı kolay mı? Kaldı ki bu yaştakı bi gebelikte bebeğin engelli doğma olasılığı nedir bi araştırın. Hadi her şey mükemmel gitti, hamilelik doğum sürecini anne de bebek de sağlıklı şekilde atlattılar ya sonrası? Bu çocuk daha anne baba bakımına ihtiyaç duyduğu bi yaşta anne babası bakıma muhtaç bi duruma düşecek muhtemelen.
Ben böyle kişilerin hayatları boyunca fikirlerinin sorulmadığı düşüncelerinin önemsemediğini düşünürüm. Aksi halde bu kadar empati yoksunu olunmaz.+1
60 yaşında baba çocuğa ne verebilir? Çocuğun sakat veya problemli olma olasılığı ayrı hikaye amaaaaa en önemlisi
İnsanların kararından kime ne????,
19 yaşında baba olmuş
Neden ayıp siz eşinizle birlikte olup çocuk yapmışsınız konu sahibinin anne babası da birlikte olmuş ben ya da konu sahibi gibi neyi ayıp
Kadın her gece başkası ile mi düşüp kalkmış sanki
Çocuk rızkıyla gelse dünyada aç çocuk olmaz. katılıyorum yani biz mi bakıp büyütüyoruz çocuğu, bir de nispet eder gibi ''Aaayyy ne güzel bu yaştan sonra kardeşşşş''Öyle deme çocuk rızkıyla gelicekmiş.
Bekarsak? Bir de arayıp aileye haber veriyorlarmış diye duydum.Bilen biri olarak cevaplayayım: Kürtaj 10 haftaya kadar yasak değil ancak devlet hastanelerinde isteğe bağlı kürtaj yapmıyorlar. Özel bir hastane ile randevulaşıp yaptırabilirsiniz. Eşin de onayı gerekiyor ve bir kısım kağıtlar imzalatıyorlar, sonuçlarına razıyım şeklinde. Çok zor bir işlem de değil, genel anestezi ile yapıyorlar, sonrasında kanama için ilaçlar veriliyor, mikrop kapmamak gerekiyor. Bir süre sonra kontrole gidip yapışıklık veya parça kalması gibi durumlar olup olmadığına bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?