Ben bu günahı yüklenmek istemiyorum ama eşim beni buna itiyor istemesem de...
Ben bu günahı yüklenmek istemiyorum ama eşim beni buna itiyor istemesem de...
nasıl buna itiyor anlamadım istediğini söylediniz ama.. hem istemesede farketmez sonuçta bir can eşinizde sizde ne deseniz boş ALLAH istemiş ne diyebiliriz.
bakarsın bu dünyada yiyecek ekmeği yoksa düşer.eğer hayırlı bir evlat ve vatan evladı olacaksa kimse engel olamaz. akrabalarımdan komşularımdan seneler sonra aldırdığına pişman olanlar var.hem hatta aldırmasaydım şu yaşta olacaktı diyip üzülüyorlar kendilerini suçluyorlar.
Tamamen şahsi düşüncemi yazıyorum.
Ben olsam kötü bir evlilikte hele hele şiddet varsa asla doğurmazdım.
Benim yaşadığım şiddeti çocuklarımın da yaşayacağını düşünürdüm.
Dahası ilk şiddet de çoktan boşanırdım.
Ama siz tüm bunlara rağmen iyi kötü evliliğinizi devam ettirmişsiniz.
Kötü giden evlilikte cinsellik yaşanıyorsa ya sıkı önlem alınmalıydı
ya da sonuçlarına katlanılmalı...
Eşinin de aldırma diyip bebeği istemesinin tek sebebi ,
sen zaten tek çocukla boşanmadın, 2 çocukla hiç boşanamazsın mantığıdır...
hapı 1 gün unutmayla hamıle kalınmayacagını hapın koruyuculugunun devam ettıgını okumusştum neyse eger dedıgınız gıbı hap kullanarak hamıle kaldıysanız allahın takdırı,vardır bundada bır hayır ,aldırmayın şu gunahkar ölümlü dunyada bırde bebegın gunahına gırmeyın yazık.Evlılıgınızdekı sorunlar düzelmıycek sorunlarmı,kımsenın hayatı dortdortlük degıl ama herkez bı şekılde ıdare edıyor.boşansanız bıle umarım aılenız sahıp çıkar bır yavruya sarılkmak varken ıkı yavruya sımsıkı sarılırsınız.ne kadar faydalı olur bılmam ama bende 2,çocuga hıç hazır degılken hamıle kaldım kurtaj masasından kalktım ,dogurduma hıc pişman degılım.ıkı kucuk cocuk zaten zor,bırde evlılıgınız sıkıntılıymış ama olsun degeer .allah acılarını gostermesın,zaten annelık boyle bırsey.cennet annelerın ayakları altındadır dıye bosuna soylenmemiş.çocuk yapmak bızım elımızde ama onu verıp vermemek rabbımın elınde,boyle sıkıntılı evlılıge rabbım cocuk vermışşse vardır bır hayrı,bu hayrı geri cevırmeyın
Çok anaç bir yapım hiçbir zaman olmadı, " bebek rızkıyla gelir" e de pek inanmam , çok çok dindar olduğum da söylenemez , o yüzden işin günah boyutundan da dem vuramam. Ama savunduğum ve inandığım şudur ki ;keyfi kürtaj ,cinayettir .seneler önce 5-6-7 -8 haftalık bebeklerin kürtaj fotolarını görmüştüm , aynaya baktığımda gördüğüm yüzüm kadar net , hafızama kazılı kaldı o fotolar. Çok özür dileyerek söylüyorum, ben kendi bebeğine kıyan insandan korkarım, vicdanen yoksun görürüm ve güvenmem. Inşallah siz o insanlardan olmazsınız.
kızlar hepinize ayrı cvp veremiyorum kusura bakmayın.ben doğum kontrol hapı kullanıyordum.doğurursam ona daha da mecbur kalakmışım gb geliyor.çalışamayacağım sonuçta.aldırmaktan korkuyorum Allah'ın gazabını alırım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?