- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi persephone__
-
Hayır bir sorun olmuyor, bekar olunca aileye haber verme yok. Ancak hastanede gebelik testi yaptırıp aile hekimine sonuç ulaşırsa rutin kontroller için arıyorlar. Sistemde ailenizle yaşanan evin numarası varsa ora aranıyor.Bekarsak? Bir de arayıp aileye haber veriyorlarmış diye duydum.
Ailemin ev telefonu yokHayır bir sorun olmuyor, bekar olunca aileye haber verme yok. Ancak hastanede gebelik testi yaptırıp aile hekimine sonuç ulaşırsa rutin kontroller için arıyorlar. Sistemde ailenizle yaşanan evin numarası varsa ora aranıyor.
Öğrenciysen haber verirler bence. Çünkü herhangi bir sebepten ötürü polisle muhatap olursan (hız sınırını azcık aşmak bile olabilir bu) eğer okuyorsan 18'ini doldurmuş olsan bile babanı arıyorlarBekarsak? Bir de arayıp aileye haber veriyorlarmış diye duydum.
Hayır bir sorun olmuyor, bekar olunca aileye haber verme yok. Ancak hastanede gebelik testi yaptırıp aile hekimine sonuç ulaşırsa rutin kontroller için arıyorlar. Sistemde ailenizle yaşanan evin numarası varsa ora aranıyor.
Ben cinsel olarak pasifim, sadece merak ediyorum :)Öğrenciysen haber verirler bence. Çünkü herhangi bir sebepten ötürü polisle muhatap olursan (hız sınırını azcık aşmak bile olabilir bu) eğer okuyorsan 18'ini doldurmuş olsan bile babanı arıyorlar
Konu sahibi kusura bakma
Koalina geçen aklımdan geçtin hiç görmüyorum kapattı girmiyor galiba demiştim
Umarım iyisindir
Maşallah :)arkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam
düzenleme 2 : arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.
Hayirdir size noluyo.. biz burada bir can kurtarma derdindeyiz.. millete kalkipta aldirin demek kolay aynen sizin yaptiginiz gibi .. ne vicdan varmis be sizde.. sasiriyorum cidden.. oda can ve onunda yasamaya hakki var..Bazı insanların yakasına yapışıp ''sanane la sanane''diye sarsasim geliyor
arkadaşlar annem hamile ama doğurmak istemiyor daha doğrusu babam da istemiyor ve bakacak ne maddi ne manevi güçleri var. annem 45 yaşında ama babam 61 yaşında. haliyle sorun. bir de 42 yaşında abim var düşünün. her yönden çok kötü olmuş ve nasıl olmuş ben bile şaşırdım. annemin arkadaşı da kürtajın artık çok zor olduğunu söyledi resmen kök söktürürler alana kadar dedi. Son zamanlarda zorunlu olmayan şekilde kürtaj olan var mı bunun şartları var mı ?
düzenleme : ben çok isterim arkadaşlar bana kalsa hiç aldırılmasın hep kardeş istemişimdir zaten ama onların kararına karışamam
düzenleme 2 : arkadaşlar lütfen "şöyle yapsalarmış böyle yapsalarmış" demeyin zira konu benim değil annemle babamın meselesi. benim karışmaya hakkım yok. benim sormak istediğim kürtaj hakkında bilgi almak.
Evet insanlari katil olmaya tesvik edin siz.. su verdiginiz akillara bakin.. yok sakat olma ihtimali var, yok bilmem ne.. bunu Allahtan baska kimse bilemez.. ayrica benim tanidiklarim var 40 42 yasinda dogum yaptilar hicte birsey olmadi.. yazik gunahtir insanlari yanlis yonlendirmeyin.. oda can ve onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..Annen doktora gitti mi? Onun yaşında çok tehlikeli bir durum değil mi? Belki doktora gitse doktor kendisi önerecek gebeliği sonlandırmayı.
Ne güzel doğursun filan diyen arkadaşlar da bi sağduyulu düşünün. O yaşta ki bi kadının doğum yapması, çocuk yetıstırmesı kolay mı? Kaldı ki bu yaştakı bi gebelikte bebeğin engelli doğma olasılığı nedir bi araştırın. Hadi her şey mükemmel gitti, hamilelik doğum sürecini anne de bebek de sağlıklı şekilde atlattılar ya sonrası? Bu çocuk daha anne baba bakımına ihtiyaç duyduğu bi yaşta anne babası bakıma muhtaç bi duruma düşecek muhtemelen.
İnternet üzerinden günah, cinayet, o yavru masum diyerek can kurtaramazsınız. Bizimle hiçbir ilgisi yok ve kimse burada fikrinizi sormuyor. Siz yapmayın deyince aaa tamam haklısın vazgeçtim demeyecekler.Hayirdir size noluyo.. biz burada bir can kurtarma derdindeyiz.. millete kalkipta aldirin demek kolay aynen sizin yaptiginiz gibi .. ne vicdan varmis be sizde.. sasiriyorum cidden.. oda can ve onunda yasamaya hakki var..
Bu arada yardımcı olan arkadaşlar çok teşekkür ederim
Gelde anlat bu aldir diyenlere.. yazik beee .. vallahi yazik gunah yani..Günah ama..Bu cinayet
Siz ne katilliginden ne can kurtarmasindan bahsediyorsunuz Allah askina ya?Evet insanlari katil olmaya tesvik edin siz.. su verdiginiz akillara bakin.. yok sakat olma ihtimali var, yok bilmem ne.. bunu Allahtan baska kimse bilemez.. ayrica benim tanidiklarim var 40 42 yasinda dogum yaptilar hicte birsey olmadi.. yazik gunahtir insanlari yanlis yonlendirmeyin.. oda can ve onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..
Cinayet tabikide, ayrica gunah.. ben fikrimi soylemekte ozgurum en azindan baskalari gibi aldir diyipte o cana kiyilmasina vesile olmuyorum.. burada farkindaysaniz dogmamis ama yasayan bir bebegin hayati soz konusu..İnternet üzerinden günah, cinayet, o yavru masum diyerek can kurtaramazsınız. Bizimle hiçbir ilgisi yok ve kimse burada fikrinizi sormuyor. Siz yapmayın deyince aaa tamam haklısın vazgeçtim demeyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?